28 kişi mesajınızı nasıl beğeniyo maşallah benimkini en fazla 5-6Kaç yıllık evlisiniz? Birlikte bir şeyler yapmıyor musunuz hiç? Gb leri hep gigabyte okudum bu arada.
Aynen vallaHhahahah buldun da bunuyn sendevalla adamı cok kovalama da alısmasın snra eve sokamazsın bak benden demesı :) benımkıde byle kucuk bı ılcedeyız memur esım sabah 8 evden cıkar ogle uemegıne mutlaka eve gelır 12 yı 10 gece evdedır 1 de gıder, aksam 5 ı 10 gece yıne evdedır :) haftasnu burnunu cıkarmaz dısarı hıc sıkayet etmıyrum ben hosuma gıdıyr otursun dızımın dıbınde :)
Estagfurullah elektrik üzerine tahsiliYanlış anlamazsaniz eşinizin işi ne sektörde ve ortalama ne kazanıyor? Eşim kamuda ve haftasonu dahi çalıştığı günler oluyor.İs kurmayı düşündüğü dönemler oluyor.
Pek umursamıyo yine geliyo üzülmeyin:)Bunlar tamam.
Bir de evde olmamdan rahatsiz olan bir es var. Bence kimse istemez.
Insanin beslenme ve barinma gibi ilkel ihtiyaclar disinda da beklenti ve ihtiyaclari vardir.
İnşallah olur birde olunca konuşalım bende işimi bıraktım 15 gün çok zorlandım 20 sene çalışınca zor geldieşimle en büyük hayalimiz birlikte home office çalışmak
diyeceklerim bu kadar
Spora zorluyorum bende gidelim diye çünkü bu böyle olmayacak ...Haklisin tabiki eher evde sizi de oyaliyorsa haklisin.
Yani benim esimde uzun sure evvde olduğunda sıkılıyorum ki bende çalışıyorum. Ki biz birlikte bir oda da uzun sohbetler yapan etkinliklerimiz cok olan bir ciftiz. Gelecek planlarimizla ilgili kojusuruz masallah.
Spora da beraber gidince yüzümu ceviruyordum onu gormemj icin :)))
Sen de kendine o saatlerde is ayarlayacaksin evdeysen . Aksam yemegini yapacaksin. Temizligini yapacaksin o saatlerde o gidince tum zaman sana kalacak.
Hatta o geldiğinde ogleden sobra beraber cikin sizi bir avm ye gotursun bir sinemaya bıraksın. 4 5 gibi de tekrar alsin. Hayati firsatlara çevirmeyi bilmek gerek.
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum
Ben canım sıkılıyor demedimki??Ne kadar amaçsız bir hayal, bunu mu istiyorsunuz hayattan. Siz de kendinize bir amaç edinseniz, çalışsanız bir şeyler üretseniz ve kazansanız canınız sıkılmaz bu kadar, kimse de canınızı sıkamaz. Eşiniz istediği gibi evine gelip gider ne yani bunda nasıl bir sıkıntı olabilir? Bence sıkıntı sizin düşünme şeklinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?