• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşma talepleri

Bu tartışmaların çok benzerini yaşıyoruz ama ben senin erkek arkadaşın tarafındayım. Yani şuan yoğun giden bir okul iş trafiğim var kafam dolu ve nerdeyse mesaj bile atmak istemiyorum erkek arkadaşıma, son kavgalarımız da hep bu yüzden oldu. Hatta o da yanlış anlamaya başladığını belli etti ve ben bir sürpriz yapıp 10 dk yanına uğradım ama yine aynı çünkü elime telefonu dahi almıyorum mesajlarını görüyorum ama aklım başka yerdeyken erkek arkadaşımla ilgilenmek içimden gelmiyor. Umarım yeni bir bakış açısı katmışımdır size de.

Işte bunu anlamıyorum seni de anlayamadım yani ne kadar yoğun olursan ol , bi msj yazmaya vaktin vardır yemek yiyorsun wc ye gidiyorsun ama sevdiğinle ve seni seven biri ile neden ilgilenmiyorsun ? Şunu da anlayamadım msjı görüp içinden gelmiyo diye msj atmamak ? Bu şekilde ilişkiye zarar veriyorsun bu snn 5 dk dan daha mı önemli yoksa çok mu sevmiyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer bir süredir böyleyse muhtemelen başkası olabilir. Yahut ayrılmak istiyor ama bir türlü diyemiyor. Illa ayrilalim diyorsan bitsin demenle olacak bir şey değil bu. Bir anda bıçak gibi kesmek istemiyor olabilir.

Bnm de aklımda bu sorular . Ya başkası varsa.…

Çalışan insanlar için normal şartlarda haftada bir gün idealdir bence. Haftaiçi akşamları yorgun olabilir, görüşmek istemeyebilir. Hafta sonu iki gün tatilse birini kendine ayırmak ya da ailesiyle geçirmek isteyebilir. Diğer bir gününü de size ayırır. Görüşmediğiniz zamanlarda iletişim halindeyseniz fazla sorun edilecek bişey yok bence.

Sevgiliniz sizin sürekli ısrarınızdan sıkılmış olabilir. Bunu açıklama yapılacak bir mevzu olarak görmüyor olabilir. Görüştüğünüz süre ona yetiyorsa bu tavrınızı saçma ya da itici buluyor olabilir. Bana göre şu anki durumunuz normal olduğu için ben de o durumda olsam bu şekilde düşünürüm çünkü.

Evlenmeden önce eşim de yoğun çalışırdı. Haftada bikaç gün mutlaka mesaisi olurdu. Cumartesi yarım gün mutlaka giderdi, hatta bazen pazar günleri bile uğrardı şirkete. İki hafta görüşmediğimiz oludu bazen. Sorun etmezdik. Çünkü bilirdim ki geleceği için çabalıyor. Gün geldi verdiği emeğin karşılığını aldı. Ve biz bunları hiç konuşmadık anladık birbirimizi. Sizin sevgiliniz de böyle bir çabada olabilir. Anlamaya çalışsanız.

Çok güzel yazmışsınız ben de ya sizin böyle anlattığınız durum gbi ise diye düşünüp açtığın başlığı. Ama ben yapım gereği sizin gbi değilim işte ister istemez sorun yapıyorum ona söhlesemesem bile kendi kendini yiyorum. . Şu kısmı biraz daha açar mısınız yani görüşme ona yetiyorsa saçma buluyordur kısmını. Bir de eşinizden örnek vermişsinşx yani bu sorun yapıldığı da açıklanmaya çalışılmaz mı

Evet eskisi gibiyiz ama artık kavgalarda tahammülü daha aşağılarda. Sen neden terkedildin?

artık sevilmediğim için. ama çok eskidendi bu, sonrasında vazgeçti, bin kere geri döndü durdu. hiçbir zaman tekrar çıkmadık ama hep aklımı kurcaladı.

Çok güzel yazmışsınız ben de ya sizin böyle anlattığınız durum gbi ise diye düşünüp açtığın başlığı. Ama ben yapım gereği sizin gbi değilim işte ister istemez sorun yapıyorum ona söhlesemesem bile kendi kendini yiyorum. . Şu kısmı biraz daha açar mısınız yani görüşme ona yetiyorsa saçma buluyordur kısmını. Bir de eşinizden örnek vermişsinşx yani bu sorun yapıldığı da açıklanmaya çalışılmaz mı

Yani diyorum ki senin neden böyle davrandığını anlamıyorsur muhtemelen. Yani ona göre sorun yok, her şey güzel gidiyor. Ama sen durduk yere sorun çıkarıyorsun gibi geliyor ona. Senin neye takıldığını anlayamıyor yani, bu yüzden klasik kadın davranışları deyip saçma buluyor açıklama yapma gereği duymuyor.

