Bulasik Makinasi..

Insaniz beser, sasariz. Buna kimse bisey diyemez.hepimizin hatalari var.önemli olan birisi savunurkene ne kadar hakli ne kadar haksiz bilmek gerek SONUCTA.
Aynı şekilde hatalar bizim için. Ama şu bi gerçek haksız olduğuna inandığım kimseyi savunmam. Neyse konumu işgal etmek istemem sadece içime yer etti kırdığın kalp. Iyi akşamlar

Aynı şekilde hatalar bizim için. Ama şu bi gerçek haksız olduğuna inandığım kimseyi savunmam. Neyse konumu işgal etmek istemem sadece içime yer etti kırdığın kalp. Iyi akşamlar
Haksiz oldugunu dusundugun insani,kendi uslubunla savunursun. Benim ona soyledigim seyi sen bana soylerek degil. Icine yer ettiyse ,benimde yer etti merak etme..

Evinizdeki tek sorun bu mu. O cizikler gitmez. Zaten gorunmeyen bir yerde. Herseyin bir omru var illaki yerine yenisi gelecek bir gun.

Benim makinenin 1 sene sonra içindeki açılır kapanır teller komple yerinden çıktı hor kullanmaktan.

Sizinki sadece çizikse iyi. Bu kadar anlam yükleme dünya malına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…