:1hugda birgün teyzeme refakatçi gittim hastaneye dayanamadı hastanenin kapısında arabada uyumuştu yeni evliydik. birde geçen sene ilk baharda çok gergindik ikimizde teyzemin tavsiyesiyle hiç ayrılmadınız siz git bir yerlere biraz uzaklaşın sakin düşünmeye fırsatınız yok hiç bakın dönüşünüz nasıl muhteşem oluyo demişti..eşime dedim köye gidiyim ihtiyacım var o da istemeyerekte olsa gönderdi....aslında ben 15-20 günlüğü göze alıpta gitmiştim....trabzona köye annemin yanına gelinimiz erken doğum yaptı 5 gün sonra geri döndüm ....ama çok doğru inanılmaz iyi geldi....kızımla başbaşa köy havası ve kafamı toplama fırsatım oldu..dönüşüm hakikaten muhteşem oldu :roflol::roflol:
al benden de okadar :kedi:
ağladım ağlıcam :çok üzgünüm:
sıkıntı basıyo bana
bizde 3 senede bu akşamla birlikte 3 kez ayrı uyumuşuz senağlama
çok kötü alışmısım ya mafoldumben
yarına kalmasa bari işleri :Saruboceq:
uf nasi uyucam ben bu avşam
sıkıntıdan yusufu bıcı yaptırdım :kedi: kaydirigubbakcemile3
allah kavuştursun kardeş :roflol:ayy sanki askere gönderdik heeee....:gitme:sevmiyorum ya ben kocemle kızımdan ayrı kalmayı zaten pipiriklinin tekiyim sanki adamı denizde ben kurtarıyom kırk kere uyardım yavaş kullan arabayı, denizde artislik yapma,beni sürekli ara askere gitsem erir biterdin karıcığım sen heeee diyip gülüyo onunda suratı buruştu giderken ama namusa boğuldu ...şaşkın sekiz kere öptü kapıdan çıkarkenkaydirigubbakcemile3
Anaaammm hasret çekenler topiği oluverdi burası bir anda :roflol:
Allah kavuştursun hepiciğinizi :asigim:
Ayy sinir olurum elektrik kesintisine :dilcikar:
Kısa sürmesine sevindim :lepi:
kızı erkenden yatırdım çayım mendilim hazır didim allah allah diziden sonraya aldılar heralde çarşambayaymış sinir oldum heee...anam bu kocalara noluyo benimkide 15 dk önce yola çıktı ailesine yazlık kiraladı balıkesirde onları arabayla götürüp 2 gün kalıcak....anam 9 senede 6 gün ayrı kalmışız onu saydım az önce .....sabah kadar uyuyamam artık ....ağlandım demincek ama sonra saçmaladığımı farkedip düzelttim kendimi allahım kazadan beladan korusunda ..hormonlarım tavan yapmış durumda her şeye ağlıyom gizli gizli =(
Ayy kıyamam.. :1hug:
Ama iyiymiş ya 9 senede 6 gün ayrı kaldınız ha vay bee :1shok:
öyle diyolar
az ayrı kalın özleyin birbirinizi diye ama
yok ben göze alamıyorum ya
düşüncesi bile panik atağa neden oluyo
kalbim pır pır çarpıyo
Allahım sevenleri ayırmasın
sevmek en büyük ızdırap be senağlama
allah kavuştursun kardeş :roflol:ayy sanki askere gönderdik heeee....:gitme:sevmiyorum ya ben kocemle kızımdan ayrı kalmayı zaten pipiriklinin tekiyim sanki adamı denizde ben kurtarıyom kırk kere uyardım yavaş kullan arabayı, denizde artislik yapma,beni sürekli ara askere gitsem erir biterdin karıcığım sen heeee diyip gülüyo onunda suratı buruştu giderken ama namusa boğuldu ...şaşkın sekiz kere öptü kapıdan çıkarkenkaydirigubbakcemile3
Bizde ayrı kalamayanlardanız yaw
Rabbim ayımasın bende çıktım bi dolaştım geldim
Şimdide uyucam bi bakınayım dedim de
Filme çok üzüldüm ya herkes bi hazırlığa girişmiş
Aybişde tart yapmış film var diye
Bende çekirdeğimi almıştım çıt çıt:gitme:
Çarşambaya inş. izleyebilirim:Saruboceq:
İyi geceler kuzucuklarrrrrrr
yarına çok işim var tabak çanak sarıcam :roflol:
derya kolay gelsin canım işi bilmiyon kuşum sen toplanıcaz diyip davet edicektin aynı takımı her gelenin elinede birer gazete tomarı tabak çanak saf yapıcaktın ama neyse artık geçti ehehehhehe...hadi bakalım taşında göstert yeni evini bize ......antrenörüm hocam profesörüm ,bm arkidişimm herkese iyi gceler ben daha oturamıyorum rahatsız oldum azucuk film koyup seyrediyim dvd ye bir dünya film almışız duruyo öle....yarında kızımı buz devrine göötürücem kaldıysa tabi hekketten bi bakınıyım onada..bu arada bm sihirli ada.coma üye ol güzel şeyler var...kuzuşuna göstertirsin bebem=)öpüldünss kısslarrr=)
derya kolay gelsin canım işi bilmiyon kuşum sen toplanıcaz diyip davet edicektin aynı takımı her gelenin elinede birer gazete tomarı tabak çanak saf yapıcaktın ama neyse artık geçti ehehehhehe...hadi bakalım taşında göstert yeni evini bize ......antrenörüm hocam profesörüm ,bm arkidişimm herkese iyi gceler ben daha oturamıyorum rahatsız oldum azucuk film koyup seyrediyim dvd ye bir dünya film almışız duruyo öle....yarında kızımı buz devrine göötürücem kaldıysa tabi hekketten bi bakınıyım onada..bu arada bm sihirli ada.coma üye ol güzel şeyler var...kuzuşuna göstertirsin bebem=)öpüldünss kısslarrr=)
Leptap'ım hoşgeldin.. Şeniz
Misafir geri çevrilmez arkadaşlar lütfen yani :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?