- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Bisey demek için erken. Ama temkinli yaklaşabilirsin şu an. Bekle o mesaj atsin
Memleketinden geldiğini size haber verene kadar ya da o mesaj atana kadar sakın birşey yazmayın.
Nokta virgül birşey olmayınca memleketten gelenin kim olduğu belli değil. Siz düzenleyin bence yazınızıDüzgün okumamissiniz tekrar okuyun. Ben gideceğim memlekete o degil
Memleketten gelince bir yerlerde buluşup sana bir şeyler ismarlayayim dedim.
Ben yaşlarınızı merak ettim
Hanımefendi cevap veren herkesi tersleyecekseniz niye konu açıyorsunuz. Yaşınıza göre yorum yapacaktım ama neyse sormadım sayın.Neden ne varmış ki yasimizda
Çok dan dun konuşuyor zaten üslubu bende beğenmedimHanımefendi cevap veren herkesi tersleyecekseniz niye konu açıyorsunuz. Yaşınıza göre yorum yapacaktım ama neyse sormadım sayın.
Hanımefendi cevap veren herkesi tersleyecekseniz niye konu açıyorsunuz. Yaşınıza göre yorum yapacaktım ama neyse sormadım sayın.
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor, verdiğiniz tepkilere bakın.Neden ne varmış ki yasimizda
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor, verdiğiniz tepkilere bakın.
Yoo gayet yaşla alakası var. Eğerki 18-20 li yaşlardaysanız bu tür bilmem küstüm bana yalan söyledin gibi sözler normal olabilir. Ama 20 ve üstü yaşlar için saçma bi konuşma tarzı. Öyle olunca karşı taraftan çokta bişey beklemeyin diyecektim. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.Yasimizla değil bunun davranışla alakası var terslemedim ki ayrıca
Öpücük emojisine bile beklemiyordum deyip anlam yüklediğinize göre sanırım ergen diyebileceğimiz yaş grubundasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?