Bülent Arınç’tan “yas” yorumu

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.041
212.005
60
Bülent Arıç: Bu ve buna benzer olaylarda her gün tek tek yapmaya kalkarsak bu anlamını da kaybeder diye düşünüyorum.
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarihi bir itirafda bulundu. Suruç saldırısı sonrası CHP tarafından gündeme getirilen “ulusal yas ilanı” tekfilini değerlendiren Arınç “Bu ve buna benzer olaylarda her gün tek tek yapmaya kalkarsak bu anlamını da kaybeder diye düşünüyorum” dedi.

“ANLAMINI YİTİRİR…”

Arınç, CHP’nin ulusal yas ilanı için kanun teklifi vermesini değerlendirerek; “Meclis tatildeyken, bu yasanın komisyonlardan ve Genel Kurul’dan geçmesi mümkün değil. CHP esasında bunu bilir. Onların acılarını paylaşıyoruz. Ama bunun için ulusal yas ilan edilmesi, bu ve buna benzer olaylarda her gün tek tek yapmaya kalkarsak bu anlamını da kaybeder diye düşünüyorum” dedi.

HDP’YE “NEDEN ORADA YOKTUNUZ” SORUSU!

Arınç, Suruç saldırısındaki ölen ve yaralanan isimler arasında HDP’lilerin olmamasını da eleştirdi.

Suruç’ta polisi eleştirenler olduğunu hatırlatan Arınç “Ölenlerin arasında ne belediyeden bir yetkili var, ne de HDP il ve ilçe yönetileri var. Bunların o topluluk içine özel olarak sokulmadığı, uzakta bırakıldıkları da ayrı bir istihbarat konusu” diye konuştu.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/bulent-arinctan-yas-yorumu-890852/

Ne tek tek yapılırsa anlamı kalmazmış anlmadım valla haberide okudum ama
Ha tamam yasdan bahsedilmiş tutmayın canım niye tutacaksınızda mursiye yas tutun siz

Anladım ablam düzelttim zaten niyeyse bi anda çözemedim olayıda
Gerçi 3_5 asker şehit oldu diye mecliside toplayacak hallaeri yok ya

İlk okuyunca bende afalladım biran ne diyor bu diye..
Meclisi niye toplasınlar,başka işleri vardır bunların,ancak mısır için yas tutarlar.
Ülkemizin yas tutulacak neyi varki değilmi..

İlk okuyunca bende afalladım biran ne diyor bu diye..
Meclisi niye toplasınlar,başka işleri vardır bunların,ancak mısır için yas tutarlar.
Ülkemizin yas tutulacak neyi varki değilmi..
Yani ablam varsın fakirler ölsün zenginlere bişey olmasın
He biz ancak esmaya rabiaya mursi mi di neydi ona yas tutalım onlar için ağlayalım
Suruçta ölenler için pkklılar yandaşlar sokağa dökülür peki ya şehitler için kim kılını kıpırtattı

Yani ablam varsın fakirler ölsün zenginlere bişey olmasın
He biz ancak esmaya rabiaya mursi mi di neydi ona yas tutalım onlar için ağlayalım
Suruçta ölenler için pkklılar yandaşlar sokağa dökülür peki ya şehitler için kim kılını kıpırtattı

Olan gariblere olmuyormu artık,esması mursisi daha önemli onlar için.
Şehitte neymiş onlar 3-5 kelle değilmiydi.

Olan gariblere olmuyormu artık,esması mursisi daha önemli onlar için.
Şehitte neymiş onlar 3-5 kelle değilmiydi.

Millete yaranacaklar diye baska bisey degil.Bugun bu kadar kaosun sebebi de diger devletlerin islerine burnunu sokmasindan degil mi zaten ? Bir kitap okuyorum su anda.Gul c.baskaniyken tayyibi uyarmis.Bu kadar bizi ilgilendiremeyen kritik olaylara karismayalim diye ama ortadogunun prensi olma hayaliyle ulkeyi boyle kaosun icine aldi birakti kendisi.Yazik.
Arinc a diyecek tek laf yok.En az davutoglu kadar vasifsiz bir maşa.