Erkekler bizim gibi değil, iş konusunda çok daha hırslı ve mükemeliyetçiler. Hele ki yükselme ihtimali görüyorlarsa dört elle sarılıyorlar.
Ben hiç sorun etmediğim için durumu eşimle aramızda bu tarz bir konuşma geçmedi. Ama buna benzer yaşadığımız durumlar oldu. Ben çok konuşmak çok dillendirmek yerine davranışlarımla göstermeyi tercih ettim.

Mesela eşim özel günleri unutmaz, önem de verir ama hiç çiçek falan almamıştı bana. Bi kaç kez dile getirdim. Çiçekçinin önünden geçerken " ayy ne güzel çiçekler" dedim, ya da elinde çiçekle gelen birini gördüğümüzde biraz şımarıp " sen bana hiç çiçek almadım" falan dedim. Baktım adamda tık yok. Anlamıyor ya da umursamıyor. Ben de geçen yıl evlilik yıldönümümüzde çok güzel bir çiçek yolladım ona. Acayip mutlu oldu hatta çiçeğin fotoğrafını çekip facebooka koymuş " dünyanın en şanslı adamıyım ben, evlilik yıldönümünde karısından çiçek alan kaç kişi vardır" diye. Üstünden bir yıla yakın zaman geçti. Hemen hemen her ay bir bahaneyle ya elinde koca bir buketle geldi, ya kapıda çiçekçi belirdi.

Sen de böyle bir yöntem izleyebilirsin belki.

Yani diyorum ki senin neden böyle davrandığını anlamıyorsur muhtemelen. Yani ona göre sorun yok, her şey güzel gidiyor. Ama sen durduk yere sorun çıkarıyorsun gibi geliyor ona. Senin neye takıldığını anlayamıyor yani, bu yüzden klasik kadın davranışları deyip saçma buluyor açıklama yapma gereği duymuyor.

Erkekler bizim gibi değil, iş konusunda çok daha hırslı ve mükemeliyetçiler. Hele ki yükselme ihtimali görüyorlarsa dört elle sarılıyorlar.
Ben hiç sorun etmediğim için durumu eşimle aramızda bu tarz bir konuşma geçmedi. Ama buna benzer yaşadığımız durumlar oldu. Ben çok konuşmak çok dillendirmek yerine davranışlarımla göstermeyi tercih ettim.

Mesela eşim özel günleri unutmaz, önem de verir ama hiç çiçek falan almamıştı bana. Bi kaç kez dile getirdim. Çiçekçinin önünden geçerken " ayy ne güzel çiçekler" dedim, ya da elinde çiçekle gelen birini gördüğümüzde biraz şımarıp " sen bana hiç çiçek almadım" falan dedim. Baktım adamda tık yok. Anlamıyor ya da umursamıyor. Ben de geçen yıl evlilik yıldönümümüzde çok güzel bir çiçek yolladım ona. Acayip mutlu oldu hatta çiçeğin fotoğrafını çekip facebooka koymuş " dünyanın en şanslı adamıyım ben, evlilik yıldönümünde karısından çiçek alan kaç kişi vardır" diye. Üstünden bir yıla yakın zaman geçti. Hemen hemen her ay bir bahaneyle ya elinde koca bir buketle geldi, ya kapıda çiçekçi belirdi.

Sen de böyle bir yöntem izleyebilirsin belki.

Bu kısmı benim için yazmış olmalısın ben de deniycem bunu:9:

Konu sahibi arkadaşım bence de büyütülecek bi'şey yok. Biz de haftada bi'gün buluşuyoruz çünkü o çok yoğun hatta bazı haftalar ben diyorum aşkım dinlen bu hafta çok yoruldun diye. Neden dersen ben de çok seviyorum ama yorgunken buluşasım gelmiyo, hiç bi'şey anlamıyorum zaten o görüşmeden...

