Evet bak bu da olabilir evlenmeden önce 4-5 yıl yalnız yaşadımYani siz yalnızlığı daha çok seviyorsunuz sanırım?
bazı insanlar yalnızlığı sever bence normalsiniz :)Evet bak bu da olabilir evlenmeden önce 4-5 yıl yalnız yaşadım
Ama bu da çok fazla gibime geldi.
Evliliklerin %90 ı benimki gibi değil sanırım yanlışmı düşünüyorum
Evet hemde çok ağırkanlı o gelmese ben evde bile hareketliyim dolaşır dururum odaları birşeyler yaparımrahat mı batıyor yoksa asosyalliği mi dert?
dışarıda seninle gezip tozmak yerine, evde yastık gibi yayılırsa sanırım ben de sinirlenirdim.
Hahaha az önce denedim tutmadıÇözüm basit.
Her geldiğinde eline bir iş tutuşturun, azalır gelmeleri.
Aslında birlikte vakit geçirmeyi denesieniz çok eğlenceli olur ama kafalar uymuyormuş.
Yalnız bunun bir de minik bebekli halleri var.
Dakika sayarsınız dakika.
O zaman da gelmezse sıkıntı :)
Valla herkes eşimin yerinde olmak ister sabah mis gibi kahvaltı yap öğlen eve gel yemek hazır akşam erken gel sıcacık tertemiz evPeki siz neden gitmesini istiyorsunuz?
Ben haftada 40 saat calisiyorum
Can atiyorum eve gitmek icin esimi gorucem diye. O evde degilse problem yok ama evdeyken o kadar mutlu oluyorum ki cikis saatim gelince
2 aylik falan da degil 6 yillik evliyiz. Esinizin yerinde olmak istemezdim.
Aynen ben deKaç yıllık evlisiniz? Birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz hiç? Gb leri hep gigabyte okudum bu arada.
sen de eşin gelmeden dışarı çıksan.Birde gözü hep üstümde oluyo evde olunca
Bilmem anlatabildimmi o da boğuyo beni onu da geniş geniş yaşamak istiyor..
3.yorum 2.yorumda pardon dikkat ederim dedim kusura bakmayın tekrar..Aynen ben de
+1Hakkaten bunuyosunuz siz.. böyle yapan tanıdıklarım sonradan çok pişman oldu. Eşim de böyle olsun isterdim.. ne zararı var ki adamın?
Günlerce eve gelmeyince veya yatmadan yatmaya gelince arada derede birlikte akşam yemeği yiyince belki ne demek istediğimi anlarsınız.. hele çocuk olduğunda daha çok ihtiyaç duyarsınız.
Oh ne güzel özleyip kavuşmanın tadını çıkarıyosunuz işte ben özleyemiyorum bir türlüKeşke senin yerinde olsambenim de eşimin kendi iş yeri ama hiç sizin gibi değil sabah 8 de çıkar akşam 7_8 de gelir .. bazen daha geç olduğu oluyor .
Günde 2 _3 kere o arar bir o kadar da ben ararım. Evliyiz ama resmen aynı evin içind e özlüyoruz birbirimizi .
Bende sizin yeriniz de olmak isterdim gerçekten çok isterdim .Oh ne güzel özleyip kavuşmanın tadını çıkarıyosunuz işte ben özleyemiyorum bir türlü
Öyle yapıcam valla iyi fikir :)sen de eşin gelmeden dışarı çıksan.
seni evde bulamasa bazı günler.
belki işe geri döner.
yemeği ısıtıp tabağa koymaya bile üşenir gibi :)
Valla herkes eşimin yerinde olmak ister sabah mis gibi kahvaltı yap öğlen eve gel yemek hazır akşam erken gel sıcacık tertemiz ev
Kaç yıllık evlisiniz? Birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz hiç? Gb leri hep gigabyte okudum bu arada.
Ben iki aylık evliyken oooohooo ooooo içi geçmiş bu yeni nesil evlilerinMerhaba hanımlar..
Biliyorum buldunda bunuyosun bu da dertmi diyeceksini....
Evet bunalıyorum...
Şöyle ki ; eşim hep evde...
Kendine ait bir işi dükkanı var eve uzak mesafede...
Sabah 9 gb kalkar duşunu alır keyifle kahvaltısını yapar 11 gb çıkar hoop 1 gibi evde..bir iki tel görüşmesi öğlen yemeği 2 gb çıkar hoop 4-5 gb evde...
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum ya da
-sabah bişeyler ye de öyle çık,
-hayır aşkım çok geç kaldım
-akşama çok geç kalma
-belli olmaz şunlarla buluşucam gb gb
Böyle yazınca komik gibi duruyo ama ben bunalıyorum bu durumdan
Bugün yine çıktı 1 gb aradı yarım saate gelirim diye yooo dedim işine bak anlamış olacakki sesimden aradı ben şu arabayı servise götüreyim benle işin yoksa dedi..yok dedim ne işim olacakki:) olduğunda kös kös oturuyoruz zaten evde olmayınca en azından işlerimi filan yapıyorum
Bu durumu yaşayan varmı adamı kovalıyorum resmen bu seferde ilerde pişman olurum diye korkuyorum ama tuhafıma gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?