Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

bende leptap nerelerde diye düşünüyodum..üzüldüm canım,inşallah en yakın zamanda yeni bi iş bulur..

leptap canım hayırlısı olsun inş.rabbim en yakın zamanda yeni bir iş bulmak nasip etsin abine
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bu devirde ne yazıkki üniversite bitirmek işe yaramıyo herşey torpile bakıyo mızmız canım esas sen yoksun kaç gündür

canım ya nerelerdesin sen özledik yaww biz iyiyiz seni sormak lazım

slm kızlar bu akşam yemeğe fanes ve abim geliyo pc başında olamayabilirim abim yine işsiz kaldı bu kriz mahvetti bizleri ya

Ayy canım çok üzüldüm inan ki bir ara konuşuyorduk diyi mi
Hayrılısı olsun haklarında umarım nesli devam eder ve abin en kısa zmanda bi iş bulur kendine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bu arada ben yarın 05:30 vapuruyla avşaya gidiyorum 4-5 gün kalıcaz kısmetse umarım iyi geçerde kafa dinleriz biraz özellikle eşim
Ama sizi çok özlicem ben yaaa
Ara sıra telefondan dürtün delikafadulden
Aklım burada kalacakkkkk

Dua edin hayırlısıyla gidip geleyimgamyoncuiremsu sonra buluşalım heee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bu arada olursa bi durum hemen bildirin bana yoksa aklım burada kalıyor:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

Anladınız siz onu

Neyse kuzucuklarım öpüyorum herkesleriiiiiiii

Ayy çok özlicem ben sizi yaawwŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

oy deryoşum gitin yani şimdik
dürteriz biz seni meraklanma hihiihiiiii
hayırlı yolcukular bebeişim
güzel geçer inşlh

aa ciddimisinn güle güle kullan bi göreydik yahu üstündee
uyut anacım ben bugün 12 de kalktım aştım olayı başım çok ağrıyodu ama ondan..
şimdi hem alışverişim var hemde temizlik yapmam lazım ö
ff

kaydirigubbakcemile3çok beğendim bi ara giyer çekerim "bugün ne giydin"e koyarım
kız etiketi üzerinde 59.90 tl fiyatı
ben 8 tl ye aldım
çok uygun verdi saolsun

merhabalar kızlar hihoyyyt
deryam güle güle git iyi eğlenceler sizeŞeniz
B&M sende güle güle iyi günlerde giy gömleğini :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…