Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

1 yıl boyunca arkadaş ya da flört fark etmez konuştuğum biri bu kadarlık süre zarfında buluşmaya yanaşmazsa ben de konuşmayı keserim. Çocuk gibi sanal arkadaşlık yapamam kimseyle. Koskoca 1 haftada ayıracak 1 saatinizin bile olmadığına kimse inanmaz zaten.

Cinsellik imasında bulunuyorsa neden hala konuşuyor adamls trip vs atıyor kestirip atıcak yani.
Yine konu sahibi haksız bence.
Daha yüzyüze gelmeden ne cinselliği yani
Valla İsabella ile ilk kez aynı fikirdeyim.
Cinsellik mevzusunu da burada herkes haksızsın deyince öne sürdü bence. Hadi diyelim adam sahiden cinsellik peşinde. Ve sen de bu yönde karşılık vermek istemiyorsun. E daha ne diye yazayım mı diye soruyorsun derler adama.
Konunun özü şudur, kaçan balık büyük olur.

Suçlusunuz zaten. Ne olursa olsun onca zaman konuşmuşsunuz, aynı mahalleye gelmiş bahane bulmuşsunuz. Yorgun’um da nasıl saçma bir bahanedir. Sonrasında üslubunuz da çok çirkin adama karşı. Buluşamayınca tabi ki cevap vermez size, ne yapmasını bekliyordunuz? Adama çöp muamelesi yapmışsınız resmen. Buluşmak istemediniz madem sonrasında niye mesaj yazıyorsunuz? Oyuncağınız mı bu kişi canınız isteyince konuşun istemezse umursamayın.

Cinsellik imasında bulunuyorsa neden hala konuşuyor adamls trip vs atıyor kestirip atıcak yani.
Yine konu sahibi haksız bence.
Daha yüzyüze gelmeden ne cinselliği yani
O kısma kadar konu sahibi haklı. Adam tekrar yazıp cinsellik konuştuktan sonra uymuyorsa görüşmemek kısmında da hakkı var. Ondan sonrasında adamla iletişime devam etmesinde veya hakaret etmesinde haksız. Adam aylar sonra geleceği zaman yazıp cinsellik konuştuğu için kız neden haksız olsun? Adam da ekmeğinde zaten askerden gelmiş sıkılmış. Ha bi de şu var belki de adamın derdi cinsellik değil mesajları görmedik. Belki ufak tefek sakalar yaptı. Sarılmak istiyorum gözlerine bakmak istiyorum vs romantik olmaya çalıştı. Mesajları görmedik konu sahibi cinsellik dediği için öyle kabul edicez.

Cinsellik amaçlı da olabilir ya kadınlar ne sanıyor anlamıyorum, karşındaki evliya değil düz adam. Sen de düz kadınsın. Ne olacaktı yani? Öyle bir amaç varsa kes at, hala iletişim peşinde olma?

Cinsellik amaçlı da olabilir ya kadınlar ne sanıyor anlamıyorum, karşındaki evliya değil düz adam. Sen de düz kadınsın. Ne olacaktı yani? Öyle bir amaç varsa kes at, hala iletişim peşinde olma?
:) İnsan sevdiğine kıyamaz Katip. Alır vitrine koyar, sabah akşam seyreder.

Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı bence

Benim bi arkadaşım bi cocukla tanıştı netten. Adam tel vermiş aşırı yakisikli ama wp fotosu. Adam cinsellik peşinde. Kız da salladı hemen ama aklı da kaldı. Bi baktık instasina adamın resmini aratıp bir milyon takipçi. Yazdik cevap verdi ordan. Iyice uyuz olduk. He bu adam fake dedik takipçi satın almış. Adama defol falan yazdı kız. Adam da sildi kızı. Sonra ben bu adamı tanıyorum falan dedim sanki. İsmini arattık vikipedide bile var. Fotolar gerçekmiş. Adam ünlü yeni nesil şarkıcı. Spotifyda şarkısı iki milyon dinlenmiş. İsmini de hiç duymamistim. Rap elektro falan dinlemiyoruz. Yunan heykeli mübarek. Böyle bisi yok. Herif duvardan duvara diyordu. Şimdi pişman olduk valla bari bir öpseydi adamı diye.

Çıldırdım ya hdjdjdjd ne zaman şunu okusam patlıyorum.
Ya tamam aşırı abazanlar var, kadın olsun yeter deyip merhaba demeden mevzuya dalıyorlar.
Ama buradaki adam o profilde değil bence. Zor zamanlarda destek oldu vs. demiş. Yani adam karşıdakini önemsemiyorsa dinlemez bile en basiti. Aylarca konuşulmuş, iletişim devam etmiş.

Karşı taraf haklı "defol" falan demende ayıp olmuş. Yanlış kişide doğru sevgiyi aramış , bulamayıncada tabi hayal kırıklığı...

Kız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlar

Ben olsam o prezervatifi bi tarafına sokardım. Sen otel parasını falan ödemişsin

Hayati niye zorlastiriyosunuz. Mesaj atacak vaktiniz varsa o kadar gunde gorusecek vaktiniz de olur. Ha gorusmek istemiyosaniz da yazmazsiniz.
Yok soyle yaptin boyle dedin bilmem ne cok gereksiz soyler bunlar..

Otel parasını ödemezdim ben olsam.
Hatta prezervatif dediğinde eve hiç çıkarmazdım.
Bilmiyorum, ben bir süredir flört etmiyorum. İlişkim var çünkü. Ama bu ilişkim de öyle aylarca konuşarak başlamadı. Birbirimizi gördük, bir bahane ile mesaj attım. O da kibar kibar yürüdü 2-3 gün, ben de yeşil ışığı verdim. Ardından kahveye çağırdı, dümdüz açıldı. O gün manitalaştık. Böylesi daha iyi bence.

Peki ben bir şey daha soracağım yanlış anlamazsanız, sizde demir eksikliği falan var mı? Ne alaka diyebilirsiniz fakat bu bende var ve ben de bir şeyi çok istesem de yapmaya üşeniyorum. Linçlemeyiniz, üşendiğim şeyler bu tarz şeyler değil daha basit şeylerden bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…