- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bence adam evli ve dışarıda görünmek istemiyor telefonla macera arıyordur.
Baştan sona fiyasko dediklerin. Adamları şal ve peşlerin de koşma. Seni istemeyeni istemeyiniz lütfen
Bu sosyal medyadan aşk yaşamaya çalışmayı bi bıraksanız mı artık???
Adam evli sadece kahve içmek için risk almak istememiştir.
Daha önce birinde yaşamıştık. O yüzden muhtemel görüyorum. Buluşma saatinde ve yerinde orda olmamanın; sonrasında mesajlara cevap vermenin başka bir aciklamasi yok gibi geldi.Hiç sanmıyorum
Daha önce birinde yaşamıştık. O yüzden muhtemel görüyorum. Buluşma saatinde ve yerinde orda olmamanın; sonrasında mesajlara cevap vermenin başka bir aciklamasi yok gibi geldi.
siz neden silmiyorsunuz merak ettim?Olumsuz yanıt almadım tamam deyip sessiz kaldı o canımı sıktı ama artık umrumda değil isterse silebilir bile yani o kim ya erkek mi bitti
he birde ekti sizi beklediniz gelmediEvet sessiz kaldı ve kendisi ayarlamasına rağmen çok tuhaf biriydi ben kör gibi görememişim istemiyormuş demekki
Olabilir.. evli de olabilir tabi. Ortalık manyak doluSevgilisi olabilir
siz neden silmiyorsunuz merak ettim?
adam ya evli ya da dalga geçiyor. 2. kez buluşmayı neden siz teklif ettiniz ki?
engelleyip silin bence
he birde ekti sizi beklediniz gelmedi
telefon numarası vs var mıydı sizde?
numara alışverişi yapmadığınız adamla buluşma düşüncesi de iyi cesaretBen zaten dışarıda geziyordum ekse ne ekmese ne telefonu yoktu
numara alışverişi yapmadığınız adamla buluşma düşüncesi de iyi cesaret
bak, karşı cinsle alakalı çok basit bir gerçeklik var.
beğendiğin adamın bir şekilde ilgisini çekip, biraz merak uyandırıp peşinde koşmasını sağlamalısın.
hoşlantından, aşkından ölsen bile ilk başlarda bunu fazla belli etmemelisin.
kaba tabirle kolay lokma olmamalısın kimsenin gözünde.
numara alışverişi yapacak kadar bile sohbet kurmadığın adamı reddedilmene ya da ekilmene rağmen buluşmaya davet etmen yan-lış.
senin yapman gereken onun seninle buluşmak istemesini sağlamak, bundan sonra enerjini bence bu yönde harca.
senden hoşlanan adam numaranı almak için takla atıyor, buluşmak için her yolu deniyor emin ol.
onlar hem erkek olarak bu adımları atmaktan çekinmiyorlar hem de bundan keyif alıyorlar. ne yaptım ettim ikna ettim kızı diye düşünüyor. böyle hissetmek hoşlarına gidiyor.
tamamen ilgisiz durmak umudunu kesmesine ve vazgeçmesine neden olur. o yüzden yeşil ışığı yak ve bekle. en azından bu aşamalarda ilk adım ondan gelsin. gelmiyorsa ya senden hoşlanmadı ya da bir engeli var (evli vs)
tabii özgüvensiz çıkma ihtimalleri de oluyor ama bu ihtimal genelde aranızda çok fark varsa olan bişey (eğitim, maddiyat, tip vs)
bugüne kadar bu gerçeğin saptığını hiç görmedim.
Başı bağlıdır. Evli veya flörtu vardırYok daha yazmam şimdi düşünüyorum de bi tarafını kaldırmış da olabilirim yani ne olacak bi kahve içseydik yani sanki illa birşey olacak çok soğudum öyle böyle değil
Başı bağlıdır. Evli veya flörtu vardır
Muhabbet sosyal mecrada tatlı gelmiştir, gerçek hayatta 2 kişiyi idare edemeyeceği için de görülmemektedir. Çok da sallanacak bir durum değil, erkek bitmedi ya
yahu yüz yüze gelmediğin adam için neyin cesaretli davranması bu? bu tarz durumlar için kaçıncı kez konu açıyorsun, uygula sen bu dediklerimi. aynı biçimde davrandığın sürece daha çok konu açarsın. sen kendi tabunu yık, davranış biçimini değiştir. bana da numara alışverişi bile yapmadığım insan görüşmek için bu kadar ısrar ederse, daha önce sildiğim halde eklerse, ektiğim halde yine teklif ederse, eee daha yüz yüze gelmeden aşkımdan ölmeyeceğine göre çok yoklukta da ya çok boşlukta, biri olsun kim olursa olsun kafasında diye düşünürüm.Yani bence kadında cesaretli davranabilir bu konularda hem niye kaybedecek birşey yok belli tabuları kırmalıyız ama o kişiye değmezmiş yapacak birşey yok ama önerinizi dikkate alacağım
İnsan acaba mi olur çok haklısın? Görüşmek için fazla ısrar eden insanlar ben de takıntılı biri imajı oluşturuyor.yahu yüz yüze gelmediğin adam için neyin cesaretli davranması bu? bu tarz durumlar için kaçıncı kez konu açıyorsun, uygula sen bu dediklerimi. aynı biçimde davrandığın sürece daha çok konu açarsın. sen kendi tabunu yık, davranış biçimini değiştir. bana da numara alışverişi bile yapmadığım insan görüşmek için bu kadar ısrar ederse, daha önce sildiğim halde eklerse, ektiğim halde yine teklif ederse, eee daha yüz yüze gelmeden aşkımdan ölmeyeceğine göre çok yoklukta da ya çok boşlukta, biri olsun kim olursa olsun kafasında diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?