- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi 777mutluluk
Of içim daraldı.Maalesef oğlak burcu,Ocak doğumlu.Bana da garip geldi.
Size garip gelen her şeyi kabul ediyorsunuz ama neden neden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of içim daraldı.Maalesef oğlak burcu,Ocak doğumlu.Bana da garip geldi.
İyi yapmışsınızYok olmadı uzun bir flort dönemi yaşadık ama adamın takıntılı tavırlarından dolayı görüşmeme kararı aldım.
Kabul etmedim, öpüşmeye hazır olmadığımı söyledim.Kıyafetimi kısa buldu,ben buyum dedim.Of içim daraldı.
Size garip gelen her şeyi kabul ediyorsunuz ama neden neden
Ama tekrar buluşacaksınız. Bence bu tanışma, bir sonraki buluşmanın olup olmayacağına dair fikir vermiş olması gerekmez miydi?Kabul etmedim, öpüşmeye hazır olmadığımı söyledim.Kıyafetimi kısa buldu,ben buyum dedim.
Şu ana kadar soğumamış olmana şaşırıyorum inan kiBir karara varamadıkkolay kolay öpemez,istemediğim bir şeyi yaparsan soğurum dedim.
Erkek çok zor bulunan bişe heralde, kara borsa. Bulan yapışıyor hıyar ağalarınaAma tekrar buluşacaksınız. Bence bu tanışma, bir sonraki buluşmanın olup olmayacağına dair fikir vermiş olması gerekmez miydi?
Kurban olayım üç aylık emeğim var demeyin![]()
Kahrolsun feodalizmErkek çok zor bulunan bişe heralde, kara borsa. Bulan yapışıyor hıyar ağalarına![]()
Anasıyla niye gelmiş 2.bulusmaya? Pardon ilkmis üstelikKusura bakma ya etiketlemeyi unuttum.Annesi çok tatlı bir kadındı,güzelce sohbet ettik.İkinci buluşmada beni dudaktan öpmek istediğini söyledi,6 ay olacak diyor.Hazır olmadığımı söyledim,bozuldu.Çok hızlı ilerliyor gibi.
adamı beğenmemişsin en azından ilk intiba olarakİlk başlarda yalan yok beğenmedim,içime sinmeyen bir şeyler oldu o anlarda.Sonra alıştım varlığına, sanaldan yüz yüze gelince çok farklı oluyormuş cidden.
Ay bi de annesiyle mi gelmişAnasıyla niye gelmiş 2.bulusmaya? Pardon ilkmis üstelik
telefonda konuşturmuşAy bi de annesiyle mi gelmişşuraya düşüp bayılacam
Öpüşme pazarlığı yapıyortelefonda konuşturmuş
bi de kızın kıyafetini kısa bulma durumu da var
bence çoktan bayılmalısınardından da ben bayılırım
Annesi derken?Kusura bakma ya etiketlemeyi unuttum.Annesi çok tatlı bir kadındı,güzelce sohbet ettik.İkinci buluşmada beni dudaktan öpmek istediğini söyledi,6 ay olacak diyor.Hazır olmadığımı söyledim,bozuldu.Çok hızlı ilerliyor gibi.
Adamı oradan vurmuşssun işte acayip etkileyici bir an :)Ben ilk buluşmada göğüs dekolteli bir şey giymiştim kolyem nasıl olduysa koptu ve içime düştü gözü önünde kolyeyi göğsümden çıkardıminanılmaz rezil bir andı bence ama hala gülüyoruz
hiçbir şey olmaz yani insanlık hali kendinizi bu kadar germeyin
Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Hepimiz bir köşeye bayılacaz o sırada escobar nediyon gız mesajına ihihihi napim aşkım diye cevap veriyor olacakAnnesi derken?
Ay bayılacağım.
Annesi ne alaka yahu?
Siz şimdi üç ay boyunca konuştunuz ve içten içe bu emeğin ziyan olacağını düşünüyorsunuz bence ama bu şeye benziyor. Parasını çoğaltmak isteyen insanların bilmediği konularda yatırım ya da kumar oynaması gibi. kazanmaya çalıştıkça batıyorlar. aylar sonra bir bakıyorlar ki eldeki de gitmiş.
Şu üç ayın üzerini çizin ve sermayeyi (özgüven, seçme hakkı, öz saygı, sevgi, doğru iletişim vs) kurtarın. Yoksa hepsi yok olacak.
İlk izlenimi bu kadar kötü olan birinin iyiye doğru evrileceğine inanmak çok tehlikeli.
Ya adam öpüşme pazarlığı yapmış sinirim bozuldu. siz hala ayağım takıldı, rezil oldum bunu nasıl unuttururum diyorsunuz. Komple unutsun sizi mümkünse.
sanalda geçen süreyi dahil etmesi çok saçma değil mi yaOcakta altı ay olacak neresi erken mi diyor… aynı işyerinde çalışarak altı ay geçirsen neyse de sanalda geçen altı ay reelde iki ayla eşdeğer bana kalırsa![]()