• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma talepleri

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
48
Bursa
Herkese merhaba, konuyu buluşma talebi olarak açtım çünkü bizim tartışmamız bu yüzden çıktı çok uzun zamandır eskisi gbi görüşemiyoruz hafta sonunda Bna ayırırsa bir gün ayırıyor ve bende bunu fena kafama takıyorum . Işlerim var yoğunum diyor ama inanamıyorum işte hep buluşma zamanına mı geliyor diye, bi kaç ay önce hiç böyle değildi .

Şimdi belki haklı belki haksız bunu size tam objektif anlatamam yalnız benim merak ettiğim bu konu ile ilgili şikayetimi söyleyince ki tepkisi.

Doğru düzgün açıklamada bulunmuyor bugün de tek söylediği "bana haksızlık ediyorsun başka bişey söylemicem " öncesinde de tartışmayalım yorgunum başım ağrıyo. Ben ona yazdığım mesajlarda da söyledim. Aklıma başka şeyler geliyo görüşmek mi istemiyorsun vs gbi. O cvbı atınca da
Haksızlık yapıyorsun deyip işin içinden çıkamazsın. O zaman aklıma soru işaretlerini getirmezsin görüşmek istediğini ama zamanın olmadığını her lafınla hareketinle belli edersin dedim . Başka şeyler de yazdım ceva gelmedi sonra da uyuyakalmışım yerime geldim iyi geceler demiş . Ama bu tarz konuşmalar daha öncede geçmişti ve hiç bitinde de aşkım olur mu çok özledim ama olmuyo bn seni seviyorum vs demedi halbuki duymak istediğim sadece bunlardı bunlsrı dese zaten kavga etmicez. Yani gerçekten bitirmek mi istiyor anlam veremiyorum istemese B'ni ikna etmeye çalışmaz mı yoksa erkekler mi böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

duymak istemediğin şeyi söyliycem: bence bitirmek istiyor, bitirmek istemese bile eskisi kadar umursamıyor...
sen de hissediyorsun bunu zaten yazdıklarından belli. buluşmalarınız nasıl geçiyor peki son zamanlarda? ayrıca kaç yaşındasınız?

Onu rahat Burak bulusmayi sen isteme sen onunla ilgilenme. Bu durumda senin tepkilerini o verecektir ki verirse seni seviyor demektir. O da aramaz umursamazsa o zmn salla gitsin derim. Bi de erkeklerin çok üstüne dusulmez ters teper ulasilmaz olan sen olmalisin. Ben mesela Esimin hic üstüne dusmem ama maşallah çok ilgi görürüm. Nacuzane tavsiyemm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba, konuyu buluşma talebi olarak açtım çünkü bizim tartışmamız bu yüzden çıktı çok uzun zamandır eskisi gbi görüşemiyoruz hafta sonunda Bna ayırırsa bir gün ayırıyor ve bende bunu fena kafama takıyorum . Işlerim var yoğunum diyor ama inanamıyorum işte hep buluşma zamanına mı geliyor diye, bi kaç ay önce hiç böyle değildi .

Şimdi belki haklı belki haksız bunu size tam objektif anlatamam yalnız benim merak ettiğim bu konu ile ilgili şikayetimi söyleyince ki tepkisi.

Doğru düzgün açıklamada bulunmuyor bugün de tek söylediği "bana haksızlık ediyorsun başka bişey söylemicem " öncesinde de tartışmayalım yorgunum başım ağrıyo. Ben ona yazdığım mesajlarda da söyledim. Aklıma başka şeyler geliyo görüşmek mi istemiyorsun vs gbi. O cvbı atınca da
Haksızlık yapıyorsun deyip işin içinden çıkamazsın. O zaman aklıma soru işaretlerini getirmezsin görüşmek istediğini ama zamanın olmadığını her lafınla hareketinle belli edersin dedim . Başka şeyler de yazdım ceva gelmedi sonra da uyuyakalmışım yerime geldim iyi geceler demiş . Ama bu tarz konuşmalar daha öncede geçmişti ve hiç bitinde de aşkım olur mu çok özledim ama olmuyo bn seni seviyorum vs demedi halbuki duymak istediğim sadece bunlardı bunlsrı dese zaten kavga etmicez. Yani gerçekten bitirmek mi istiyor anlam veremiyorum istemese B'ni ikna etmeye çalışmaz mı yoksa erkekler mi böyle

bence geri çekil üzerine düşme

Allah'ım aynı ben ya. Bizi anlattın resmen. Benimkide beni hic önemsemiyor, kendimi cekmeye calısıyorum susuyorum 2-3 gun uzaklaşıyorum sonra tutamıyorum kendimi.. Yine yazıyorum sitem ediyorum bu sefer tartısıyoruz. Valla napsak bu adamlara.

