İlk defa duyuyorum. Resmini atabilir misiniz acaba?
Kuzenim aynısını yaptı yüzü çok çok fenaydı ve şuan bebek gibi beni de götürdü ama orası benim ocağım mı bilmiyorum ne yazık kiBenımde var canım genetık cok dr gezdım ama bır cozum yok bol nemlendır vucudunu dıyor hepsı. Bızım ordada ocak olurmus ıgne at hangısı porlanırsa oraya gıdıp okut demıslerdı ben hıc o topa gırmedım
Çok doktora gittim cildiyeciler malesef pek iyi değil.Kuzenimin yüzü bu şekilde geçmiştiGeçmiş olsun. Keşke teyzeyle bırakmasanız olayı doktorada gitseniz
Doktor tam tanı koyamıyor profore gıttım ben ıkı uc cıldıyecı üredrm nemlendırıcı verıp gonderıyorGeçmiş olsun. Keşke teyzeyle bırakmasanız olayı doktorada gitseniz
Belkı gecer zaten dua okuyor sadece bızım orda para fılan talep etmezler. Ocakta soyle oluyor bu duaları anne kızına ogretıyor oyle eskıden nesılden nesıle aktarmıslar ona da ocak demısler.Kuzenim aynısını yaptı yüzü çok çok fenaydı ve şuan bebek gibi beni de götürdü ama orası benim ocağım mı bilmiyorum ne yazık ki
Evet öyle oluyor.teşekkür ederim yine dee :)Belkı gecer zaten dua okuyor sadece bızım orda para fılan talep etmezler. Ocakta soyle oluyor bu duaları anne kızına ogretıyor oyle eskıden nesılden nesıle aktarmıslar ona da ocak demısler.
Sivilce gibi durmuyor.Sanırım cildinizde değil o konuda şanslısınızBöyle benım vucudum.
Her yerımde var canm yuzum kolum bacagım ama bu bulgur puskurmesı senın sıvılce sadece yüzündeyseSivilce gibi durmuyor.Sanırım cildinizde değil o konuda şanslısınız
Ordaki teyze öyle dedi ama sanırım o alnıma bakarak dedi çünkü alnım daha çok dediğiniz gibiydi.Alnım geçti sanırım.anlayamadım tam. Bununda benzer bi perhizi var mu acabaÖncelikle çok geçmiş olsun . Benim bildiğim bulgur püskürtmeyi böyle olmaz yani bizim buralarda böyle değil diyeyim . Bulgur püskürmesi dediğiniz daha hafif olur böyle kızarma olmaz içi sanki sivilceli gibi küçük kabarcıklar olur okunur bulgur ve türevi yemezseniz geçer .
Evet benim sadece yüzümde.Çok geçmiş olsun size de.Her yerımde var canm yuzum kolum bacagım ama bu bulgur puskurmesı senın sıvılce sadece yüzündeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?