- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Düzgün okumamissiniz tekrar okuyun. Ben gideceğim memlekete o degil
Yazdığınız kadarını anladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzgün okumamissiniz tekrar okuyun. Ben gideceğim memlekete o degil
Hayırdır hanımefendi bizimle bir derdiniz mi var?Size ne istediğime anlam yüklerim?
Adam 3 gündür bizim yüzümüzden yazmıyor sanırımHayırdır hanımefendi bizimle bir derdiniz mi var?
Sanırım gerginliği bizim üstümüzde atıp adamın yanına gayet relax gitmek niyetindesiniz. küserim bak agucuk gugucuk ayyy öpücük emojisi koydu kalp kalp mucuk mucuk aynen devamm
Hayırdır hanımefendi bizimle bir derdiniz mi var?
Sanırım gerginliği bizim üstümüzde atıp adamın yanına gayet relax gitmek niyetindesiniz. küserim bak agucuk gugucuk ayyy öpücük emojisi koydu kalp kalp mucuk mucuk aynen devamm
Ağzını açıp yorum yapan herkese sallamışsınız. Yapılan yorumlar da gayet düzgün ayrıca düzgün cevap vermeyi öğrenmeniz sizin ve başlatmaya çalıştığınız ilişkiniz için iyi olacaktır.Güncel
Lütfen düzgün yorumlar istiyorum
Ağzını açıp yorum yapan herkese sallamışsınız. Yapılan yorumlar da gayet düzgün ayrıca düzgün cevap vermeyi öğrenmeniz sizin ve başlatmaya çalıştığınız ilişkiniz için iyi olacaktır.
O neydi gıızz, atarlı ergen hemde
Biraz sinirli gibisinizDüzgün yorum yazıyorum herkes atar yapmışım gibi algılıyor. Siz galiba annenizin karnından yetişkin olarak doğdunuz. İnsanları ergen diye kucumsediginize gore
Sataşma nerde? Yazdığınız yazı belirgin olmadığı için yanlış anlayan bitine çemkirmişsiniz. Yaşınızı soran birine de hakeza. Düzgün cevap vermeyen taraf sizsiniz.Bana satasmaktan düzgün yorum yapmaya fırsat olmadı ki
Biraz sinirli gibisiniz
Sataşma nerde? Yazdığınız yazı belirgin olmadığı için yanlış anlayan bitine çemkirmişsiniz. Yaşınızı soran birine de hakeza. Düzgün cevap vermeyen taraf sizsiniz.
Buradan okununca öyle geliyor insana mesajlar bazen yanıltıcı olabiliyorYok değilim yazdiklarimdan öyle bi anlam çıkmıştır belki
Cemkirmedim bazı üyeler okumadan etmeden cevapliyorlar o yüzden dedim. Anlam karisikligini da duzekttim
Buradan okununca öyle geliyor insana mesajlar bazen yanıltıcı olabiliyor