Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

b&m ve ceyda ya sizin için avatar yüklemeye çalışıyom olmuyo açılmıyo ya ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSIUN

Son düzenleme:
leptapcım bu arada aklımdayken,bidaha ki buluşmaya inşallah bende gelmek istiyorum.mutlaka bana da haber verin olar mı:1hug:

Annem başa taç imiş her derde ilaç imiş, Bir evlat pir olsada anneye muhtaç imis.
İlk oyuncağım sendin sıcacık kundağım sendin, Küçük bir bebek iken, dilim dudağım sendin,
Annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez, Bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez
Cennet demiş peygamber annenin ayağı altında, Benim canım anneciğim hep kalbimin içinde
Annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez,
anneler gününüz kutlu olsun
anneler gununde tum sevdıklerınızle mutluluklar dılıyorum..
her kadın bir annedir

:Saruboceq: RABBİM sen tüm dileyenlere içindede bize annelik duygusunu yaşamayı nasip et:Saruboceq::Saruboceq:

[/URL][/IMG]doğum günün kutlu olsun aybikem
sen benim canımsın yaaaaaaaaaadelikafadulden

aybike_zehra kardeşim doğum günün kutlu olsun a.s.
çok ama çok teşekkür ederim

aybikenin doğum günü mü?mutlu yıllar aybikecim..sevdiklerinle uzun,mutlu hayırlı nice nice yıllara inşallah

teşekkürler mızmızımım ALLAH razı olsun hepbareber inş:Saruboceq:

aybikim yeni yaşın kutlu olsun
rabbim sevdiklerinle beraber sağlıklı ,huzurlu ,fitne fesat insanlardan ırak , uzunnn ömürler versinnnn inşlhh beişimmm

aybike_zehra bebişin prensesmiş konuları okurken gördüm
sende kız istiyordun galiba rabbim gönlüne göre vermiş
bundan sonrada hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin prensesini
yaaa anne olmak çok güzel ben kendimmiş gibi heyecanladım burda

Son düzenleme:
oğlum çok yakışıklıdır sölim heee aybik
hihihihiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…