yok ablacım zaten millet çekiniyor yani ülkemizin yapısı gereği böyle,önemli olan eşcinseller kötü yola düşmesin ama konu çarpıtılmış,Modern ve anlayışlı biriyim ama sokakta sakız gibi yapışıp gezenleri de anlamıyorum,mübarek sanki kaçacak gibi tutuyor manitasını..Bunun birde otobüs modeli var..
Bana göre sokakta öpüşenleri görmek istemem,öpeceksen git kuytu yerde öp.
LGBT olayına gelirsek o soyunanları bende onaylamam,burası Türkiye çünkü..
yada şöyle yapalım siz sevişin biz cesaretinizi alkışlayalımSokakta sevisen cift gorsem cesaretinden oturu alkislarim. Ama en sekuler tc sehrinde bile oyle bi manzara goremem.
canım.t.c için çok erken böyle şeyleri kabul etmez ülkemiz,zaten konu sokakta sevişmek değil aslında,konu nasıl sokakta sexe gelmiş anlamadım,Sokakta sevisen cift gorsem cesaretinden oturu alkislarim. Ama en sekuler tc sehrinde bile oyle bi manzara goremem.
yok ablacım zaten millet çekiniyor yani ülkemizin yapısı gereği böyle,önemli olan eşcinseller kötü yola düşmesin ama konu çarpıtılmış,
kızın üstüne gitmeyin daha genç bir kız o,yada şöyle yapalım siz sevişin biz cesaretinizi alkışlayalım
ben bakmadım ablacım içki vs içmiştir translar hayatları kaymış zaten ama tepkilerini yanlış dile getirmişler haklıyken haksız duruma düşersin maalesef,cinsellik kadın erkek için bile tabuTepki soyunmaları değilmi,geçen bir video izledim taksimde o günkü yürüyüşte çekilmiş inan şok oldum izlerken..
Sokakta sevisen cift gorsem cesaretinden oturu alkislarim. Ama en sekuler tc sehrinde bile oyle bi manzara goremem.
ben bakmadım ablacım içki vs içmiştir translar hayatları kaymış zaten ama tepkilerini yanlış dile getirmişler haklıyken haksız duruma düşersin maalesef,cinsellik kadın erkek için bile tabu
tamam canım seni kıracak değilim ya :)kızın üstüne gitmeyin daha genç bir kız o,
nesini çekiyorlarmış,millet sapıttı iyiceZaten yapanda normal değildir bana göre,çevresindeki insanlarda elde telefon çekiyorlardı görüntüyü..
nesini çekiyorlarmış,millet sapıttı iyice
Kimseyi kinamiyorum, yargilamiyorum, kimseyle gulup alay etmiyorum.
Tek dilegim; Allah hepsine hidayet versin..
memlekette sapıkmı tükenmiş hayatım internete falan koyup egosunu tatmin eder bidenesini çekiyorlarmış,millet sapıttı iyice
tabiiki normal deği yapanlarda artık maalesef hayatın farklı bir noktasında bence onlar kötü yola düşmek zorunda kalmış,alkol uyuşturucu kullanan traslardır,soyunarak hak aranmaz hatta bazılarının ekmağine yağ sürmüşler,3 tane kişi çırılçıplak düşün yani..
ya böylelerine sapık demiyorlar amamemlekette sapıkmı tükenmiş hayatım internete falan koyup egosunu tatmin eder bide
Türkiyede sokakta sevişmek mi?cesareti olan denesin arabada sevişenin başına bu geliyorsa sokaktakini tahmin etmek zor değil..
http://www.ortasayfam.com/gundem/arabada-sevisen-cifte-tecavuz-edildi-iddiasi/10615/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?