Buluşmada Sakarlık

Öpüşme pazarlığı yapıyor ❌
Anasıyla konuşturuyor❌
Kıyafetlere karışıyor❌
Geçenki konuda “kız” diye hitap ediyordu❌

Bu kız bu herifte ne buldu?
kudra ben konu sahibinin açtığı konulardan ve yazdığı yorumlardan
ilişki konularında çok deneyimsiz olduğu izlenimine kapılıyorum
ilk buluşmada ne giysem telaşı
ilk buluşmada ayağım tökezledi acaba hakkımda ne düşünür telaşı
adamı aslında beğenmediği halde sürdürmeye de meyilli olması bana böyle düşündürüyor
tam liseli kız konuları değil mi bunlar :)
yoksa kızın tecrübesi olsa çoktaan bu işlerin kurdu olacağı için
ne giyicem derdine de düşmez, ay sakarlık ettim derdine de düşmez
hiçbir olumsuzluk yaşanmamış olsaydı bile o anasıyla konuşturma kısmında tak diye notunu verirdi adamın
bunların saçma sapan hareketler olduğunu anlamamak için çok deneyimsiz olmak lazım
başka açıklaması yok bence
bi de konu sahibi şey diyordu, buluşmayı erteliyordu, aramızda biraz daha bağ oluşursa buluşurum diyordu
sanaldan ne kadar tanıcan da neyin bağını kurucan ? bu da deneyimsizlikten bence
fikirlerim bu yönde

Hepimiz bir köşeye bayılacaz o sırada escobar nediyon gız mesajına ihihihi napim aşkım diye cevap veriyor olacak 😂
Bana da mümkün göründü.
Ha bir de o vardı, kız sen kaça gidiyon üslubuyla konuşmak. Ama minnoşum da diyormuş romantik ahşap.
Escobar, adının hakkını ver ve içindeki çocuğu ısıtmak için tüm sermayeyi yak😅

kudra ben konu sahibinin açtığı konulardan ve yazdığı yorumlardan
ilişki konularında çok deneyimsiz olduğu izlenimine kapılıyorum
ilk buluşmada ne giysem telaşı
ilk buluşmada ayağım tökezledi acaba hakkımda ne düşünür telaşı
adamı aslında beğenmediği halde sürdürmeye de meyilli olması bana böyle düşündürüyor
tam liseli kız konuları değil mi bunlar :)
yoksa kızın tecrübesi olsa çoktaan bu işlerin kurdu olacağı için
ne giyicem derdine de düşmez, ay sakarlık ettim derdine de düşmez
hiçbir olumsuzluk yaşanmamış olsaydı bile o anasıyla konuşturma kısmında tak diye notunu verirdi adamın
bunların saçma sapan hareketler olduğunu anlamamak için çok deneyimsiz olmak lazım
başka açıklaması yok bence
bi de konu sahibi şey diyordu, buluşmayı erteliyordu, aramızda biraz daha bağ oluşursa buluşurum diyordu
sanaldan ne kadar tanıcan da neyin bağını kurucan ? bu da deneyimsizlikten bence
fikirlerim bu yönde
Mantıklı. Ama aklı başında bir insan tecrübesiz olsa dahi bu sinyalleri görmez mi? Ne bileyim biz lisede bile çocukça ilişkiler yaşarken bu kadar dünyadan bi haber değildik sanki.

Bu bana daha çok aman bi tane yamuk pipili buldum, hiç yoktan iyidir kaçırmayayım davranışı gibi geliyor. Yoksa bu kız mağarada yaşamıyorsa kendi yaşamamış olsa, tecrübesiz olsa bile ilişkiler hakkında fikirleri vardır.

Beğenmediysen devam etme demeye geldim.
İlk intiba önemlidir.
Huyunu çok sevdim dediğiniz mevzu ten uyumuna gelince sınıfta kalıyorsa her şeyi batar zamanla.
Bazi hal hareket ve davranışlar birer mesajdır ama anlamak istemiyor anın heyecanı ile hareket ediyor insanlar maalesef.
Aceleci bir adam sevgiliniz bilginiz olsun.
Annesi ile hemen tanıştırma fasillari da bana gore ciddi düşünüyorum bak ben ideal erkeğim mesajıdır bana göre.
Kendi aranizda önce birbirinizi tanımanız gerekirken annesi ile hemen konuşmanız da tuhaf gelmeli size sevimli değil.

Ben ilk buluşmada göğüs dekolteli bir şey giymiştim kolyem nasıl olduysa koptu ve içime düştü gözü önünde kolyeyi göğsümden çıkardım 🤣 inanılmaz rezil bir andı bence ama hala gülüyoruz 🤣 hiçbir şey olmaz yani insanlık hali kendinizi bu kadar germeyin
adam yükselmiştir sana kız jgdjsgjsg

Mantıklı. Ama aklı başında bir insan tecrübesiz olsa dahi bu sinyalleri görmez mi? Ne bileyim biz lisede bile çocukça ilişkiler yaşarken bu kadar dünyadan bi haber değildik sanki.

