- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
ben de sahte hesap olabilecegini dusundum. Yada sizden baska gorustugu biri var.. herseye ragmen, dupeduz sizinle gorusmek istemiyor. Ama mekan bakiyorum bilmem ne diyerekte yalan soylemesi cok cok ayip
Erkek olduğuna emin misin? Ya kadınsa, ya seni oynatan bir tanıdığınsa bu hesap?
Siz ne kadar süredir tanisiyorsunuz ki 2 haftadir yalvariyorsunuz? Benim bildiğim erkekler kadınlara yalvarirdevir degismis
Parası yoktur belki bir çay olmuş 8 tl
Odemeyin. Ilk defa bulusacaksiniz. Bir zahmet o ismarlasin. Her işin de bir raconu vardır.ilerleyen zamanlarda olabilir .erkekler kadınlardan nazlı artık.Ben öderdim sorun değildi
Peki gelmiş ve sizi gizli bir yerden izlemiş olabilir mi?Evet sessiz kaldı ve kendisi ayarlamasına rağmen çok tuhaf biriydi ben kör gibi görememişim istemiyormuş demekki
Ne münasebet canım bulunmaz bursa kumaşımı bu adam. Boşverin, önünüze bakın, kadın olan sizsiniz kendinizi sevin kendinize değer verin. En güzelini hak ettiğinizi unutmayınBen öderdim sorun değildi
sen niye böyle yapıyorsun ya? nolur biraz kendini sev.Ben öderdim sorun değildi
İstemiyor belli ki, görüşmeyi kesin ve kimseye bu kadar istekli görünmeyin.
Ne münasebet canım bulunmaz bursa kumaşımı bu adam. Boşverin, önünüze bakın, kadın olan sizsiniz kendinizi sevin kendinize değer verin. En güzelini hak ettiğinizi unutmayın
Bu sosyal medyadan aşk yaşamaya çalışmayı bi bıraksanız mı artık???Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Baştan sona fiyasko dediklerin. Adamları şal ve peşlerin de koşma. Seni istemeyeni istemeyiniz lütfenBen ekledim ve görüşmek istedim o da isterim yazdı yani madem istemiyorsun uygun değilim de yani tuhaf canımı sıktı daha önceden ekliydik silmişti
Peki gelmiş ve sizi gizli bir yerden izlemiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?