kızlar çok kötü bir kaç ay geçirdim 2 gündür gözüm açık biraz ksumuyorum ama mide bulantım var ara ara ...giremiyorum kk ya filan eskisi gibi açıkçası insanın ağzının tadı olmayınca hiçbir şey yapası kalmıyor..birde kzıım evde anca onunla mecburen pc açarsak bir kaç dakika bakıp kaçıyorum....bu ayıda atlatsam rahatım=)sizler napıyosunuz=)
kaydirigubbakcemile2:roflol:Yaa sus lütfen ya valla gülme krizine girdim yaa :roflol:
Annem ne oldu deyip duruyor :roflol: delikafadulden
:roflol:Benim evin her köşesi kamera a.s
Taşındığım yere de koyarmıyız bilmiyorum
Güvenliği çok yetersiz gibi geldi benimkine
Dış kapı parmak iziyle falan açılıyor ama :bbo: bilmiyorum neler yapıcazzz
Bu arada depo tutmazsan ben mümkün değil oraya sığamam full eşya dolar ev bana yer kalmaz
Birde sana bişey sorucam ben b&m ama unuttum yawlaelaelaelaelae
Kaç aylık oldu bebiş :asigim:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookderya taşınıcak daha uzak yer bulamadın mı gız=)biliyon nu bende garpuzu gaşıklan yerimmm=)
saol canıma.s.deryacım kolay gelsin..BM sanada selam ...
deryacım kolay gelsin..BM sanada selam ...
vallahi doktorumuzun verdiği tarihe göre dolu dolu 4 aylık oldu 5. ayı saymaya başlıcaz yarından sonra=)=)
vallahi doktorumuzun verdiği tarihe göre dolu dolu 4 aylık oldu 5. ayı saymaya başlıcaz yarından sonra=)=)
saol bm ya=)benim ilk aylarım zor ama 5 ayımdan sonraki aylarım harika geçiyor ...millet son aylarında sıkılır ben tat almaya başlıyorum.....allah elime almayı nasip etsin bebişi=)cümlemizin=)kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm ... bu kadar yeter yorgunum iş günümdü bugün...iyi oldukça girerim nasipse ...öpüldünüz tekrar...
B&M unuttum yaw ne soracaktım acabaaaaaaaaaaaaaaa
casmin hamile mi?hayırlı olsun
deryada sanırım taşınıyor?of hemde bu sıcaklarda ALLAH yardımcın olsun..
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.saol bm ya=)benim ilk aylarım zor ama 5 ayımdan sonraki aylarım harika geçiyor ...millet son aylarında sıkılır ben tat almaya başlıyorum.....allah elime almayı nasip etsin bebişi=)cümlemizin=)kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm ... bu kadar yeter yorgunum iş günümdü bugün...iyi oldukça girerim nasipse ...öpüldünüz tekrar...
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:Evet çok hoş yaa :enbuyukkk:
casmin hamile mi?hayırlı olsun
deryada sanırım taşınıyor?of hemde bu sıcaklarda ALLAH yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?