Evraklarını tamamladı, yok ya kız grubum var akşam toplandık onu sordular söyledim işte
Tamam da niye insanlara yaydin, daha kendin bile düşünceyi hazmedememisken.
Muhtemelen eski işinde aldığı parayı alacaktır burada da. Seninle zaten iş çıkışı buluşacak. Yani aslinda hemen bu sene evlenmeyi düşünmuyorsan seni etkileyen bir şey yok ki.
"Bir insan bunu kendine neden yapar" demişsin, konuyu okumasam adam totosuna reklam almış diyecegim:) otellerde, hastanelerde,lokantalarda, düğün salonlarında, yemeğin olduğu her yerde bulaşıkçı da vardır. Dünyanın en utanilasi mesleği değil ki. Elbet birileri bulaşıkçı olacak ki o tabaklar temiz olsun.
Adam belki de iş aramaya devam edecektir ama o ara parasız kalmamak için bu işe başlamıştır,evde oturmaktan iyidir diye.
Ne diyor, "bir ömür bulasikcilik yapacağım,sırtımı hastaneye dayadım beni kovamazlar. Buradan emekli olacağım" mi diyor?
Bence kendini doldurma, adama hayatını yoluna koyması için bir firsat ver.
İspanyol bir arkadaşım var, altı sene önce bisikletiyle dünya turuna çıkmıştı, Türkiye'deyken tanıştık. Üniversite mezunu bir çocuk. Ama yaşadığı bölgede işsizlik oranı yüksek. Tatili bitip döndükten sonra işsiz kalmamak için Fransa'da üzüm ameleliği yaptı, binalara yalıtım döşedi...derken evlendi etti,geçen sene bir aylığına İstanbul'a geldiler. Artık bir ortağıyla tesisatcilik yapıyormuş. Karisi da 4-5 çalışanı bir iş yeri kurmuş,eğitim üzerine. Oranın müdürü. Gayet de mutlu mesut yaşıyorlar. Hiç sanmıyorum o kadının 'ay ben müdürüm,kocam klozette b.klarla uğraşıyor' dediginu