• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buldunda bunuyosun diyeceksiniz..

Semele80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
513
401
103
45
Merhaba hanımlar..
Biliyorum buldunda bunuyosun bu da dertmi diyeceksini....
Evet bunalıyorum...
Şöyle ki ; eşim hep evde...
Kendine ait bir işi dükkanı var eve uzak mesafede...
Sabah 9 gibi kalkar duşunu alır keyifle kahvaltısını yapar 11 gibi çıkar hoop 1 gibi evde..bir iki tel görüşmesi öğlen yemeği 2 gibi çıkar hoop 4-5 gibi evde...
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum ya da
-sabah bişeyler ye de öyle çık,
-hayır aşkım çok geç kaldım
-akşama çok geç kalma
-belli olmaz şunlarla buluşucam gb gb
Böyle yazınca komik gibi duruyo ama ben bunalıyorum bu durumdan
Bugün yine çıktı 1 gibi aradı yarım saate gelirim diye yooo dedim işine bak anlamış olacakki sesimden aradı ben şu arabayı servise götüreyim benle işin yoksa dedi..yok dedim ne işim olacakki:) olduğunda kös kös oturuyoruz zaten evde olmayınca en azından işlerimi filan yapıyorum
Bu durumu yaşayan varmı adamı kovalıyorum resmen bu seferde ilerde pişman olurum diye korkuyorum ama tuhafıma gidiyo...

Son düzenleme:
Eşimle evlendiğimde 1 ay işe gitmedi kvler hep kendine beklediler o işe gitmiyor diye iyice tembelliğe alıştı 1 ay da yarım yamalak gidip gelmişti aynı siz gibi günde 5 kere eve gelirdi ben de bunalırdım insan yalnız kalmak istiyor biraz bi de eve geldiğinde hiç vakit geçiremiyorsanız iyice göze batıyor o adam

Kaç yıllık evlisiniz? Birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz hiç? Gb leri hep gigabyte okudum bu arada.
Henüz yeniyiz 2 aylık ama öncesinde 1.5 yıldır nerdeyse aynı evde yaşadık..
Yapıyoruz evet ama onun sosyalliği annemlere gidelim yada şunun evine gidelim olur
ben derim sinema tiyatro park bahçe diye onunla ilgilide çok tartışıyoruz

Yapıyoruz evet ama onun sosyalliği annemlere gidelim yada şunun evine gidelim olur
Aynı mı olur ya

Eşimle evlendiğimde 1 ay işe gitmedi kvler hep kendine beklediler o işe gitmiyor diye iyice tembelliğe alıştı 1 ay da yarım yamalak gidip gelmişti aynı siz gibi günde 5 kere eve gelirdi ben de bunalırdım insan yalnız kalmak istiyor biraz bi de eve geldiğinde hiç vakit geçiremiyorsanız iyice göze batıyor o adam
Eşim flörtdede böyleydi canım her konuştuğumuzda ; işlerim yoğunlaşınca yüzümü göremiyceksin derdi ama yok hep aynı hep aynı

Hakkaten bunuyosunuz siz.. böyle yapan tanıdıklarım sonradan çok pişman oldu. Eşim de böyle olsun isterdim.. ne zararı var ki adamın?

Günlerce eve gelmeyince veya yatmadan yatmaya gelince arada derede birlikte akşam yemeği yiyince belki ne demek istediğimi anlarsınız.. hele çocuk olduğunda daha çok ihtiyaç duyarsınız.

Ben katlanamam ya oyle. Eşim bugun sirketin etkinligine gitti mesela. Eşsiz olmasa bende gidecektim. Kaldiiimmm biiir başiima :KK70:

Eşim her hafta baska yerde olsa, eve az ugrasa, birlikte birseyler yapmasak bu evliliği bir durup dusunurdum.

Sen adami gormekten sikilmissin galiba orayi kacirmisim ilgincsiniz...

Sıkıcıymış gerçekten. Ama zaten bu konularda zıtsanız evlenmemeniz gerekmez miydi? Sonuçta insan birlikte bi şeyler yapmak için evleniyor.

Za
Hakkaten bunuyosunuz siz.. böyle yapan tanıdıklarım sonradan çok pişman oldu. Eşim de böyle olsun isterdim.. ne zararı var ki adamın?

Günlerce eve gelmeyince veya yatmadan yatmaya gelince arada derede birlikte akşam yemeği yiyince belki ne demek istediğimi anlarsınız.. hele çocuk olduğunda daha çok ihtiyaç duyarsınız.
İlerde bundan korkuyorum zaten ama noluyo anlatayım zararını; tam bi işe kalkışmışken öğlen yemek yemesi gerekiyor e git ye denmiyor..Bişey izlemek istiyorum tv de yada kk ya girmek yada iş yapmak en önemliside psikolojik kafamda babam hep işteydi yada erkekler evde erkek olması batıyo banane biliyim

Benim esimde oyle rahat bi isi var gun icinde ugrayabiliyo bence bi zarari yok ya ne guzel iste sadece dediginiz gibi bende o varken is yapmiyorum birikiyo tek kotu yani bu. Ama cocuk olunca cok rahat edersiniz ben valla cok memnunum halimden .

ahhaaa benim koca hep evde
yemek yapar , bebege bakar
ben sizi anliyorum , esimin isi ist da gittigi gunleri iple cekiyorum
cok sevmeme ve beraber cok guzel vakit gecirmemize ragmen bende ozlemek istiyorum , iyi geliyo bana 3 gun evde olmamasi hem ozluyorum hem de kafa dinliyorum cocuklari uyuttuktan sonra

Ben eşim evde olmayınca sıkılıyorum. Kocişçi de değilim, arkadaşım gibidir benim. Temizliği, yemeği birlikte yaparız çoğu zaman. Lak lak, dedikodu yaparız.
Enteresanmış sizin dert, anlamlandıramadım.

uzak mesafeyse nasıl geliyo öğle yemeğine her gün. ayrıcahaklısın bulmuşsunda bunuyosun

ahhaaa benim koca hep evde
yemek yapar , bebege bakar
ben sizi anliyorum , esimin isi ist da gittigi gunleri iple cekiyorum
cok sevmeme ve beraber cok guzel vakit gecirmemize ragmen bende ozlemek istiyorum , iyi geliyo bana 3 gun evde olmamasi hem ozluyorum hem de kafa dinliyorum cocuklari uyuttuktan sonra
Aynen evet kafa dinlemek birde gözü hep üstümde ondanda bunaldım sanki:)

Back
X