casmin hamile mi?hayırlı olsun
deryada sanırım taşınıyor?of hemde bu sıcaklarda ALLAH yardımcın olsun..
:1shok::1shok::1shok::1shok:ula tuçe -tuba -şevval nirde
mehtabımın misafürü var
daha zorSorma kuzucum çok zor olacak gibi bütün binayı boşaltmak daha zor
Kiracılar çıktıkça bendekide ne rahatlıksa yayılmışım her daireye:roflol::roflol::roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Lyre kafa tatildeeeeeeeeeeeee
Bilmiyor musunuz yaw
ooohh deniz-kum-güneşş
hatun dinleniyii
daha zor
Kiracılar çıktıkça bendekide ne rahatlıksa yayılmışım her daireye:roflol::roflol::roflol:
bende izlicem o filmi..
hadi herkeşe last gele
:S iyde bende eminim bugün olduğuna ..
kocik bugün normalde sivasa gidicekti üzülüodum onsuz izlicem diye
alla alla :S:S
pis herifler:mymeka:
aybikeyi davet ediyorum
msn kendi kendinizle sohbet edemezsiniz diyoo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Beni daha tanımıyor anlaşılan
kızı erkenden yatırdım çayım mendilim hazır didim allah allah diziden sonraya aldılar heralde çarşambayaymış sinir oldum heee...anam bu kocalara noluyo benimkide 15 dk önce yola çıktı ailesine yazlık kiraladı balıkesirde onları arabayla götürüp 2 gün kalıcak....anam 9 senede 6 gün ayrı kalmışız onu saydım az önce .....sabah kadar uyuyamam artık ....ağlandım demincek ama sonra saçmaladığımı farkedip düzelttim kendimi allahım kazadan beladan korusunda ..hormonlarım tavan yapmış durumda her şeye ağlıyom gizli gizli =(
kızı erkenden yatırdım çayım mendilim hazır didim allah allah diziden sonraya aldılar heralde çarşambayaymış sinir oldum heee...anam bu kocalara noluyo benimkide 15 dk önce yola çıktı ailesine yazlık kiraladı balıkesirde onları arabayla götürüp 2 gün kalıcak....anam 9 senede 6 gün ayrı kalmışız onu saydım az önce .....sabah kadar uyuyamam artık ....ağlandım demincek ama sonra saçmaladığımı farkedip düzelttim kendimi allahım kazadan beladan korusunda ..hormonlarım tavan yapmış durumda her şeye ağlıyom gizli gizli =(
Ayy kıyamam.. :1hug:
Ama iyiymiş ya 9 senede 6 gün ayrı kaldınız ha vay bee :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?