bence geri çekil üzerine düşme[/

Ya sonra? Böyle belirsizlik çok kötü

Allah'ım aynı ben ya. Bizi anlattın resmen. Benimkide beni hic önemsemiyor, kendimi cekmeye calısıyorum susuyorum 2-3 gun uzaklaşıyorum sonra tutamıyorum kendimi.. Yine yazıyorum sitem ediyorum bu sefer tartısıyoruz. Valla napsak bu adamlara.

Aynen öyle ve tartışmada bi yere varmıyo. Zaten elle tutulur verdiği bi cevap yok

Geçen ay ben de dayanamadım çektim geri kendimi,şimdi günde on posta o arıyor,eskiden aradığımda film izliyorum hayatım evde sonra görüşelim diyen adam sabah yedide aramaya başlıyor,direk Çek kendini ama aradığında da soğuk konusma sadece kısa kes,kitap okuyorum askım,senı sonra arıcam de arama ama o ararsa da aaa unutmusum hayatım çok uykum geldı yarın devam edelim mi de,şeytan azapta gerek,hayat felsefem bu

çözüm: sizi sevmeyen adamlarla birlikte olmayın.

Sevmediğini düşünsek ( düşünsem ) zaten beraber olmayız. Bunun yanında yaptığı çok güzel şeyler de var çabası emeği bunları da görüyorum zaten . Ama şuan ki duruma ablam veremiyorum evet be de acaba sevmiyo mu diyorum ama 2 ay önce seviyordu da şimdi mi sevmiyo diyorum sonrada . Ve benim sorduğum benim o msjlarıma karşılık açıklamada bulunmaması sebebi? Sevmiyorsa pekala ayrılabilir.

Bence bir süre arama sorma belki sorunları vardır onları halledince kendileri arıyor ama arkafaşların dediklerine de katılıyorum kendini çekmelisin çok merak etsen de arama mesaj atma

Geçen ay ben de dayanamadım çektim geri kendimi,şimdi günde on posta o arıyor,eskiden aradığımda film izliyorum hayatım evde sonra görüşelim diyen adam sabah yedide aramaya başlıyor,direk Çek kendini ama aradığında da soğuk konusma sadece kısa kes,kitap okuyorum askım,senı sonra arıcam de arama ama o ararsa da aaa unutmusum hayatım çok uykum geldı yarın devam edelim mi de,şeytan azapta gerek,hayat felsefem bu

Haklısın bunlar gerekiyo ama böyle hiç hoşuma gitmiyo . Yani ven kendini geri çektim diye aramasın benimle konuşmak için arasın bn de onu arayayım istiyprum . Sürekli böyle oyunlar oynamak filan gözüme hoş gelmiyo. Yapmak lazım belki ama ben yapamam

Sevmediğini düşünsek ( düşünsem ) zaten beraber olmayız. Bunun yanında yaptığı çok güzel şeyler de var çabası emeği bunları da görüyorum zaten . Ama şuan ki duruma ablam veremiyorum evet be de acaba sevmiyo mu diyorum ama 2 ay önce seviyordu da şimdi mi sevmiyo diyorum sonrada . Ve benim sorduğum benim o msjlarıma karşılık açıklamada bulunmaması sebebi? Sevmiyorsa pekala ayrılabilir.

işte bir zamanlar sevmiş olduğu insandan hemen ayrılamaz insan... belki o da sevip sevmediğinden emin değildir. 2 ay önceki davranışlarıyla şimdiki davranışları arasında fark varsa, duygularında mutlaka bir değişme de vardır bence.
asıl soru kaç yaşındasınız? ve 2 aydır mı berabersiniz sadece?

işte bir zamanlar sevmiş olduğu insandan hemen ayrılamaz insan... belki o da sevip sevmediğinden emin değildir. 2 ay önceki davranışlarıyla şimdiki davranışları arasında fark varsa, duygularında mutlaka bir değişme de vardır bence.
asıl soru kaç yaşındasınız? ve 2 aydır mı berabersiniz sadece?