Adam da öyleyken buluşunca suçlu gibi hissediyorum kendimi karşımda esneyip duruyo, gözler yorgun kaçmıyoruz ya diyorum yine görüşürüz elbet.

Sen bu konuları tekrar tekrar açtığın için tartışma çıkacak korkusuyla kapamaya çalışıyo ve dırdır olarak algılıyo:)

Seven insan her dakika görmek ister diye bi'kural yok zaten, şahsen bana yorgunken uykun mu sevgilin mi desen daha sorunun sonu gelmeden yatakta bulurum kendimi:9:

Bu kısmı benim için yazmış olmalısın ben de deniycem bunu:9:

Konu sahibi arkadaşım bence de büyütülecek bi'şey yok. Biz de haftada bi'gün buluşuyoruz çünkü o çok yoğun hatta bazı haftalar ben diyorum aşkım dinlen bu hafta çok yoruldun diye. Neden dersen ben de çok seviyorum ama yorgunken buluşasım gelmiyo, hiç bi'şey anlamıyorum zaten o görüşmeden...

Adam da öyleyken buluşunca suçlu gibi hissediyorum kendimi karşımda esneyip duruyo, gözler yorgun kaçmıyoruz ya diyorum yine görüşürüz elbet.

Sen bu konuları tekrar tekrar açtığın için tartışma çıkacak korkusuyla kapamaya çalışıyo ve dırdır olarak algılıyo:)

Seven insan her dakika görmek ister diye bi'kural yok zaten, şahsen bana yorgunken uykun mu sevgilin mi desen daha sorunun sonu gelmeden yatakta bulurum kendimi:9:

Dene dene işe yarıyor böyle şeyler. Yapmasını istediğim şeyi söylemiyorum yapıyorum ben artık. Benimki de böyle bi cins işte ;)

duymak istemediğin şeyi söyliycem: bence bitirmek istiyor, bitirmek istemese bile eskisi kadar umursamıyor...
sen de hissediyorsun bunu zaten yazdıklarından belli. buluşmalarınız nasıl geçiyor peki son zamanlarda? ayrıca kaç yaşındasınız?

aynen katılıyorum görüşmek isteyen havada karada görüşür uzatmaları oynuyo

ben genelde iliskiden sıkıldığımda aynen sevgilinin yaptigi gibi davranıyorum. özellıkle salonda uyuyakalmisim simdi yatağıma gectim kismi. uyudum deyip kendime zaman ayirirdim bi sey yaptigimdan degil ama yalniz kalmak istedigimden. film izlerdim, kitap okurdum, ark.larimla konusurdum. ve o donemlerde kesinlikle bulusmak istemem. karsi taraf nedenini sorduğunda kavga dahi etmek istemez canim. beni artik sevmiyor musun diyor mesela, abartiyorsun diye cevap veririm. cok benzer tepkiler.

ama kesinlikle umitsiz vaka degil onu da soyliyim. cunku eger başka birisi olsaydi sana daha sert davranırdı, daha kirici olurdu. hayatinda yeni biri oldugunda keyfi yerinde yeni heyecanlar icinde olmasi gerekiyor ve o durumda senin söylediğin her olumsuz sey onun keyfini kaciracagi icin sana daha ofkeli olurdu. bence su an sevgilnde iliski kavramına karsi bir sogukluk var, yalniz kalmaya ihtiyacı var. su an onun uzerine ne kadar gidersen o kadar uzaklastirirsin.

benim son iliskimde sevgilim bu sekilde bunaldigim zaman alttan alacagna üzerime gelmeyeceğine soz vermisti ama yalnizda birakmadi, görüşmeleri artirmak icin cok cabaladi ve yanyana oldukca ozumuze donduk hatta son zamanlarda isler tersine döndugunde tekrar mutlu olabilmemiz icin dualar eden tarf ben oldum. sonunda ayrildik tabi o ayri:) ama cok baska nedenlerden

eger emek verdigin ve asla vazgecmek istemediğin bir iliskiyse pes etme. ufak tefek surprizlerle heyecaninizi canlandirabilirsin. hesap sorar nitelikte mesajlar yerine daha sirin seyler yaz. calisiyorsa giyin suslen is cikisina git bi surpriz yap. hep erkeklerden bekleriz ama kadinlar da yapabilir böyle seyler. mesela sinemaya ikinize bilet al birlikte gidin izleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X