- 20 Ocak 2010
- 48.758
- 188.330
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bende senin gibi herkese laf soktuğunu sananları anlamıyorumHer konuyu geyiğe çeviren arkadaşlardaki kafayı anlamıyorum bende
Konu sahibi birşey soruyor
Mahalle dedikoları gibi camdan cama bir kikirdemeler , anlamsız geyikler
Ee başka ?Bende senin gibi herkese laf soktuğunu sananları anlamıyorummahallenin artisleri gibi camdan bakıp hııhh diyip içeni girenlerden
Komik sonuçta, hahahahBu nasıl bir denk geliştir. Sinirim bozuldu
Geçen gün anneme anne müzeden aradılar senin dolabını ilk imalat diye talip olmuşlar ne diyosun dedimaynen ya benim makinam 7 sene oldu 4 ay once yenisini aldik annemin makinasi 17 yildir :)
Bir oneri var sevindim :)tamamen atıyorum bu fikri var mı bilmiyorum ama. arabalarda dolu yağınca tavanı çektiriyorlar ya belki yetkili servis öyle birşey yapıyordur.
benim makinama yardımcı abla büyük ağır birşey düşürmüş yarısı içe göçmüş gibi. çalışmasına engel olmuyor endişelenmeyin.
Görünmeyen bi sey ise canını sıktığına değmez..Bir oneri var sevindim :)
Bu konuyla ilgili google yazdim ama sonuc alamadim. Cozumu yok gibi gorunuyor ..
Perdeyi de hızlı çekmesi lazımBende senin gibi herkese laf soktuğunu sananları anlamıyorummahallenin artisleri gibi camdan bakıp hııhh diyip içeni girenlerden
Ben biraz esyalarima takigim.. evet oyle degmez sonucta. Mesela yani cok guzel bir pas pas aldim banyoya. Birsuru para verdim. Dedimki camasir suyu olmasin.Görünmeyen bi sey ise canını sıktığına değmez..
Esya en nihayetinde, saglik olsunBen biraz esyalarima takigim.. evet oyle degmez sonucta. Mesela yani cok guzel bir pas pas aldim banyoya. Birsuru para verdim. Dedimki camasir suyu olmasin.
Ama camasir suyuylada yikadim,kac kere su doktum,gittim geldim 3 5 defa sildim.anoo bide ne goreyim. Camasir suyu olmus. Ne kadar sansizim..
Bayramlarda elini opuyormusun o dolabin buyugun sonuctaGeçen gün anneme anne müzeden aradılar senin dolabını ilk imalat diye talip olmuşlar ne diyosun dedim
Biliyormusun kadında farkında ciddiye aldı
35 yıl ne demek:)
Aynen bana hic bisey olmuyorrr heo esyalar oluyorrr.Esya en nihayetinde, saglik olsun
Hem sakınan goze cop batar derler..
Cana mi gelsinAynen bana hic bisey olmuyorrr heo esyalar oluyorrr.
Cana gelecegine mala geliyor
Ikisinede gelmese iyi olur.Cana mi gelsin
walla ben yorumda cok ciddiyim iki dunya bir araya gelse degismez fikrim gercekten boyle bur dert benim icin fazlasiyla luks ama bak duvar kagidinda en kucuk bir yipranma yirtilma gozume cok batar ama makinenin ici ne olakii yani hele lake mobilyalar en kycuk bur darbede cizilmiyor mu yani benim dertlerimin yaninda bu hic kaldi :))))))))Bende senin gibi herkese laf soktuğunu sananları anlamıyorummahallenin artisleri gibi camdan bakıp hııhh diyip içeni girenlerden
Bu espiri benim espirimden daha kötüydü:)Bayramlarda elini opuyormusun o dolabin buyugun sonucta
Konu sahibi havadan mi attin tabaklari iki senede delersin o icini dikkatli ol ama cizikleri sorun etme.
Ben guldum biraz kotuyle idare edin :))Bu espiri benim espirimden daha kötüydü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?