Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Sorma kuzucum çok zor olacak gibi bütün binayı boşaltmak daha zor
Kiracılar çıktıkça bendekide ne rahatlıksa yayılmışım her daireye:roflol::roflol::roflol:
daha zor
Kiracılar çıktıkça bendekide ne rahatlıksa yayılmışım her daireye:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

hee benim daire gözüme büyyo sen bide apartmanla uğraş eferin

ben kaçıyorum yawrular saat 20.30 da not: seni seviyorum var
KANAL D de sanıyorum mutlaka izleyim şahane bi film sinemada izleyememiştimm

daha zor
Kiracılar çıktıkça bendekide ne rahatlıksa yayılmışım her daireye:roflol::roflol::roflol:

[/QUOTE]

Temzlik bilem yapmıcam eşyaları alıp çıkıcam atılacakları atsınlar dimi yaw
Tadilat yapılacak zatennaniknanik

Yaw film başlamadııııııklava: LOSTumu izledim:asigim:
Netten aradım çarşamba günüymüşşşklava:
Ama yeminen dün fragmanını gördüm pazartesi diye:1ninca:
Otobüs bei çok mu sarstı acabalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aybikeyi davet ediyorum
msn kendi kendinizle sohbet edemezsiniz diyoo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Beni daha tanımıyor anlaşılan

Son düzenleme:
kızı erkenden yatırdım çayım mendilim hazır didim allah allah diziden sonraya aldılar heralde çarşambayaymış sinir oldum heee...anam bu kocalara noluyo benimkide 15 dk önce yola çıktı ailesine yazlık kiraladı balıkesirde onları arabayla götürüp 2 gün kalıcak....anam 9 senede 6 gün ayrı kalmışız onu saydım az önce .....sabah kadar uyuyamam artık ....ağlandım demincek ama sonra saçmaladığımı farkedip düzelttim kendimi allahım kazadan beladan korusunda ..hormonlarım tavan yapmış durumda her şeye ağlıyom gizli gizli =(

Ayy kıyamam.. :1hug:
Ama iyiymiş ya 9 senede 6 gün ayrı kaldınız ha vay bee
:1shok:

al benden de okadar :kedi:
ağladım ağlıcam :çok üzgünüm:
sıkıntı basıyo bana
bizde 3 senede bu akşamla birlikte 3 kez ayrı uyumuşuz senağlama
çok kötü alışmısım ya mafoldumben
yarına kalmasa bari işleri :Saruboceq:
uf nasi uyucam ben bu avşam
sıkıntıdan yusufu bıcı yaptırdım :kedi: kaydirigubbakcemile3

Ayy kıyamam.. :1hug:
Ama iyiymiş ya 9 senede 6 gün ayrı kaldınız ha vay bee
:1shok:

:1hugda birgün teyzeme refakatçi gittim hastaneye dayanamadı hastanenin kapısında arabada uyumuştu yeni evliydik. birde geçen sene ilk baharda çok gergindik ikimizde teyzemin tavsiyesiyle hiç ayrılmadınız siz git bir yerlere biraz uzaklaşın sakin düşünmeye fırsatınız yok hiç bakın dönüşünüz nasıl muhteşem oluyo demişti..eşime dedim köye gidiyim ihtiyacım var o da istemeyerekte olsa gönderdi....aslında ben 15-20 günlüğü göze alıpta gitmiştim....trabzona köye annemin yanına gelinimiz erken doğum yaptı 5 gün sonra geri döndüm ....ama çok doğru inanılmaz iyi geldi....kızımla başbaşa köy havası ve kafamı toplama fırsatım oldu..dönüşüm hakikaten muhteşem oldu :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…