Buldunda bunuyosun diyeceksiniz..

Evet bunuyorsunuz esim is arasi oglen yemegine gelir cokta guzel olur benim babamda esimde esiniz gibi annemde gayet memnun neden rahatsizlik duyuyorsunuz anlamadim

Hhahahah buldun da bunuyn sende valla adamı cok kovalama da alısmasın snra eve sokamazsın bak benden demesı :) benımkıde byle kucuk bı ılcedeyız memur esım sabah 8 evden cıkar ogle uemegıne mutlaka eve gelır 12 yı 10 gece evdedır 1 de gıder, aksam 5 ı 10 gece yıne evdedır :) haftasnu burnunu cıkarmaz dısarı hıc sıkayet etmıyrum ben hosuma gıdıyr otursun dızımın dıbınde :)

Yanlış anlamazsaniz eşinizin işi ne sektörde ve ortalama ne kazanıyor? Eşim kamuda ve haftasonu dahi çalıştığı günler oluyor.İs kurmayı düşündüğü dönemler oluyor.

Aynen valla

Ay benimde eşimin kendi işi sabah uyanması kahvaltısı işe gitmesi 10 11 i buluyo ama gün içinde gelmiyo akşam 6 7 gibi evde olur ama ben şikayetçi değilim çocuklar sabahta babayı görmüş oluyo.

Yanlış anlamazsaniz eşinizin işi ne sektörde ve ortalama ne kazanıyor? Eşim kamuda ve haftasonu dahi çalıştığı günler oluyor.İs kurmayı düşündüğü dönemler oluyor.
Estagfurullah elektrik üzerine tahsili
İnşaat elektrik işleri yapıyor
Ama taşeronlara yaptırıyor projeden bağlıyor...

eşimle en büyük hayalimiz birlikte home office çalışmak
diyeceklerim bu kadar

Haklisin tabiki eher evde sizi de oyaliyorsa haklisin.

Yani benim esimde uzun sure evvde olduğunda sıkılıyorum ki bende çalışıyorum. Ki biz birlikte bir oda da uzun sohbetler yapan etkinliklerimiz cok olan bir ciftiz. Gelecek planlarimizla ilgili kojusuruz masallah.

Spora da beraber gidince yüzümu ceviruyordum onu gormemj icin :)))

Sen de kendine o saatlerde is ayarlayacaksin evdeysen . Aksam yemegini yapacaksin. Temizligini yapacaksin o saatlerde o gidince tum zaman sana kalacak.
Hatta o geldiğinde ogleden sobra beraber cikin sizi bir avm ye gotursun bir sinemaya bıraksın. 4 5 gibi de tekrar alsin. Hayati firsatlara çevirmeyi bilmek gerek.

Spora zorluyorum bende gidelim diye çünkü bu böyle olmayacak ...
artık çocuk olana kadar
boğuldum iyice..

Çok bunaltıcı
Ben yalnız yaşıyorum, bazı durumlarda insanlıktan çıkıyorum, elimle yemek yiyorum, epilasyon yapıyorum, hunharca topuk törpülüyorum, kusarana kadar içiyorum,

Kişisel bakım, dinlenme için ya günün yarısı ayrı geçmeli
Ya da ev 16 odalı olmalı.

Sen de evde durmak zorunda değilsin , sanki ev senin alanın da ondan rahatsızsın. Onun da evi, isterse hiç çıkmaz.

Git dışarıda bir şeyler yap

Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum

Ne kadar amaçsız bir hayal, bunu mu istiyorsunuz hayattan. Siz de kendinize bir amaç edinseniz, çalışsanız bir şeyler üretseniz ve kazansanız canınız sıkılmaz bu kadar, kimse de canınızı sıkamaz. Eşiniz istediği gibi evine gelip gider ne yani bunda nasıl bir sıkıntı olabilir? Bence sıkıntı sizin düşünme şeklinizde.

Ben canım sıkılıyor demedimki??
Eşimin eve geliş saatlerinden bahsettim birazda anlatırken espri kattım
Hayallerim , eşimle hayallerim ve hayat kalitemle ilgili sorunum olursa onunla ilgili konu açarım sizdende yorum ve tavsiye alırım merak etmeyin ama daha nazik konuşan mizah anlayışı yüksek olan insanlarla paylaşım yapmayı uygun buluyorum

Eşim de onu hep evde istediğimden dert yanar,bi de örgü ver elime bari tam olsun der,ilk yakın arkadaş edindiğimde zil takıp oynayacaktı,bi arkadaşım var aramız bozulmasın diye elinden geleni yapar,kızlarla tatile yollar,böyle derleyip toplayınca ilişkimizi gözden geçirmiş oldum,bu adam beni sepetliyor mu la,gidip beynini yiyeyim azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…