Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

anaaaa neler kaçırmışım bekleyin beni geliyom eşime yemek hazırlım
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Evetttt anlamadığını anladık aslında amayinede çok bekledik geliceksin diye

yav bugün derya msj attı amma hiç anlamadım sandimki betüş yusufun resmini koymuş topiğe daa yorumları okumadım işlerimi ayarlim geliyom

çok işim var bugün yawww
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Yarın şevvalle buluşucuuuuuuuuuuuukkkkkkk
Kadıköye geliyom yaww

gez derya gez
ışık ılık süt iç

ceydacım sen neler yaptın bursada?

hehehhe yeni bir fiş ekledik dosyayaaa:roflol::roflol:

merhaba kızlar
selam aybike bursada muradiyede dayımlar var oraya gittim
2 günde bademlide kaldım mevlüt vardı

hoşgeldim canım dün ben gece yatınca senin mesajın aklıma geldi cevap yazmışım hoşgeldin dememişim galibaa hoışgeldiiinnnnna.s.

slm kızlarrrr bm eşarbın pek yakışmıs derya kız kköye gelionda bana nie haber vermiyosun ask olsun sana

slm kızlarrrr bm eşarbın pek yakışmıs derya kız kköye gelionda bana nie haber vermiyosun ask olsun sana

aaaaaaaaaaaaa
:1shok::1shok::1shok:
kimleri görüyorum
nerdesin sen bacııııı
özledik ya
msn de acmıyonnnn:çok üzgünüm:

ceyda hoşgeldinnnn nasıl geçti bursa tatili ahhh ahhh bi ben gidemedim bursaya yaaasenağlamaaybike benide davet ediyonmu bursaya hazır bahanem olur gelmek için gün boyu dolaşırık akşamada idoyla dönerik

burdayımmmm kızlar sizleri çok özledim a.s. bundan sonra daha sık gelmeye çalışçam bu int beni öldürcek

ceyda hoşgeldinnnn nasıl geçti bursa tatili ahhh ahhh bi ben gidemedim bursaya yaaasenağlamaaybike benide davet ediyonmu bursaya hazır bahanem olur gelmek için gün boyu dolaşırık akşamada idoyla dönerik

hoş bulduk canım a.s.
benimki pek tatil sayılmaz daha çok ziyaret gibi bişeydi
ama tavsiye ederim bursa çok güzel ve farklı bir havası var
en yakın zamanda gider gezersin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…