Buluşma sonrası erkek ?

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba kızlar ,erkek arkadaşımla yaz döneminde farklı şehirlerdeydik, artık aynı şehirdeyiz . Kısa bi süre önce geldim. Geldiğim ilk günler buluşmadım kendisi ile işim vardı . O da buna çok sinirlendi. Biraz tartıştık. Fakat sonrasında dün buluştuk. Güzeldi buluşma bir sorun yaşamadık. Normalde akşam beni eve bırakır bırakmaz kendisi evine dönerken beni arardı. Dün yolda aramadı ama eve geçince aradı kısa bir konuşma ardından yattık zaten saat geçti. Ben uyandığımda tekrar aradı gün içinde pek yazmadı. Akşam iş çıkışında yine beni aradı . Akşam 6 buçuktan Daha bu saate kadar da aramadı. Buluşma sonrası bu arama normal midir ?

Bana normal geldi ama siz sanırım daha çok mu aramasini beklemiştiniz . Bazen beklentilerimiz karşılanmadığı zaman da insan kendini biraz tuhaf hissediyor bence siz şuan bunu yaşıyorsunuz. :) İnsaAllah güzel bir birlikteliğiniz olur

Pardon ama belanızı mı arıyorsunuz diye sormadan edemeyeceğim.
Adam daha ne yapsın?
Maşallah arama trafiği ortada zaten, hayır ne bekliyorsunuz?
Ayrıca niye bu kadar takıyorsunuz?
Ortada sorun yokken, sorun yaratmayın en başta kendinize edersiniz.
Rahatlayın biraz.

Siz anormal geldiniz bana daha çok yaz boyu görüşmediğim sevgilimi aynı şehire gelince işim var diye ektiğimi düşünemiyorum insan yarım saat görüşür yine görüşür ne işi yani bu kadar. Sizin ihtimamınıza karşı iyi bile çocuk daha napsın.

Ama o ilk geldiğim gün görüşmek istememişti , yarın görüşelim demişti. Sonra akşam geç saatte işim bitti bi göreyim seni diye kapıya geldi bende kapıdan görüp yolladım .

Ne bileyim ya sanki böyle direk beni eve bırakır bırkamaz aramadı daha sık yazardı pek sık yazmadı . Akşamdan beri şimdiye dek aramadı mesela aklıma takıldı benim de .
Ne istiyorsunuz ? Yani ne yapsa adam normal sizce açıklarsanız daha iyi fikrimi beyan edebilirim

e aramış ki. daha ne zaman arasın anlamadım.

Ne istiyorsunuz kanguru gibi sizi sürekli yanında taşımasını mı?

Arama sıklığı yeterli, fazlası baş ağrısı

Daha mı az arasın anlamadım ben adam kaç kere aramış işte daha ne istiyorsunuz, telefon açık mı uyumalıydı?

Bence adam normal her gunuzle diğer günümüz birbirini tutmayabilir . Çok düşüyorsunuz ustune

Sanırım bulustuktan sonra hevesinin kactigni mi düşünüyorsunuz. Yada sizi eskisi kadar güzel gormedigini vs vs. Aklınıza şuan neler geliyor kim bilir. Bence sakin olun hiç umursamayin

Sanırım bulustuktan sonra hevesinin kactigni mi düşünüyorsunuz. Yada sizi eskisi kadar güzel gormedigini vs vs. Aklınıza şuan neler geliyor kim bilir. Bence sakin olun hiç umursamayin
Ya bugün telefonda dün çok güzeldin fln dedi ama bilmiyorum ya en ufak detaylara bile takılıyorum sanırım .

Erkek arkadaşın konu açıp “sevgilim yaz tatili sonrası beni görmek yerine işlerini bahane etti” dese güzel bir yorum yapardım da…

Yazık, çocuk için üzüldüm.
Ama kendisi benim geldiğim akşam için değil de ertesi güne plan yapalım buluşmak için demişti. Direk gelir gelmez beni almak istemedi. Sonra ben eve geldikten sonra işim bitti seni görmeden yatamam dedi kapıya gelmek istedi. Bende içeri davet etmedim veya onla dışarı da gitmedim . Hemen kapıdan yolladım. Ona da kızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…