Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Ekonomı kotu .Bır bulussan adama ne kadara patlıcak .Çalışmıyorsa bırde .Ama ben bole durumlarda hep şunu solerım .Senınle bulysmak ıstese bulusur.Çay ıcmek ıstese ıcer .Oaradı yoksa bıle bulur .kemdınden yola cık

Şimdi beni takip ediyor ama ben onu takip edemiyorum yapmış anlamadım amacı ne
Sil, o da seni takip edemesin ve bi tavır koy. Elinin altında olma. Zaten bu iş olmayacak, onu kaybederim diye korkma. Bi amacı da yok. Belli ki, senin gibi konuştuğu başkaları da var. Sana sıra gelmiyor işte olan bu. Amacı ne filan diye beynini boş boş yoruyosun.

Ya onu o kadar önemsemiyorum yüzyüze hiç gelmediğim bir insan için hemen silmeyeyim ki zaten onun sayfası çok aktif değil benimki aktif belki ondan silmedi önemsememek en iyisi şu aşamada umrumda değilsin mesajı yani

Bence evli ya da sevgilisi olduğu için gelmemiştir. İnternetten tanıştığınız insanlardan söze sadakat bekleyerek boşa zaman kaybetmeyin derim.

Siz bundan sonra, internetten tanismasaniz mi acaba? Tanıştıklarıniz hep falsolu tipler çünkü.

Bu kadar nefes alsın yeterci erkeklerin bulunduğu bir ülkede, o adam sizinle israrlariniza rağmen bulusmuyorsa ya adamın ciddi bir kusuru vardır ya da gercekten sizinle buluşmak istemiyordur. Sizi eken adamı silmemeniz bana çok abes geldi, kusura bakmayın.

Ne bileyim ya millet internetten hep iyilere denk gelir bende nerde absürt tip var onu çekiyorum işin tuhafı hoşuma da gitmeye başlamıştı ve beni takip ediyor benim onu takip etmemi engellemiş paşamız lütfetmiş çok meraklıydım zaten sana daha yüzünü görmemişim

Esimle internetten tanistik 11.yilimiz. nerde buldugun onemli tinder ne bilimbiryerlere yaptigi abuk subuk vs yorumlar degilde. Mesela ayni kitaba yorum yapmisinizdir. Yada birsey tartisiyorsunuzdur. Seviye cok onemli

Sizi silen adamı niye geri eklediniz ki. Şimdi yine engellemiş hatta adam.

Buluşmak isteyen bi erkek zaten kendisi ayarlar buluşmayı, karşı tarafa bırakmaz. Kem küm edip yakasını bırakın istemiş net konuşamamış kırmamak için.

Merhaba; merak ettim. İlk buluşma için yeri ve zamanı kararlastirdiginiz halde sizi bekletti mi?

Sanki brad pit bana engellemedi instadan onu takipten çıkmamı sağlamış net olsaydı bu kadar uğraştırmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…