Bu bana daha çok aman bi tane yamuk pipili buldum, hiç yoktan iyidir kaçırmayayım davranışı gibi geliyor. Yoksa bu kız mağarada yaşamıyorsa kendi yaşamamış olsa, tecrübesiz olsa bile ilişkiler hakkında fikirleri vardır.
o da ihtimal dahilinde tabi ki
sonuçta yaşamasak bile en azından bu kadar yabancı olmuyoruz
çook çok gençken henüz çok toyken buluştuğum biri buluşma boyunca sürekli ağrılarından bahsetmişti
ve hiçte sohbet sırasında beni içten güldürecek bişi söylediğini hatırlamıyorum
buluşma sonrası arkadaşıma anlatırken, ya buluşma boyunca devamlı oram ağrıyor buram ağrıyor dedi
ve hiç eğlenmedim onun yanında , modumu düşürdü ben böyle enerjisiz sızlanıp duran biriyle yapamam
bi daha buluşmayacağım dediğimi hatırlıyorum mesela

ek olarak bulmuşken kaçırmayayım kör topal ama en azından "var" modunda olmak insana
kendini çok değersiz hissettiriyor
bu kafadaysa acilen çıkması lazım
herkes her zaman daha iyilerine layıktır

3 ay konuşup öyle buluştuk,3 ayda ister istemez bir samimiyet oluşuyor.İkinci buluşma ocakta olacak,beni dudaktan öpmek istediğini söyledi.Hazır hissetmediğimi söyledim,bozuldu.Hızlı ilerliyor bana göre.
Yargılamak amacıyla söylemedim kırdıysam kusura bakmayın sadece fazla hızlı gibi geldi bana. İlk buluşmalar daha naif zarif olmalı. Acelesi neymiş ki. Biraz görüş gözlemle bakalım ama dikkat et yinede 🫶🏻

Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Birşey olmaz.Eşimle benim tanışmamın yanında bu hiç kalır heleki bu buluşmaymış bir şey olmaz. Biz eşimle lise 2'de tanıştıķ.Kalabalık okul arada görüyordum ama tanışmıyorduk.Kendi sınıfıyla geometri sınavını kaçırmış bizim sınıfla giricekti.Ben çalışmamıştım sınava ondan kopya çekmeye çalıştım.Garibimin hiçbirseyden haberi yok.Hoca yakaladı o da suçlu duruma düştü disipline gitmiştik beraber kınama cezası aldık.Ama neye uğradığını bilememişti yok yere ceza aldı.Şimdi evliliğimizin üçüncü yılına giricez.Tanışmamız bu şekildeydi.Hala arada dalga geçer benimle senin için mahkemelere çıktım bedeller ödedim diye🤣🤣

Son düzenleme:
Birşey olmaz.Eşimle benim tanışmamın yanında bu hiç kalır heleki bu buluşmaymış bir şey olmaz. Biz eşimle lise 2'de tanıştıķ.Kalabalık okul arada görüyordum ama tanışmıyorduk.Kendi sınıfıyla geometri sınavını kaçırmış bizim sınıfla giricekti.Ben çalışmamıştım sınava ondan kopya çekmeye çalıştım.Garibimin hiçbirseyden haberi yok.Hoca yakaladı o da suçlu duruma düştü disipline gitmiştik beraber kınama cezası aldık.Ama neye uğradığını bilememişti yok yere ceza aldı.Şimdi evliliğimizin üçüncü yılına giricez.Tanışmamız bu şekildeydi.Hala arada dalga geçer benimle senin için mahkemelere çıktım bedeller ödedim diye🤣🤣
Ya çok tatlı bir anı,çok güzel bence ya.

Ama tekrar buluşacaksınız. Bence bu tanışma, bir sonraki buluşmanın olup olmayacağına dair fikir vermiş olması gerekmez miydi?
Kurban olayım üç aylık emeğim var demeyin 😅
Yok artık 😂😂😂3 aylıkta bir emek diye tutturacaksam yandım.Sahiplenici tutumu,dürüst oluşu,zor zamanlarımda yanımda olması,merak etmesi bunlar çok hoşuma gitti.Tabiki hemen bu adam benim için kesinlikle doğru diyemem,tanımam lazım.O yüzden marta kadar zaman verdim kendime,eğer kafamda soru işareti olursa devam etmeyeceğim.

Ben ilk buluşmada göğüs dekolteli bir şey giymiştim kolyem nasıl olduysa koptu ve içime düştü gözü önünde kolyeyi göğsümden çıkardım 🤣 inanılmaz rezil bir andı bence ama hala gülüyoruz 🤣 hiçbir şey olmaz yani insanlık hali kendinizi bu kadar germeyin
Çok komik ve seksi bir an olmuş.😂😂😂

Çok komik ve seksi bir an olmuş.😂😂😂
Hakikaten film gibi sonra o gün hakkında ne söyledi seninki seksi şempanze yosunlukek?🤭

sanalda geçen süreyi dahil etmesi çok saçma değil mi ya :D
sanal sanaldır benim için o süre zarfı umurumda bile olmaz
karşımda gördüğüm andan itibaren sayarım ben
ben sanalda geçen süre zarfında ne söylenen aşk sözlerini dikkate alırım
ne vaatleri dikkate alırım
hatta daha yüz yüze gelmemişsek başkalarıyla konuşmasını bile umursamam, konuşabilir bende konuşurum çünkü
ortada ilişkinin olmadığı süreçte -ki sanalda zaten ilişki olmaz- herkes özgürdür
sanal süreç bi önizlemedir benim için. çoğu zaman umurumda olmaz
adam resmen ilişkiye dahil etmiş ahaha
😂😂😂 Evet ya,kaç gündür konuştuğumuzu bile sayıyor.27 Temmuzda baslamışız konuşmaya öyle diyor.

Back
X