• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buldu yine bir şey

Nevraddar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
6
0
1
33
Dünden eşime bugün dedemin mezarına köye gideceğimi söyledim kendisi çalıştığı için gelemeyecekti bende kızım ile gittim mesafe kurallarına uyarak vakit geçirdik Geç gittim vakit biraz geçmiş aradı beni ne yapıyorsunuz diye iyiyiz geleceğiz birazdan dedim tamam dedi. Dönüşte trafik ve yolda kızımın durmaması sebebiyle yol uzun sürdü ardı yine yemeğe gelmiyor musun ne yiyeceğiz beni niye sormuyorsun aç mısın veya gidip annen gilde yemek yer misin diye
Bende kendisine benimde yemediğimi ona gelirken yemek getireceğimi söyledim ben o yemeği yemem neyse gel bakarız duruma dedi tamam dedim.
Bi geldim eve kapı duvar çıkmış aradım balık yaptırıyorum yoldayım dedi bende salata yapıyordum ki geldi. Bi baktım kendi kadar yemek yapmış birşey hazırlamana gerek yok onu ben aramadan sormadan önce düşünseydin dedi açıklamama izin vermedi susturdu beni kızarak. yedi yemeğini bende kızıma yedirdim. Gittim tv karşısında uyumuş. Bu tepkiye ne gerek vardı? Ben mi hafife alıyorum o mu haklı anlamıyorum.

Dünden eşime bugün dedemin mezarına köye gideceğimi söyledim kendisi çalıştığı için gelemeyecekti bende kızım ile gittim mesafe kurallarına uyarak vakit geçirdik Geç gittim vakit biraz geçmiş aradı beni ne yapıyorsunuz diye iyiyiz geleceğiz birazdan dedim tamam dedi. Dönüşte trafik ve yolda kızımın durmaması sebebiyle yol uzun sürdü ardı yine yemeğe gelmiyor musun ne yiyeceğiz beni niye sormuyorsun aç mısın veya gidip annen gilde yemek yer misin diye
Bende kendisine benimde yemediğimi ona gelirken yemek getireceğimi söyledim ben o yemeği yemem neyse gel bakarız duruma dedi tamam dedim.
Bi geldim eve kapı duvar çıkmış aradım balık yaptırıyorum yoldayım dedi bende salata yapıyordum ki geldi. Bi baktım kendi kadar yemek yapmış birşey hazırlamana gerek yok onu ben aramadan sormadan önce düşünseydin dedi açıklamama izin vermedi susturdu beni kızarak. yedi yemeğini bende kızıma yedirdim. Gittim tv karşısında uyumuş. Bu tepkiye ne gerek vardı? Ben mi hafife alıyorum o mu haklı anlamıyorum.

Anlayışsız,düşüncesiz ve bencil...ama yapacak birşey yok gibi görünüyor

Gereksiz bencilce bir davranış

Çok gereksiz eşinin hareketi. Ama tavsiye veremeyeceğim. Çok nadir de olsa benim eşim de böyle anlamsız davranır, ben çözemedim.

Bi geldim eve kapı duvar çıkmış aradım balık yaptırıyorum yoldayım dedi bende salata yapıyordum ki geldi. Bi baktım kendi kadar yemek yapmış birşey hazırlamana gerek yok onu ben aramadan sormadan in
Esinizin elinde, kolunda ozuru mu var? Kullanamiyor mu?
neymiş düşüncesiz ve ilgisiz mişim onu önemsememişim sanki ben günümü yün edip gece gelmişim eve

Aileden görmüş birlikteyken böyle yaptığını görmedim gitgide ailesine benziyor. Söyleyince kılıfına uyduruyor herşeyden mi ben suçlu olurum anlamıyorum illa o ok beni gösterecek

Disarida oldugunuzu biliyor, hala neden aciklamaya calisiyorsunuz ki. Demek ki siz yemek yapamasaniz kendine alip sizi ac birakacak. Ailesinden bunu mu gormus?

Arada böyle dengesizlikleri oluyorsa erkeklerinde böyle regl dönemleri olurmus belki hormonlari tavan yapmistir.

Böyle kadınlara bağımlı, muhtaç erkeklere sinir oluyorum. Babam böyleydi, önüne yemek koymasan açlıktan ölürdü. İki yumurta kırıp kendini doyuramıyor mu yani. Bence suçlu psikolojisine girip özür dilemeyin.

Cocuklu kadinsiniz ,donus saatinizi kestoremiyorsunuz neden yemeginizi hazir edip gitmediniz ki ,
Acikinca o isitir yerdi ,siz bu kadar sorun yasamazdiniz ,
Siz tertipli degilsiniz,
Esinizde hic anlayisli degil,bencil belli ki
Niye erkeklere yemek yaparken felç falan mı iniyor yapsın yesin. Çocuklarınızı bari böyle hastalıklı gibi yetiştirmeyin lütfen hadi kendiniz kabullenmişsiniz bari elalemin çocuklarının başı yanmasın.

Back
X