• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma günü ekilmek?

telefonlarımı açmadı defalarca aradım
Sizi yok saymış. En büyük saygısızlık.
Ve siz bu yok sayılmayı bile kişiliğinize hakaret olarak algılamayıp defalarca aramışsınız.

Bunun karşı tarafa mesajı şudur: " Ben kendimi hiç sevmiyorum, kendime hiç değer vermiyorum, kendime hiç saygı duymuyorum. O yüzden sende beni sevmeyip, bana değer vermeyip, bana saygı duymasan da olur. Benim için dert değil."

Bundan sonra yapacağınız tek şey, sıfır iletişim kurup o kişiyi yok hükmünde değerlendirmek.

Biz bunu lisede en yakın arkadaşımla birbirimize yapardık o erkek ben kadınım ama ikimizde sürekli geç kalan ve böyle şeyler yapan insanlar olduğumuz için hiç sorun etmedik. Şimdi ikimiz de dakik insanlarız. Bu yaşımda biri beni sebepsiz bekletirse ya çok ters bir tepki ile ya da boşlukla karşılaşır. Çocuk değilseniz hayatınızdan çıkarın

Benim üniversite döneminde hayatımda biri vardı o Kırıkkale'de çalışıyordu ben Ankara'da okuyordum. Yakındık ama onun stresli bir işi vardı. Hafta sonunu bırak her gün akşam 5 dedim mi mesaiden çıkar doğruca yanıma gelirdi beni görmek 1 saat de olsa oturup konuşmak için. Arkadaşımın nişanlısı 10 saatlik yolu aşıyor her hafta sonu. Yani erkek yeter ki istesin her koşulda sana ulaşır, buluşur ilgilenir. Bu çocuk dengesiz aklı 5 karış havada biri belli. Kendini böyle tiplerle yorma ailenden zor izin almışsın belli ki değer veriyorsun ama karşılığı yoksa bu değeri kesmek kendine borcundur. Zamanı gelince su gibi uyumlu biri çıkar inşallah karşına🌸

güncelleme: arkadaşım demişsin ben flört sanmıştım. Arkadaşsa da çok yüz verme biraz mesafe koy üstüne düşme ki hatasını anlasın

Benim üniversite döneminde hayatımda biri vardı o Kırıkkale'de çalışıyordu ben Ankara'da okuyordum. Yakındık ama onun stresli bir işi vardı. Hafta sonunu bırak her gün akşam 5 dedim mi mesaiden çıkar doğruca yanıma gelirdi beni görmek 1 saat de olsa oturup konuşmak için. Arkadaşımın nişanlısı 10 saatlik yolu aşıyor her hafta sonu. Yani erkek yeter ki istesin her koşulda sana ulaşır, buluşur ilgilenir. Bu çocuk dengesiz aklı 5 karış havada biri belli. Kendini böyle tiplerle yorma ailenden zor izin almışsın belli ki değer veriyorsun ama karşılığı yoksa bu değeri kesmek kendine borcundur. Zamanı gelince su gibi uyumlu biri çıkar inşallah karşına🌸

güncelleme: arkadaşım demişsin ben flört sanmıştım. Arkadaşsa da çok yüz verme biraz mesafe koy üstüne düşme ki hatasını anlasın
Engelledim yazmadı zaten

Bugün bir arkadaşımla buluşacaktık sözleştik erkek arkadaş.2 gündür telefonu sesliye al alarm kur arıcam dememe rağmen telefonlarımı açmadı defalarca aradım hala uyuyor yaptığı beni çok kırdı.Ailemden zar zor izin almıştım.Sizce konuşmayı kesmeli miyim?
Evet

Ay eski sevgilimle ilk deytimizin olacağı gün akşamdan kalmaydı, arayıp ben uyandırmıştım.
Uyandırmaz olaydım.

Back
X