Millete yaranacaklar diye baska bisey degil.Bugun bu kadar kaosun sebebi de diger devletlerin islerine burnunu sokmasindan degil mi zaten ? Bir kitap okuyorum su anda.Gul c.baskaniyken tayyibi uyarmis.Bu kadar bizi ilgilendiremeyen kritik olaylara karismayalim diye ama ortadogunun prensi olma hayaliyle ulkeyi boyle kaosun icine aldi birakti kendisi.Yazik.
Arinc a diyecek tek laf yok.En az davutoglu kadar vasifsiz bir maşa.

En baştan bu kadar herşeye burnunu sokmayacaktı,her işe el attı ben blirim dedi ne oldu çark etti herşey..
Düzgün kim varki sanki..

En baştan bu kadar herşeye burnunu sokmayacaktı,her işe el attı ben blirim dedi ne oldu çark etti herşey..
Düzgün kim varki sanki..

Abla daha dur.Bakin biz tek basina hukumet degiliz ulke kaosun icinde mesajlari verilecek...Dun de dedim ulkenin teror vanasi istendigi an acilip istendigi an kapatiliyor.

Bu ülke pkk dan ölen şehitlere alışkın ne de olsa.Şu an ki Cumhurbakanımızın zamanında Öcalana ''sayın'' şehitlere ''kelle''demişliği var.Bu zihniyetten bundan başkasını beklemek hata olur zaten.Reza zarrab ölse yas ilan edecek kafada bunlar.

ALLAH cc yakınlarına sabırlar versin

gencecik nsanları kurban etti hdp bir çoğu tam olarak neden orda olduklarını biliyormuydu acaba 3-5 kişi dışında

ve evet ne hikmetse hdp apo posteri ile yapılan yürüyüşte yoktu

bide o yürüyüşte apo posternin ne işi vardı

birde apoyu seviyor muyuz yoksa :KK51:

yas ilanına galince 3 şehidimiz var evet hiçte anlamını yitirmez

onu bunu bilmem kral için yas tutuluyorsa şehidim içinde tutulmalı

ki o kralmıdır nedir niye yas ilan edildiki ben yasta falan değildim

3 ŞEHİDİMİZ için yas tutmalıyız yada artık yeter ayakta uyuyan devlet olmasın gerekirse köklerini kazıyın şu ş...............

yas ilanına galince 3 şehidimiz var evet hiçte anlamını yitirmez

onu bunu bilmem kral için yas tutuluyorsa şehidim içinde tutulmalı

ki o kralmıdır nedir niye yas ilan edildiki ben yasta falan değildim

3 ŞEHİDİMİZ için yas tutmalıyız yada artık yeter ayakta uyuyan devlet olmasın gerekirse köklerini kazıyın şu ş...............

hı hı kazırlar. Ayrıca bu ülkenin 32 genci de öldü, hem 32 gence hem de şehitlere aynı anda yas tutulabilir. Ayrıca ışid gibi pislik bir örgütü benim hakkım olanla besleyip, yücelten bir devletten daha çok beklersiniz kökleri kazımasını. Gerçi siz zaten ışidin kökünden bahsetmiyorsunuz ama ben bütün terör örgütlerine aynı mesafedesinizdir diye yazdım.

hı hı kazırlar. Ayrıca bu ülkenin 32 genci de öldü, hem 32 gence hem de şehitlere aynı anda yas tutulabilir. Ayrıca ışid gibi pislik bir örgütü benim hakkım olanla besleyip, yücelten bir devletten daha çok beklersiniz kökleri kazımasını. Gerçi siz zaten ışidin kökünden bahsetmiyorsunuz ama ben bütün terör örgütlerine aynı mesafedesinizdir diye yazdım.
işidin kökü derken

kökünü kazıma demişsiniz ya ona binaen yazdım. Siz ışidin kokünün kazınmasından değil pkk'nın kökünün kazınmasından bahsediyordunuz onun için dedim. Kökünü bilmem ama kimlerin beslediğini çok iyi biliyorum. Mesela silah dolu tırların yakalanması gibi.
o yüzden savaşıyolar şu an

evet kazınsın bütün terör örgütleri bütün pislikler vatan hainleri

X