Buldunda bunuyosun diyeceksiniz..

Yani siz yalnızlığı daha çok seviyorsunuz sanırım?
Evet bak bu da olabilir evlenmeden önce 4-5 yıl yalnız yaşadım
Ama bu da çok fazla gibime geldi.
Evliliklerin %90 ı benimki gibi değil sanırım yanlışmı düşünüyorum

rahat mı batıyor yoksa asosyalliği mi dert?
dışarıda seninle gezip tozmak yerine, evde yastık gibi yayılırsa sanırım ben de sinirlenirdim.
Evet hemde çok ağırkanlı o gelmese ben evde bile hareketliyim dolaşır dururum odaları birşeyler yaparım

Hahaha az önce denedim tutmadı
Herkes kendi işini yapsın dedi çıktı mutfaktan neyse çocuk olunca işime yarasın bari:)

Valla herkes eşimin yerinde olmak ister sabah mis gibi kahvaltı yap öğlen eve gel yemek hazır akşam erken gel sıcacık tertemiz ev

Birde gözü hep üstümde oluyo evde olunca

Bilmem anlatabildimmi o da boğuyo beni onu da geniş geniş yaşamak istiyor..

Birde gözü hep üstümde oluyo evde olunca

Bilmem anlatabildimmi o da boğuyo beni onu da geniş geniş yaşamak istiyor..
sen de eşin gelmeden dışarı çıksan.
seni evde bulamasa bazı günler.
belki işe geri döner.

yemeği ısıtıp tabağa koymaya bile üşenir gibi :)

Keşke senin yerinde olsam benim de eşimin kendi iş yeri ama hiç sizin gibi değil sabah 8 de çıkar akşam 7_8 de gelir .. bazen daha geç olduğu oluyor .
Günde 2 _3 kere o arar bir o kadar da ben ararım. Evliyiz ama resmen aynı evin içind e özlüyoruz birbirimizi .

+1

Oh ne güzel özleyip kavuşmanın tadını çıkarıyosunuz işte ben özleyemiyorum bir türlü

Valla herkes eşimin yerinde olmak ister sabah mis gibi kahvaltı yap öğlen eve gel yemek hazır akşam erken gel sıcacık tertemiz ev

Bunlar tamam.

Bir de evde olmamdan rahatsiz olan bir es var. Bence kimse istemez.

Insanin beslenme ve barinma gibi ilkel ihtiyaclar disinda da beklenti ve ihtiyaclari vardir.

Ben iki aylık evliyken oooohooo ooooo içi geçmiş bu yeni nesil evlilerin

Biz bu durumu 2 sene gibi bir süre yaşadık. Düğünden iyi altın gelip, birikimimizde iyi olunca çocuk olmadan gezebildiğimiz kadar yer gezelim evliliğin ve birbirimizin tadını çıkartalım demiştik... ama belli bir süre sonra b.ku çıktığı için normal hayatımıza döndük çok şükür. Bir erkeğin eve gidiş geliş saatleri belli olmalı.
Gerçekten büyük dert bu. Emekli hayatı gibi o ne öyle

Haklısın ama zorla Ada'mın aklına birşeyler sokmaya gerek yok.Benim babamın da kendi işyeri var fakat sabah 9 4 arası çalışıyor.Evrak işlerim var diyerek de 11 lere kadar gelmiyor eve,diğer akşam arkadaşlarıyla yaptırdığı prefabrik eve arkadaşlarını götürüyor,içkiler,türküler,sohbetler...Böyle laflar duya duya evden soğudu o da.Sanırım sevgilisi falan da olmuş,eşi anlatmıştı...Yani hakikaten evden soğutma Ada'mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…