- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
ben telefona çekenlerden bahsediyodum yanlış anladın sanırsam onlar elbette sapık değiller tercihlerine saygı duyuyorumya böylelerine sapık demiyorlar ama
telefona bu görüntüyüde herkes çekmaz ama ben çekmem neden çekeyim elin çıplak adamını yada kadınınıben telefona çekenlerden bahsediyodum yanlış anladın sanırsam onlar elbette sapık değiller tercihlerine saygı duyuyorum
tabiiki normal deği yapanlarda artık maalesef hayatın farklı bir noktasında bence onlar kötü yola düşmek zorunda kalmış,alkol uyuşturucu kullanan traslardır,soyunarak hak aranmaz hatta bazılarının ekmağine yağ sürmüşler,
ee işte sen normalsinde ondan çekmezsin telefona çekenler sapık diyorum işte.sapık olmasa napıcak elin çıplak kadınını erkeğini telefonunda kitelefona bu görüntüyüde herkes çekmaz ama ben çekmem neden çekeyim elin çıplak adamını yada kadınını
allah akıl fikir verisn ne diyeyim,vallahi iyi linç etmemişlerBildiğin kadındı yani soyunanlarda..
allah akıl fikir verisn ne diyeyim,vallahi iyi linç etmemişler,böyle protesto olmazolmamalı,
hak aramak için yanlış bir yöntem git yürüyüşünü yap bu ne ciddiyetsizlik yazık..Bırak protestoyu polis gelirmiş acaba dedim seyrederken
hak aramak için yanlış bir yöntem git yürüyüşünü yap bu ne ciddiyetsizlik yazık..
millete film lazım zatenEn çok vatandaşa şaşırdım,sanırsın ki filim izliyor gibi seyrettiler..
millete film lazım zaten
allah akıl fikir versin ablacım ne diyeyimkiAynen seyrederken ben gerildim yani..
allah akıl fikir versin ablacım ne diyeyimki
ablacım evde filmini izleyen canlısını bulmuş kaçırırmı.emin olun izleyenlerin o ortam hoşuna gidiyordu ama sorsanız biz karşıyız derlerEn çok vatandaşa şaşırdım,sanırsın ki filim izliyor gibi seyrettiler..
ablacım evde filmini izleyen canlısını bulmuş kaçırırmı.emin olun izleyenlerin o ortam hoşuna gidiyordu ama sorsanız biz karşıyız derler
Madem öyle, uzak olsun nefret diyelim biz de : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?