Buluşma sonrası erkek ?

Herkesin ilişkisindeki arama sorma sıklığı farklidir. Ama size rutinden farkli geliyorsa farkli birsey vardir yani ne bileyim.

Ayrica kendi gostermediginiz özeni karşidan beklemeyin. Ne işiniz vardi bilmiyorum ama birileri ölmüyorsa sevgilim koca yaz gormedigi benimle buluşmayi geriye atsa ben de kendisine karşi özenli davranmazdim.

Ne bileyim ya sanki böyle direk beni eve bırakır bırkamaz aramadı daha sık yazardı pek sık yazmadı . Akşamdan beri şimdiye dek aramadı mesela aklıma takıldı benim de .
Prenses tohumu musunuz? Siz arayın madem daha çok konuşmak istiyorsunuz .
Simarikliktan mi ozguvensizlikten mi buna takıldıniz anlayamadım, bu kadar beklenti mutsuz eder,onu söyleyeyim

Hmm ya o da değer görmek istiyosun biliyorum ama o değeri sen de bana göstereceksin demişti

Dinamiğiniz değişmiş bu da sizi rahatsız ediyor. Mesela biz de uzak mesafe başlamıştık ve doğal olarak sürekli mobil iletisim halindeydik. Şimdi aynı yerdeyiz ama dinamik böyle oturduğu için aynı kaldı bu.
Sizi anlıyorum. Bence olayı çok buyutmeden konuşun. Sen neden beni eskisi gibi aramiyorsun demek yerine, bir kırgınlık olup olmadığını öğrenin ona göre hareket edin.

Bir erkeği nasıl yıldırırım vol1..
Bu kadar arama beklentisi iyi değil..

Ona baskı yapmuyorum ki ama aramadı diye sadece kendi kendime düşünüyprum
Kafanda kura kura ne yapacaksın bunun ardı baskı.. Sen eskiden mesaj atardın, sen eskiden daha çok arardın, çok mu değiştin... Bir sal beni artık diyecek karşındaki de..

Adama pek güçlü duygularınız yokmus gibi bir his düstü bana. Önceden dinamiginiz nasıldı bilmem ama hal ve hareketlerinizden dolayı sizi aramıyordur. Ayrıca arama sıklıgıda normal.

Kafanda kura kura ne yapacaksın bunun ardı baskı.. Sen eskiden mesaj atardın, sen eskiden daha çok arardın, çok mu değiştin... Bir sal beni artık diyecek karşındaki de..
Hayır öyle bişi yapmıyorum . Sadece kendi kendime düşünüyorum. O da benim onu hiç aramamamdan dertliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…