- 10 Ekim 2014
- 33.215
- 149.601
- 798
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Prenses tohumu musunuz? Siz arayın madem daha çok konuşmak istiyorsunuz .Ne bileyim ya sanki böyle direk beni eve bırakır bırkamaz aramadı daha sık yazardı pek sık yazmadı . Akşamdan beri şimdiye dek aramadı mesela aklıma takıldı benim de .
Hmm ya o da değer görmek istiyosun biliyorum ama o değeri sen de bana göstereceksin demiştiHerkesin ilişkisindeki arama sorma sıklığı farklidir. Ama size rutinden farkli geliyorsa farkli birsey vardir yani ne bileyim.
Ayrica kendi gostermediginiz özeni karşidan beklemeyin. Ne işiniz vardi bilmiyorum ama birileri ölmüyorsa sevgilim koca yaz gormedigi benimle buluşmayi geriye atsa ben de kendisine karşi özenli davranmazdim.
Özgüvensizlik herhaldePrenses tohumu musunuz? Siz arayın madem daha çok konuşmak istiyorsunuz .
Simarikliktan mi ozguvensizlikten mi buna takıldıniz anlayamadım, bu kadar beklenti mutsuz eder,onu söyleyeyim
Ona baskı yapmuyorum ki ama aramadı diye sadece kendi kendime düşünüyprumBir erkeği nasıl yıldırırım vol1..
Bu kadar arama beklentisi iyi değil..
Kafanda kura kura ne yapacaksın bunun ardı baskı.. Sen eskiden mesaj atardın, sen eskiden daha çok arardın, çok mu değiştin... Bir sal beni artık diyecek karşındaki de..Ona baskı yapmuyorum ki ama aramadı diye sadece kendi kendime düşünüyprum
Hayır öyle bişi yapmıyorum . Sadece kendi kendime düşünüyorum. O da benim onu hiç aramamamdan dertliydiKafanda kura kura ne yapacaksın bunun ardı baskı.. Sen eskiden mesaj atardın, sen eskiden daha çok arardın, çok mu değiştin... Bir sal beni artık diyecek karşındaki de..
Yani ben ne yapıcam onun araması gerekir diye düşünerek aramasını bekledimAradı, aradı, aradı... Hiç aradım demek yok, siz naptınız buluşmadan sonra?
Bilmiyorum galibaSeni beğenmedigini soğudugunu düşünüyorsun degilmi ?
Kadın hisseder canım hisselerine güvenBilmiyorum galiba
Acaba geldiğimde tartıştık diye mi böyle olduKadın hisseder canım hisselerine güven
Hiç sanmam seni sevmiş olsa zaten gordugunde yelkenleri suya indirirdi biliyosun erkekleriAcaba geldiğimde tartıştık diye mi böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?