Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

öyle diyolar
az ayrı kalın özleyin birbirinizi diye ama
yok ben göze alamıyorum ya
düşüncesi bile panik atağa neden oluyo
kalbim pır pır çarpıyo
Allahım sevenleri ayırmasın
sevmek en büyük ızdırap be senağlama

allah kavuştursun kardeş :roflol:ayy sanki askere gönderdik heeee....:gitme:sevmiyorum ya ben kocemle kızımdan ayrı kalmayı zaten pipiriklinin tekiyim sanki adamı denizde ben kurtarıyom kırk kere uyardım yavaş kullan arabayı, denizde artislik yapma,beni sürekli ara askere gitsem erir biterdin karıcığım sen heeee diyip gülüyo onunda suratı buruştu giderken ama namusa boğuldu ...şaşkın sekiz kere öptü kapıdan çıkarkenkaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:mafoldumbensenağlama:gitme:

kötükedihüsoayyy korku filmi gibi elektrikler gitti...neyse ki 10-15 dk sürdü=)kör gözle mumu bulupta yakana kadar...:roflol::roflol:

anam kociş aradı gebze eskihisar feribotuna varmışlar bile ...bir o arıyo onun ardından kayınpederim sonrada kayınvalidem birbirlerinden haberleri yok
akılları bizde kaldı=)sevilmek ne güzel bişey=)bende mi gitseydim yaa pişman oldum şimdi hakkaten özel arabayla daha çabuk gidiliyor..otobüste 9,5 saatte gidince bu yaz başı çekemem dedim o yolları kusa kusa ama....

Son düzenleme:

Ayy kıyamam.. :1hug:
Ama iyiymiş ya 9 senede 6 gün ayrı kaldınız ha vay bee
:1shok:

Bizde ayrı kalamayanlardanız yaw
Rabbim ayımasın bende çıktım bi dolaştım geldim
Şimdide uyucam bi bakınayım dedim de
Filme çok üzüldüm ya herkes bi hazırlığa girişmiş
Aybişde tart yapmış film var diye
Bende çekirdeğimi almıştım çıt çıt:gitme:
Çarşambaya inş. izleyebilirim:Saruboceq:
İyi geceler kuzucuklarrrrrrr
yarına çok işim var tabak çanak sarıcam :roflol:

benim kocik bilenem tabak çanak sariy koltuk taşı
kaydirigubbakcemile3
zırt zırt msj atıyom arıyom
olmiy böle ama yaa
bu akşam bitmicek gibi diyo
senağlama

derya kolay gelsin canım işi bilmiyon kuşum sen toplanıcaz diyip davet edicektin aynı takımı her gelenin elinede birer gazete tomarı tabak çanak saf yapıcaktın ama neyse artık geçti ehehehhehe...hadi bakalım taşında göstert yeni evini bize ......antrenörüm hocam profesörüm ,bm arkidişimm herkese iyi gceler ben daha oturamıyorum rahatsız oldum azucuk film koyup seyrediyim dvd ye bir dünya film almışız duruyo öle....yarında kızımı buz devrine göötürücem kaldıysa tabi hekketten bi bakınıyım onada..bu arada bm sihirli ada.coma üye ol güzel şeyler var...kuzuşuna göstertirsin bebem=)öpüldünss kısslarrr=)

ay ne güzel bişi dimi
kızınla el ele gezcen ohh
sinemaya gitcen delikafadulden süper
yaşı kaçtı fıstığın
hani benim kinin hayalini kuruyorum da kaydirigubbakcemile3:kedi:

Ben bile üye olacaktım neredeyse baktım bir kaç saat önce severim öyle şeyleri :kedi: Birde yabancı değilmiş babam dahil sülalemin çalıştığı bankanınmış.
Reklam gibi oldu ya
:bbo:
Neyse sustum delikafadulden
İyi geceler,Allah rahatlık versin
a.s.

ben bilirem onu kim
emma sölemicimm :)))))))))))

vış hemide 2 tane
nedense hepimiz dağıldıktan sonra gelip bakıyo şahsın biri :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…