- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.387
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
Kilosu oldugu icin cok uzun gorunmuyor ? Hulk gibi bisey canlando gozumde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi cacık olmaz bundan da sen bilirsinEvet ya,kaç gündür konuştuğumuzu bile sayıyor.27 Temmuzda baslamışız konuşmaya öyle diyor.
Kilosu oldugu icin cok uzun gorunmuyor ? Hulk gibi bisey canlando gozumde
Bana da adam 2metre ama kilosu var o yuzden anca 180 gosteriyo dedi gibi geldiBence boyunu biraz atmiş olabilir adam, soylediğinden kısa olabilir. Bazi erkekler yapiyor bu numarayi![]()
Yok ya,hiç 1.84 gibi durmuyor.95 kiloymuş,daha kısa duruyor.Acaba yalan mı söyledi diye düşündüm boyunu.Bana da adam 2metre ama kilosu var o yuzden anca 180 gosteriyo dedi gibi geldi
Bana da öyle geldi,asla 1.84 durmuyor.Bence boyunu biraz atmiş olabilir adam, soylediğinden kısa olabilir. Bazi erkekler yapiyor bu numarayi![]()
Bana da adam 2metre ama kilosu var o yuzden anca 180 gosteriyo dedi gibi geldi
Kusura bakmayın lütfen sizinle bir samimiyetim yok bu şekilde hitap etmezseniz çok sevinirim.Hakikaten film gibi sonra o gün hakkında ne söyledi seninki seksi şempanze yosunlukek?![]()
Sahiplenici kısmını çıkarırsak bunlar zaten bir ilişkide olması gereken asgari özellikler. Sahiplenici de olmaması gerekenler arasında zaten. Yani pek bi artısı yokken bolca eksisi var adamın. Cidden daha iyisini bulamayacağını düşündüğün için mi buna takıldın?Sahiplenici,zor zamanlarımda yanımda oluyor,merak ediyor,önemsiyor.Bunlar çok hoşuma gitti işte
osuruk işeme zıçma olmadıgı sürece sıkıntı yok :)Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Tamam kusura bakmayın bizim dönemin bir diziyle alakalı sevgi sözü bu.. bilmediğiniz için kaba olabilirKusura bakmayın lütfen sizinle bir samimiyetim yok bu şekilde hitap etmezseniz çok sevinirim.
ayy inşallah tek derdiniz bu olsun :)Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Hayır,daha iyisini bulamamakla ilgisi yok.Zaten eğer kesin olarak uyumsuz olduğumuzu düşünürsem bitireceğim.Sadece çok araçta kaldım,o yüzden doğru karar alabilmek için kendime zaman verdim.Sahiplenici kısmını çıkarırsak bunlar zaten bir ilişkide olması gereken asgari özellikler. Sahiplenici de olmaması gerekenler arasında zaten. Yani pek bi artısı yokken bolca eksisi var adamın. Cidden daha iyisini bulamayacağını düşündüğün için mi buna takıldın?
Tam anlamıyla elektrik alıp etkilenmedim doğru,hiç heyecanlanmadım yanında.Kalbim tam hızlanmadı.Adamdan elektrük almadınız bu yazılanlar fasa fiso inanın
Yok estagfurullah belki de bilmediğim için teşekkür ederimTamam kusura bakmayın bizim dönemin bir diziyle alakalı sevgi sözü bu.. bilmediğiniz için kaba olabilir
Nokta atışı tespitler yapmışsınız,ilişki deneyimim olmadı doğru dürüst.Ondan tecrübesiz biriyim.Kafam karışık,benim için o doğru kişi mi ya da benim için doğru kişi nasıl biri bilmiyorum.Biraz kendi içime dönmem lazım.kudra ben konu sahibinin açtığı konulardan ve yazdığı yorumlardan
ilişki konularında çok deneyimsiz olduğu izlenimine kapılıyorum
ilk buluşmada ne giysem telaşı
ilk buluşmada ayağım tökezledi acaba hakkımda ne düşünür telaşı
adamı aslında beğenmediği halde sürdürmeye de meyilli olması bana böyle düşündürüyor
tam liseli kız konuları değil mi bunlar :)
yoksa kızın tecrübesi olsa çoktaan bu işlerin kurdu olacağı için
ne giyicem derdine de düşmez, ay sakarlık ettim derdine de düşmez
hiçbir olumsuzluk yaşanmamış olsaydı bile o anasıyla konuşturma kısmında tak diye notunu verirdi adamın
bunların saçma sapan hareketler olduğunu anlamamak için çok deneyimsiz olmak lazım
başka açıklaması yok bence
bi de konu sahibi şey diyordu, buluşmayı erteliyordu, aramızda biraz daha bağ oluşursa buluşurum diyordu
sanaldan ne kadar tanıcan da neyin bağını kurucan ? bu da deneyimsizlikten bence
fikirlerim bu yönde
Hahaha, ben sarhos olup ustune kusmustum.Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Yamuk pipili mi onu bilemiyorum.Mantıklı. Ama aklı başında bir insan tecrübesiz olsa dahi bu sinyalleri görmez mi? Ne bileyim biz lisede bile çocukça ilişkiler yaşarken bu kadar dünyadan bi haber değildik sanki.
Bu bana daha çok aman bi tane yamuk pipili buldum, hiç yoktan iyidir kaçırmayayım davranışı gibi geliyor. Yoksa bu kız mağarada yaşamıyorsa kendi yaşamamış olsa, tecrübesiz olsa bile ilişkiler hakkında fikirleri vardır.
Hiç de aklından silmene gerek yok gülüp hatirlayacaginiz bir anı olmuş benceMerhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?