- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Hafızası güçlü,çabuk unutmaz.Ocaktaki buluşmada beni öpmek istediğini söyledi,çok erken bulduğumu söyledi.O ise 6 ay olacak diyor.Adam çoktan unutmuştur yahuuu buna odaklan benceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafızası güçlü,çabuk unutmaz.Ocaktaki buluşmada beni öpmek istediğini söyledi,çok erken bulduğumu söyledi.O ise 6 ay olacak diyor.Adam çoktan unutmuştur yahuuu buna odaklan benceee
Ah dinlemedim işte.E sana dedik abartma iş görüşmesine gider giyinme, rahat şeyler tercih et diye.
İnşallah unutur ya.Biraz daha geliştireyim, fakültenin önündeki merdivenlerde ayağımdan ayakkabının çıkması ve yere yapışmam. Gene basamaklı amfide birine yer vermeye çalışırken geri adım atmamla yere yapışmam. İnsan içine çıkabilmemin tek yolu olmamış gibi davranmaktı.
Konuya gelirsek çok rezil değil çünkü çoktan unutmuştur.![]()
Sonra ne oldu o adamla?Sevgili oldunuz mu?Aşırı hoşlandığım bir adamla kahve içtik her şey süper geçti eve bı geldim fermuarim açık öylece oturmusum adamın karşısındaaltımda puantiyeli külot
çok utanmıştım ama geçti gitti çok takılmayın böyle şeylere .
Evet ya,boşuna abartmışım.Sevindim bitti gitti iste dert edilecek birsey yokmus :)
Çok tatlısınız ya.Ben kahveye şeker atmıştım ve dökmüştüm ama hiç de utanmamıştım rezil bir an falan değildi hatta hatırlamıyorum doğru düzgün :). Ama eşim hala söyler o an benim için o kadar güzeldi ki çok tatlıydın diye. Aradan 12 yıl geçti bazen yine söyler hahaaha
Böyle anlar tatlı bir hatıra oluyor.
Bir kere düşünce insan kendini tutamıyor.Ben hemen hemen her adliyeye gidisimde giristeki merdivenlere takilip secdeye kapaniyorum ahsjsjjsoyle bir meslek aski yani anlatamam ahahahhaha
Neyse ki akillandim artik etek giymiyorum![]()
Keşke ya yanında minicik kalmayayım diye topuklu giyim dedim,onda da düştüm.Kızcağız sormuş da ne giyeyim diye, keşke biri topuklu giyme deseymiş![]()
Kusura bakma ya etiketlemeyi unuttum.Annesi çok tatlı bir kadındı,güzelce sohbet ettik.İkinci buluşmada beni dudaktan öpmek istediğini söyledi,6 ay olacak diyor.Hazır olmadığımı söyledim,bozuldu.Çok hızlı ilerliyor gibi.Escobar o kadar merak ettim insan bir etiket yapardı.
Neyse iyi geçtiğine sevindim ilk günden kaynana ile de tanışmışsin. Baya hızlısin![]()
Bu daha fenaymış.Çeri domatesi yerken adamın yüzüne fiskirttim![]()
İlk başlarda yalan yok beğenmedim,içime sinmeyen bir şeyler oldu o anlarda.Sonra alıştım varlığına, sanaldan yüz yüze gelince çok farklı oluyormuş cidden.bu detayı niçin verdiğini anlamadım
beğenmedin mi adamı ?
sakarlık konusuna gelince, olur böyle şeyler yani adamda aa salağa bak yolda bile yürüyemiyor diyecek hali yok
ha derse de kapı orda yallah dersin
3 ay konuşup öyle buluştuk,3 ayda ister istemez bir samimiyet oluşuyor.İkinci buluşma ocakta olacak,beni dudaktan öpmek istediğini söyledi.Hazır hissetmediğimi söyledim,bozuldu.Hızlı ilerliyor bana göre.İlk bulusmada o kadar samimi olmak daha garip
Ahahaha bunu söyledi mi cidden3 ay konuşup öyle buluştuk,3 ayda ister istemez bir samimiyet oluşuyor.İkinci buluşma ocakta olacak,beni dudaktan öpmek istediğini söyledi.Hazır hissetmediğimi söyledim,bozuldu.Hızlı ilerliyor bana göre.
Ya bu böyle siparişle mi yapılır, önceden haber vererek mi olur? Bütün romantizmi öldürmüş. Doğal seyrinde yaşanan şeyler güzeldir.3 ay konuşup öyle buluştuk,3 ayda ister istemez bir samimiyet oluşuyor.İkinci buluşma ocakta olacak,beni dudaktan öpmek istediğini söyledi.Hazır hissetmediğimi söyledim,bozuldu.Hızlı ilerliyor bana göre.
Yok olmadı uzun bir flort dönemi yaşadık ama adamın takıntılı tavırlarından dolayı görüşmeme kararı aldım.Sonra ne oldu o adamla?Sevgili oldunuz mu?
Söyledi maalesef,iki tane sevgilisi olmuş daha önce.Hatta kaçıncı buluşmada öpebileceğini bile sorduAhahaha bunu söyledi mi ciddensoğuma sebebi yav.
Bu adamın daha önce sevgilisi olmuş mu?![]()
Maalesef oğlak burcu,Ocak doğumlu.Bana da garip geldi.Ya bu böyle siparişle mi yapılır, önceden haber vererek mi olur? Bütün romantizmi öldürmüş. Doğal seyrinde yaşanan şeyler güzeldir.
Bu adamı hiç kabullenemedim en başından beri. Bana neyse.
Her şeyi planlı programlı. Ama anlar planla olmaz. Bu şeye benziyor. Öpüşmeyeceksek oyalama beni demek gibi.
Tipik oğlak burcu davranışı. Her konuda hesapçı biri gibi.
İnşallah oğlak değildir.
Neyse konu sahibi, dilerim sevilen kadın olursunuz. Proje aşklar pek yürümüyor.
Ay rezaletSöyledi maalesef,iki tane sevgilisi olmuş daha önce.Hatta kaçıncı buluşmada öpebileceğini bile sordu![]()
Bir karara varamadıkAy rezalet
Kaçta karar kıldınız peki, iyi pazarlık yapsaydın![]()