Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

benzer bir olay lise yıllarında flört eden bir çiftin başına gelmiş t.c de,genç kızmış henüz ilişki yaşamamış,erkek arkadaşıyla yazlık bir yerde kuytu köşede öpüşüyorlarmış,oradan geçen münübüsteki adamlar kıza tecavüz etmiş çocuğuda dövmüşler,kız kimsseye anlatamamış bile bence evlatlarımızı bu konularda uyarmalıyız

ben telefona çekenlerden bahsediyodum yanlış anladın sanırsam onlar elbette sapık değiller tercihlerine saygı duyuyorum
telefona bu görüntüyüde herkes çekmaz ama ben çekmem neden çekeyim elin çıplak adamını yada kadınını

Bildiğin kadındı yani soyunanlarda..

har, post: 41637425, member: 671732"]ee işte sen normalsinde ondan çekmezsin telefona çekenler sapık diyorum işte.sapık olmasa napıcak elin çıplak kadınını erkeğini telefonunda ki[/QUOTE]

Ne yapacak biliyor musunuz?İnternette yayınlayıp 'lgbt yürüşünde böyle soyundular,böyle ahlaksızlık yaptılar' diye milleti gaz getirip olayı provoke edecek zaten olanda o oldu.

Tabi ki o görüntüyü tasvip eden olamaz ama olayın bütününe bakmak gerek içinden çekip onu çıkarmak değil.

ablacım evde filmini izleyen canlısını bulmuş kaçırırmı.emin olun izleyenlerin o ortam hoşuna gidiyordu ama sorsanız biz karşıyız derler

Orası bunların olacağı yaşanacağı yer değildi bana göre,eylem yapacaklarsa yapsınlar yürüsünler.
Demokratik hakları değilmi bu,ama yapılanlar yanlıştı soyunma ve daha fazlası da vardı gördüklerimde..
Buna tepkim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…