Buluşmada Sakarlık

Kabul etmedim, öpüşmeye hazır olmadığımı söyledim.Kıyafetimi kısa buldu,ben buyum dedim.
Ama tekrar buluşacaksınız. Bence bu tanışma, bir sonraki buluşmanın olup olmayacağına dair fikir vermiş olması gerekmez miydi?
Kurban olayım üç aylık emeğim var demeyin 😅

Ama tekrar buluşacaksınız. Bence bu tanışma, bir sonraki buluşmanın olup olmayacağına dair fikir vermiş olması gerekmez miydi?
Kurban olayım üç aylık emeğim var demeyin 😅
Erkek çok zor bulunan bişe heralde, kara borsa. Bulan yapışıyor hıyar ağalarına 🥒

Kusura bakma ya etiketlemeyi unuttum.Annesi çok tatlı bir kadındı,güzelce sohbet ettik.İkinci buluşmada beni dudaktan öpmek istediğini söyledi,6 ay olacak diyor.Hazır olmadığımı söyledim,bozuldu.Çok hızlı ilerliyor gibi.
Anasıyla niye gelmiş 2.bulusmaya? Pardon ilkmis üstelik

İlk başlarda yalan yok beğenmedim,içime sinmeyen bir şeyler oldu o anlarda.Sonra alıştım varlığına, sanaldan yüz yüze gelince çok farklı oluyormuş cidden.
adamı beğenmemişsin en azından ilk intiba olarak
sonradan alıştım falan filan deme , insanlar daha ilk dakikada karar veriyorlar aslında böyle ilk buluşmalarda
çok sayıda internetten tanışıp ilk buluşma yaşadığım deneyimim oldu
hangisinde ilk karşımda gördüğüm an beğenmediysem devamında da asla beğenemedim
ne kadar sohbetini seversem seveyim kafam ne kadar uyuşursa uyuşsun kalbime asla girememiştir ilk görüşte beğenmediklerim

ayrıca adamla ilgili red flagler var. yani red flag nedir, kırmızı sinyal gibi düşünebilirsin
olumsuz sinyaller anlamına gelir
öpüşmek istediğini söylemesi, sen oralı olmayınca bozulması, resmen öpüşme pazarlığı yapması aşırı aşırı itici
ek olarak annesiyle konuşturması da çok yanlış. tanımadığı etmediği kadını annesiyle konuşturuyor ?
babasına da senden bahsetmişti buluşmadan önce. çok aileci bi tip bence
annesiyle konuşma tanışma aşaması çoook çok daha ilerleyen safhalarda olmalıydı
öpüşmek , sevişmek vs bunların pazarlığı yapılmaz, plansız yaşanması gereken şeylerdir bunlar
spontane gelişir önceden konuşulmaz, ısmarlanmaz. ocakta öpüşmek istiyorum denilmez
hatta dillendirilmez bile
öpüşme dediğin olay, anlık bişidir. atıyorum ortam müsaittir, başbaşa falansınızdır. bi anda tak diye öpüşüverirsiniz yani :D iki taraf da ister ve gerçekleşir ama pazarlığı yapılmaz
olayın büyüsü oradadır zaten

valla kuzum bu anlattıkların benim için soğuma sebebi , soğumayı da geç
koşarak kaçma sebebidir
hem adamı beğenmedin , hem herif kadın ruhundan anlayan bi tip değil, 2 sevgilisi olsa bile
ilişkide nerde ne zaman nasıl davranacağını bildiğini düşünmüyorum -öpüşme muhabbeti-
hem daha ilk dkdan anasıyla muhatap oluyorsun
hem de uzak mesafe yani
bence çekilecek dert değil siz olmazsınız bununla
aha da buraya yazıyorum

Ben ilk buluşmada göğüs dekolteli bir şey giymiştim kolyem nasıl olduysa koptu ve içime düştü gözü önünde kolyeyi göğsümden çıkardım 🤣 inanılmaz rezil bir andı bence ama hala gülüyoruz 🤣 hiçbir şey olmaz yani insanlık hali kendinizi bu kadar germeyin

telefonda konuşturmuş
bi de kızın kıyafetini kısa bulma durumu da var
bence çoktan bayılmalısın :KK70: ardından da ben bayılırım
Öpüşme pazarlığı yapıyor ❌
Anasıyla konuşturuyor❌
Kıyafetlere karışıyor❌
Geçenki konuda “kız” diye hitap ediyordu❌

Bu kız bu herifte ne buldu?