2 yıldır ve 25 yaş üstü .
E madem değişme var emin değil ayrılamıyor da. Ne yapıcaz o bile emin değilse ben nasıl anlıycam. Emin değilse ayrılsam yazık etmiş olmaz mıyım ? Böyle de sürekli üzülüyorum konuşulmuyor da. O kadar kötü bi durum ki

Bu arada değişme var derken zaman zaman yine böyle durumlarımız olmuştu sonra düZeldi. Şimdi de kesinnet bi tanı koyamıyotsub ki. Haksızlık ediyorsun diyor böyle deyince ben mi abartıyorum diye düşünüyo insan haliyke

Son düzenleme:
2 yıldır ve 25 yaş üstü .
E madem değişme var emin değil ayrılamıyor da. Ne yapıcaz o bile emin değilse ben nasıl anlıycam. Emin değilse ayrılsam yazık etmiş olmaz mıyım ? Böyle de sürekli üzülüyorum konuşulmuyor da. O kadar kötü bi durum ki

buluştuğunuzda nasıl peki, eskisi gibi misiniz? bir şey daha sormak istedim, birlikte oldunuz mu?
sevgilim bana böyle yaptığında terk edilmiştim en sonunda. bütün bir hafta buluşacak vakti, enerjisi olmaması mümkün değil zaten.

Bu tartışmaların çok benzerini yaşıyoruz ama ben senin erkek arkadaşın tarafındayım. Yani şuan yoğun giden bir okul iş trafiğim var kafam dolu ve nerdeyse mesaj bile atmak istemiyorum erkek arkadaşıma, son kavgalarımız da hep bu yüzden oldu. Hatta o da yanlış anlamaya başladığını belli etti ve ben bir sürpriz yapıp 10 dk yanına uğradım ama yine aynı çünkü elime telefonu dahi almıyorum mesajlarını görüyorum ama aklım başka yerdeyken erkek arkadaşımla ilgilenmek içimden gelmiyor. Umarım yeni bir bakış açısı katmışımdır size de.

Eğer bir süredir böyleyse muhtemelen başkası olabilir. Yahut ayrılmak istiyor ama bir türlü diyemiyor. Illa ayrilalim diyorsan bitsin demenle olacak bir şey değil bu. Bir anda bıçak gibi kesmek istemiyor olabilir.

Çalışan insanlar için normal şartlarda haftada bir gün idealdir bence. Haftaiçi akşamları yorgun olabilir, görüşmek istemeyebilir. Hafta sonu iki gün tatilse birini kendine ayırmak ya da ailesiyle geçirmek isteyebilir. Diğer bir gününü de size ayırır. Görüşmediğiniz zamanlarda iletişim halindeyseniz fazla sorun edilecek bişey yok bence.

Sevgiliniz sizin sürekli ısrarınızdan sıkılmış olabilir. Bunu açıklama yapılacak bir mevzu olarak görmüyor olabilir. Görüştüğünüz süre ona yetiyorsa bu tavrınızı saçma ya da itici buluyor olabilir. Bana göre şu anki durumunuz normal olduğu için ben de o durumda olsam bu şekilde düşünürüm çünkü.

Evlenmeden önce eşim de yoğun çalışırdı. Haftada bikaç gün mutlaka mesaisi olurdu. Cumartesi yarım gün mutlaka giderdi, hatta bazen pazar günleri bile uğrardı şirkete. İki hafta görüşmediğimiz oludu bazen. Sorun etmezdik. Çünkü bilirdim ki geleceği için çabalıyor. Gün geldi verdiği emeğin karşılığını aldı. Ve biz bunları hiç konuşmadık anladık birbirimizi. Sizin sevgiliniz de böyle bir çabada olabilir. Anlamaya çalışsanız.

buluştuğunuzda nasıl peki, eskisi gibi misiniz? bir şey daha sormak istedim, birlikte oldunuz mu?
sevgilim bana böyle yaptığında terk edilmiştim en sonunda. bütün bir hafta buluşacak vakti, enerjisi olmaması mümkün değil zaten.

Evet eskisi gibiyiz ama artık kavgalarda tahammülü daha aşağılarda. Sen neden terkedildin?

Back
X