- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
Valla İsabella ile ilk kez aynı fikirdeyim.Cinsellik imasında bulunuyorsa neden hala konuşuyor adamls trip vs atıyor kestirip atıcak yani.
Yine konu sahibi haksız bence.
Daha yüzyüze gelmeden ne cinselliği yani
Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum
O kısma kadar konu sahibi haklı. Adam tekrar yazıp cinsellik konuştuktan sonra uymuyorsa görüşmemek kısmında da hakkı var. Ondan sonrasında adamla iletişime devam etmesinde veya hakaret etmesinde haksız. Adam aylar sonra geleceği zaman yazıp cinsellik konuştuğu için kız neden haksız olsun? Adam da ekmeğinde zaten askerden gelmiş sıkılmış. Ha bi de şu var belki de adamın derdi cinsellik değil mesajları görmedik. Belki ufak tefek sakalar yaptı. Sarılmak istiyorum gözlerine bakmak istiyorum vs romantik olmaya çalıştı. Mesajları görmedik konu sahibi cinsellik dediği için öyle kabul edicez.Cinsellik imasında bulunuyorsa neden hala konuşuyor adamls trip vs atıyor kestirip atıcak yani.
Yine konu sahibi haksız bence.
Daha yüzyüze gelmeden ne cinselliği yani
Cinsellik amaçlı da olabilir ya kadınlar ne sanıyor anlamıyorum, karşındaki evliya değil düz adam. Sen de düz kadınsın. Ne olacaktı yani? Öyle bir amaç varsa kes at, hala iletişim peşinde olma?Valla İsabella ile ilk kez aynı fikirdeyim.
Cinsellik mevzusunu da burada herkes haksızsın deyince öne sürdü bence. Hadi diyelim adam sahiden cinsellik peşinde. Ve sen de bu yönde karşılık vermek istemiyorsun. E daha ne diye yazayım mı diye soruyorsun derler adama.
Konunun özü şudur, kaçan balık büyük olur.
:) İnsan sevdiğine kıyamaz Katip. Alır vitrine koyar, sabah akşam seyreder.Cinsellik amaçlı da olabilir ya kadınlar ne sanıyor anlamıyorum, karşındaki evliya değil düz adam. Sen de düz kadınsın. Ne olacaktı yani? Öyle bir amaç varsa kes at, hala iletişim peşinde olma?
Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı benceValla İsabella ile ilk kez aynı fikirdeyim.
Cinsellik mevzusunu da burada herkes haksızsın deyince öne sürdü bence. Hadi diyelim adam sahiden cinsellik peşinde. Ve sen de bu yönde karşılık vermek istemiyorsun. E daha ne diye yazayım mı diye soruyorsun derler adama.
Konunun özü şudur, kaçan balık büyük olur.
Çıldırdım ya hdjdjdjd ne zaman şunu okusam patlıyorum.:) İnsan sevdiğine kıyamaz Katip. Alır vitrine koyar, sabah akşam seyreder.
Bir kere öyle olsaydı, adamı niye yazmıyorsun diye darlamazdı. Bir de hala adamla iletişime devam etmek istiyor.Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı bence
Benim bi arkadaşım bi cocukla tanıştı netten. Adam tel vermiş aşırı yakisikli ama wp fotosu. Adam cinsellik peşinde. Kız da salladı hemen ama aklı da kaldı. Bi baktık instasina adamın resmini aratıp bir milyon takipçi. Yazdik cevap verdi ordan. Iyice uyuz olduk. He bu adam fake dedik takipçi satın almış. Adama defol falan yazdı kız. Adam da sildi kızı. Sonra ben bu adamı tanıyorum falan dedim sanki. İsmini arattık vikipedide bile var. Fotolar gerçekmiş. Adam ünlü yeni nesil şarkıcı. Spotifyda şarkısı iki milyon dinlenmiş. İsmini de hiç duymamistim. Rap elektro falan dinlemiyoruz. Yunan heykeli mübarek. Böyle bisi yok. Herif duvardan duvara diyordu. Şimdi pişman olduk valla bari bir öpseydi adamı diye.Cinsellik amaçlı da olabilir ya kadınlar ne sanıyor anlamıyorum, karşındaki evliya değil düz adam. Sen de düz kadınsın. Ne olacaktı yani? Öyle bir amaç varsa kes at, hala iletişim peşinde olma?
Ya tamam aşırı abazanlar var, kadın olsun yeter deyip merhaba demeden mevzuya dalıyorlar.Çıldırdım ya hdjdjdjd ne zaman şunu okusam patlıyorum.
Evet evet. İstediğini alamadı buradan daBir kere öyle olsaydı, adamı niye yazmıyorsun diye darlamazdı. Bir de hala adamla iletişime devam etmek istiyor.
E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu o zaman?
Kız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlarYa tamam aşırı abazanlar var, kadın olsun yeter deyip merhaba demeden mevzuya dalıyorlar.
Ama buradaki adam o profilde değil bence. Zor zamanlarda destek oldu vs. demiş. Yani adam karşıdakini önemsemiyorsa dinlemez bile en basiti. Aylarca konuşulmuş, iletişim devam etmiş.
Ben olsam o prezervatifi bi tarafına sokardım. Sen otel parasını falan ödemişsinKız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlar
Otel parasını ödemezdim ben olsam.Kız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?