Buldunda bunuyosun diyeceksiniz..

Böyle bir işte kazancı nedir?
Neden sürekli evdesiniz? Gezin, tozun. 2 aylık evlilikte sıkılmak da neyin nesi.? :)
Ne öldürüyor ne de güldürüyor diyeyim
Onu da konuşuyoruz biraz daha asılsan diye ama hep bahanesi var kış dönemi piyasa kötü vs..

Bence çok güzel..onun gittiği anlarda işini hallet geldiğinde de beraber bi seyler yapin yürüyüse çıkin,film izleyin,akraba ziyareti yapin ohh..benim eşim sabah cikar gece 10 da gelir hiç bi sey yapamiyoruz..

Benim esim de hafta 15 saat gibi aktif calisiyor. Bunun disinda acil bir durum varsa gider sadece.

Cok memnunum.

Yemek yapar bebek bakar evi supurur alisverisi yapar.

Siz de is kitleyin adama. Ya yapar ya da is yapmamak icin evde durmaz.

Aynen evet kafa dinlemek birde gözü hep üstümde ondanda bunaldım sanki:)
ya soyle birsey oluyo bizde
ben tum gun isteyim , eve gelince herkes ustume atliyo resmen siraya giriyolar benimle vakit gecirmek icin
bebek, oglan , kocam
boyle olunca bende kiyamiyorum mesela bebegi uyuturken cok uykum geliyo gozlerim kapaniyo ama kocam beni bekliyo diye zorluyorum kendimi uyanip asagi yanina iniyorum onunla da oturalim adam beni bekledi tum gun diye
bu tarz seyler iste , hepsine yetip kendime 5 dakika ayiramadan yatiyorum sonra ertesi gun ayni kosturmaca

Bu düzene alışmaya bakın. Dışarıya bi alıştı mı çevre yaptı mı çağırsanız da getiremezsiniz..

Eşim zaten çok yoğun çalışıyo. Arada bi de arkadaşlarına takılıyo. Hadi diyorum hakkıdır. Ama bize ayırcak vakti kalmayınca veya üst üste çıkınca bi carlıyorum hoopp ev kuşu oluyo. Ne güzel sizin eşiniz yanınızda yamacınızda kıymetini bilin..

Ömrümüz birbirimizi özlemekle geçiyo. Arada gerginliğe kavgalara da sebep oluyo bu durum. O yüzden her türlü şanslısınız yani..

He zamanla şu olur.. benim eşim de sevmezdi dışarı çıkmayı ama bi zaman sonra bana ayak uydurmaya başladı. Ve birlikte bi şeyler yaptığımızda bu tadı hiçbi şeyde bulamıyorum der. Tatlı tatlı eşinizi huyunuza getirceksiniz. Zaman gelicek o size hadi çıkalım bi şeyler yapalım diycek. Olmasa benim eşim olmazdı emin olun :))

Ah ah keşke benim de eşim de böyle olsa adamın yüzünü gördüğüm yok gece si gündüz û yok...Bir plan yaparız komiseri arar gel diye .. Ben anlamadım siz neden şikayet ediyorsunuz .. O evde olunca ben daha iştahlı yapıyorum işlerimi ..

Benim esim de hafta 15 saat gibi aktif calisiyor. Bunun disinda acil bir durum varsa gider sadece.

Cok memnunum.

Yemek yapar bebek bakar evi supurur alisverisi yapar.

Siz de is kitleyin adama. Ya yapar ya da is yapmamak icin evde durmaz.
İşte kırmadan evden kaçırmam lazım:)

O evde olunca ben iştahlı yapamıyorum çünkü illa bir isteği oluyo benden konsantrasyonumu bozuyo hadi onuda sonra yaparsın sonra asarsın dediği için..

O evde olunca ben iştahlı yapamıyorum çünkü illa bir isteği oluyo benden konsantrasyonumu bozuyo hadi onuda sonra yaparsın sonra asarsın dediği için..
İnsan hayatın da ne yoksa onu istermiş ... Belki benim eşim de sürekli yanımda olsa bende evde olmamasını isterdim ..

İşte kırmadan evden kaçırmam lazım:)

Peki siz neden gitmesini istiyorsunuz?

Ben haftada 40 saat calisiyorum
Can atiyorum eve gitmek icin esimi gorucem diye. O evde degilse problem yok ama evdeyken o kadar mutlu oluyorum ki cikis saatim gelince

2 aylik falan da degil 6 yillik evliyiz. Esinizin yerinde olmak istemezdim.

Ay herşeyinde fazlası zarar, ne o öyle teneffüs gibi

Akşam erken gelsin tamam da öğlende gelmesin bari. Ben de istemezdim sürekli böyle olmasını, benim evde kendime ait zamanlarım var , tek olduğumda yaptığım şeyler. Evde eşim oldu mu illaki ilgilenmek gerekiyor. İnsanın kendine ait zamanı olması şart. Kovun gitsin

Hayalimi yaşıyorsun, ne güzel
Tam aklimdan gecen sey .
Dun esimi toplamda 1 saat gördüm hamileyim yatmam gerekiyor kimsem yok aksi gibi esim de yok .Sabah cok erken çıktığı icin kahvalti yapmiyor .Ama o yapacak olsa ben zevkle hazirlarim .Sabah yalnizim aksam yalnizim .Neyse ki çalışıyorum da insan yuzu görüyorum. Bence siz esinizle kaliteli zaman gecirmeyi bilmiyorsunuz .

Canım bi 7 8 aylık olun adam eve gelmez bu sefer evin yolunu unuttun diye kızarsın benim eşimde yeni evlendiğimizde öyleydi yeni ev yeni düzen onlarda zaman geçirmek istiyorlar :)

rahat mı batıyor yoksa asosyalliği mi dert?
dışarıda seninle gezip tozmak yerine, evde yastık gibi yayılırsa sanırım ben de sinirlenirdim.

Çözüm basit.
Her geldiğinde eline bir iş tutuşturun, azalır gelmeleri.

Aslında birlikte vakit geçirmeyi denesieniz çok eğlenceli olur ama kafalar uymuyormuş.

Yalnız bunun bir de minik bebekli halleri var.
Dakika sayarsınız dakika.
O zaman da gelmezse sıkıntı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…