Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

yemek hazırlamaya gidiyommmmm
Kocik dışarı çıkmış gelir birazdan
Dönücem ben sizee:roflol::roflol::roflol:

haHah benim kocişim bana ters bakmamış gidiyorum diye işaret etmiş limonları arabaya yükleyip gelicek takılimmm az dahaaaa=)

selam kıslar ben geldim özledim hepinizi
Lyre tşk ederim
leptap derya aybike mızmız B&M sizlerede merhaba
aybike sende bursadaymışsın babanla hasret gidermişsindir ne güzel senin adına çok sevindim
derya ve B&M resimleriniz her zamanki gibi çok tatlı çıkmış yusufta çok tatlı maşallah
B&M CANIM güle güle kullan eşarbını deryamda çok zevkliymiş hani

ceyda çok teşekkürederim canım
evet ya kesesine bereket canım çok beğendim çok zevkliymiş gerçekten çok hoşuma gitti :)

yav bugün derya msj attı amma hiç anlamadım sandimki betüş yusufun resmini koymuş topiğe daa yorumları okumadım işlerimi ayarlim geliyom

anaaaa neler kaçırmışım bekleyin beni geliyom eşime yemek hazırlım
evet çok sey kaçırdınnnsenağlama

çok güzeldi herşeykaydirigubbakcemile3
bu arada çok zevkliymişsin deryoşum eşarp bm ye inanılmaz yakışmış

hihii valla hemen bağladım yakıştıda

momişlerin resmini çekmedik pek hoş olmaz diye cokacimcoook :1rolleyes:

niyeküne ayıp olsun tatlım ben merak ettim şimdi fırında patates olayını mesela =)

delikafadulden :roflol:

kıss bisküvili puding yaptım
zeytinyağlı biber dolması
bide kumpir gibi fırında patates püresi(havuç,mısır) üzerine sarımsaklı yoğurt

oyyy vaz geçtim deme çünkü bugün itiberiyle 60-69 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyora katıldım açımm bu saatlerde tıkınırım oysa =(canım çekti patatesli herşey kabulüm aslında herşey kabulüm yeter ki yemek olsun hahhahaha=)

bak iyki çekmemişiz fotosunu yoksa canunuz isticekti kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…