Ocakta altı ay olacak neresi erken mi diyor… aynı işyerinde çalışarak altı ay geçirsen neyse de sanalda geçen altı ay reelde iki ayla eşdeğer bana kalırsa 😂

Kusura bakma ya etiketlemeyi unuttum.Annesi çok tatlı bir kadındı,güzelce sohbet ettik.İkinci buluşmada beni dudaktan öpmek istediğini söyledi,6 ay olacak diyor.Hazır olmadığımı söyledim,bozuldu.Çok hızlı ilerliyor gibi.
Annesi derken?
Ay bayılacağım.
Annesi ne alaka yahu?
Siz şimdi üç ay boyunca konuştunuz ve içten içe bu emeğin ziyan olacağını düşünüyorsunuz bence ama bu şeye benziyor. Parasını çoğaltmak isteyen insanların bilmediği konularda yatırım ya da kumar oynaması gibi. kazanmaya çalıştıkça batıyorlar. aylar sonra bir bakıyorlar ki eldeki de gitmiş.
Şu üç ayın üzerini çizin ve sermayeyi (özgüven, seçme hakkı, öz saygı, sevgi, doğru iletişim vs) kurtarın. Yoksa hepsi yok olacak.
İlk izlenimi bu kadar kötü olan birinin iyiye doğru evrileceğine inanmak çok tehlikeli.
Ya adam öpüşme pazarlığı yapmış sinirim bozuldu. siz hala ayağım takıldı, rezil oldum bunu nasıl unuttururum diyorsunuz. Komple unutsun sizi mümkünse.

Ben ilk buluşmada göğüs dekolteli bir şey giymiştim kolyem nasıl olduysa koptu ve içime düştü gözü önünde kolyeyi göğsümden çıkardım 🤣 inanılmaz rezil bir andı bence ama hala gülüyoruz 🤣 hiçbir şey olmaz yani insanlık hali kendinizi bu kadar germeyin
Adamı oradan vurmuşssun işte acayip etkileyici bir an :)

Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
🤣 Siz benim başıma geleni görseydiniz halinize şükür ederdiniz. Şaka bı yana bişey olmaz. Gülüp geçin ☺️

Annesi derken?
Ay bayılacağım.
Annesi ne alaka yahu?
Siz şimdi üç ay boyunca konuştunuz ve içten içe bu emeğin ziyan olacağını düşünüyorsunuz bence ama bu şeye benziyor. Parasını çoğaltmak isteyen insanların bilmediği konularda yatırım ya da kumar oynaması gibi. kazanmaya çalıştıkça batıyorlar. aylar sonra bir bakıyorlar ki eldeki de gitmiş.
Şu üç ayın üzerini çizin ve sermayeyi (özgüven, seçme hakkı, öz saygı, sevgi, doğru iletişim vs) kurtarın. Yoksa hepsi yok olacak.
İlk izlenimi bu kadar kötü olan birinin iyiye doğru evrileceğine inanmak çok tehlikeli.
Ya adam öpüşme pazarlığı yapmış sinirim bozuldu. siz hala ayağım takıldı, rezil oldum bunu nasıl unuttururum diyorsunuz. Komple unutsun sizi mümkünse.
Hepimiz bir köşeye bayılacaz o sırada escobar nediyon gız mesajına ihihihi napim aşkım diye cevap veriyor olacak 😂

Ocakta altı ay olacak neresi erken mi diyor… aynı işyerinde çalışarak altı ay geçirsen neyse de sanalda geçen altı ay reelde iki ayla eşdeğer bana kalırsa 😂
sanalda geçen süreyi dahil etmesi çok saçma değil mi ya :D
sanal sanaldır benim için o süre zarfı umurumda bile olmaz
karşımda gördüğüm andan itibaren sayarım ben
ben sanalda geçen süre zarfında ne söylenen aşk sözlerini dikkate alırım
ne vaatleri dikkate alırım
hatta daha yüz yüze gelmemişsek başkalarıyla konuşmasını bile umursamam, konuşabilir bende konuşurum çünkü
ortada ilişkinin olmadığı süreçte -ki sanalda zaten ilişki olmaz- herkes özgürdür
sanal süreç bi önizlemedir benim için. çoğu zaman umurumda olmaz
adam resmen ilişkiye dahil etmiş ahaha

Back
X