Eşim de Arçelik istiyo ama bi yakınımız Arçelik kullanıyor bütün bulaşıkları deforme etmişti bardaklar Zaman'la kireçli gibi olmuştuBen Arçelik kullanıyorum , 4 programlı.
Tüm beyaz eşyalarım Arçelik. Ben çok memnunum hem makinalardan hem de tasarruflarından.
Yalnız inoks yüzey tavsiye etmem. Temizlemesi sıkıntı
Asla tavsiye etmiyorum 1 buçuk yıldır kullanıyorum bi hayrını göremedim .
Herşey leş gibi çıkıyor. Her hafta düzenli filtre pervane temizliğini yaparım
Tuz parlatıcı eksik etmem .
Sudan geçiririm koyarım acaba dedim sorun bende mi .
Bi kere temiz bardakları koydum yıkansın diye berbat çıktı. Samsung buzdolabı ve çamaşır makinesi çok güzel ama bulaşık makinesineden memnun olan nadir .
Denedim , her hafta temizliğini yapıyorum, servis gelip yeni pervane taktı aynı sorun devam ediyor malesefİlk aldığım aylarda bende böyle bir sorun yaşadım
Pervanelerini çıkarıp içini temizleyin, yemek artıkları pervaneleri tıkıyor ve düzgün su dağıtımı yapamıyor makina
Geçmeli onlar, hafifçe çekerseniz çıkıyor, içlerini kuvvetlice çalkalayın ve yerine takın, bana gelen servis göstermişti
O zamandan beri bir daha sıkıntı yaşamadım
SAMSUNG alma paranla rezil olursun şikayet var.com da şikayetim duruyor çok ilgisizler paslı paslı bulaşık yıkarsınarkadaşlar yeni bi bulaşık makinesi almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz
Bende samsung aldım bin pişmanım piyasanın iki katı para verip paslı paslı bulaşık yıkadım SAMSUNG ALMAYINAsla tavsiye etmiyorum 1 buçuk yıldır kullanıyorum bi hayrını göremedim .
Herşey leş gibi çıkıyor. Her hafta düzenli filtre pervane temizliğini yaparım
Tuz parlatıcı eksik etmem .
Sudan geçiririm koyarım acaba dedim sorun bende mi .
Bi kere temiz bardakları koydum yıkansın diye berbat çıktı. Samsung buzdolabı ve çamaşır makinesi çok güzel ama bulaşık makinesineden memnun olan nadir .
Sanırım Arçelik alıcamSAMSUNG alma paranla rezil olursun şikayet var.com da şikayetim duruyor çok ilgisizler paslı paslı bulaşık yıkarsın
Kesinlikleee katılıyorum lanet olsunBende de samsungun 5 programlisi var 1 sene olmadi alali. Ama.hic memnun degilim. Makina ayri rezalet, servis ayri rezalet, müşteri temsilcileri ayri rezalet. İlk günden beri yikamiyo ve defalarca servis test yapti bozuk oldugunu gördüğü halde geri dönüş yapmadi. Müşteri temsilcileri dalga gecer gibi konusuyor. Toplasanz 4 ay kullanmisimdir. Yeni makina almayi düşünüyorum. Annemde 500 liralik regal var yemin ederim daha iyi yikiyo. Bosuna 3 katı para verdim. Arcelik yada bosh bakiyorum. Regal bile alabilirim.. Samsunga sakın bulasma arkadaşım. Keske beni de uyarsalardı. Yada biraz araştırsaymışım herkes sikayetciymis.
Ben beko aldim daha yeni 3 programli cok uygun hemde kesinlikle tavsiye ederim . Kesinlikle kullanıp memnun kalmayan yok .sizinde kullanıp memnun kaldığınız bulaşık makinası var mıı.
3 program lı BM3001 gittigidiyordan sipariş verdik 10 iş günü sürdü gelmesi beko servisi gelip kurulum yaptı 750 tl ye aldık. Herhangi beko bayisinden 850 tl ye alabilirsiniz beklemek istemiyorsanız. Önceki 5 programliydi ve samsungtu bu kez çok para verip aynı sıkıntıyı yaşamaktan korktuğum için tercih ettim çok memun kaldım tavsiye ederim.bende çok kararsızım.bekoyu hiç düşünmedim.modeli nedir.ne kadara aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?