Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

Şu an ki aklım olsa odemezdim zaten. Salak gibi ödedim. Hani parası yok bende kalıyor sokakta kaldı diye düşündüm. Gitsin parkta yatsin

Gerçekten iğrenç ya bu erkekler.
Çok iyi yapmışsın .
Yani ne kadar rahatlar ya şaka gibi terbiyesiz.
Karşındaki kadından ışık görürsün o şekilde ilerler ilişki.
Geliyim sende kalayım falan komik ya kaç yaşında bu adamlar gercekten gerizekalı

Valla yüzde bir milyon haklı. Senin mahallene kadar gelmiş, dersim var, zittirivizzik bahaneler.
İnsan yarım saat evdekilere markete gidiyorum diye çıkar, sarılır , bir bankta oturur döner.
Benim için değil mahalleye inmeyen, altıncı defa ülkeme gelicekken mırın kırın yapacak adamı silerim, aşkından ölsem

Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı bence
Cidden yani, hem velev ki cinsellikle ilgili bi şeyler dedi adam, e tamam, kestir at sana tersse, adama hesap sormak ve tekrar yazsam mı diye düşünmek ne mesela? Madem adam hoslanmadigin seyler yaptı?
Bana da sanaldan biri yürüdü geçen, buluşmak istedi, canım istemedi ve söyledim, ondan sonra da bi sürü story paylaştım arkadaşlarımla gezerken ederken, çocuk da haliyle tekrar tekrar yazmadı, ben de peşine düşmedim, niye yazmıyosun demedim, niye diyim Geçen de bi şey yazmış, tesekkur ettim geçtim yani.
Bu adamla mevzuyu kestirip atamıyosan -olabilir yani- adamı ne diye tersliyorsun?
Bazı kadınlar erkeğe her türlü ters hareketi, tribi yapmayı kendine hak görüyor.

Üslubun kimliğindir diye boşuna söylememişler.

Velev ki siz haklı olun ( değilsiniz o ayrı ) ama karşınızda sizinle düzgünce yazışan biri varken '' defol '' diye cevap vermek tüm haklılığınızı aldı götürdü.

Adam kendisini zor zamanlarınızda kullandığını anlamasına rağmen yine de hiç üslubunu bozmamış. Tebrik ederim.

Fakat bu davranış biçimi size hayatta bir kazandırırsa, beş kaybettirir.

Tavsiyem; biraz insan ilişkileri ve davranış biçimleri konusunda kendinizi geliştirin.

Adam haklı bende olsam sizinle görüşmezdim bir daha

Üstüne bir de taraftar toplamak için konu açmış.
Adam 2 gün kalsa neyse 1 hafta kalmış . Kalbi kırılmış. Ben de Ankara’ya gittiğimde arkadaşım ablam doğum yapacak dedi. 15 dakika gelse ölürdü sanki. Hayatımdan çıkardım

Adamı haklı buldum
1 saat ayıramaz mıydın
Saçma geldi açıkçası

Bulusamadigin icin değil bulusmadigin için yapmış bence son derece haklı.

Bende böyle düşünüyorum

Adam haklı. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsınız. Ben olsam bana bu muameleyi gösteren birine bu kadar açıklama bile yapmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…