Buluşmalı mıyım?

Atmamam lazımdı haklsınız
Yani insan bu kişi öncesinden boyumu posumu gördü niye tekrar foto istiyor diye düşünür
belki o an aklınıza gelmemiş olabilir “böyle buluşmaya gelmeyeceksin” demesinde saçmalamış sanki buluşmaya pijama terlikle gideceksiniz

Arkadaş kişisi neden boydan foto istiyor? Siz neden yolluyorsunuz? Sevgililerin yaptığı bir şeydir bu.
İnsanlar buluşmalara nasıl gidiyor? Herkes haute coute abiye filan mı giyiyor? Fazla yüz vermişsiniz arkadaşınıza. Haddini bilsin.

Baştan foto falan göndermicektin konu sahibesi. Boydan foto nedir yahu, adam insan değil satılık at bakıyor sanki, iğrenççç. Benim boydan fotom falan da yok zaten, beğenen beğenir beğenmeyen de yallah. Adam zaten görmü seni de, buluşmaya böyle gelme falan yazması da çok itici, abazanlık başına vurmuş belli ki tabi ki gitme ben olsam engellerim saygısız hçdük.

Bir nevi flört gibiydi
Tamam flört gibi olsun..ama zaten birbirinizi görmüş biliyorsunuz ya hani? Sonuçta sosyal medyadan da birbirinizi takip ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.O fotoğraf kendisi için değildi diyeyim ben size ..kim içindi bilmiyorum belki arkadaşlık dışında görüştüğünüzü ortak tanıdığınız birisine ispatlayacaktı belki anasına kardeşine gösterecekti..ama kendisi için değil bil

Tamam flört gibi olsun..ama zaten birbirinizi görmüş biliyorsunuz ya hani? Sonuçta sosyal medyadan da birbirinizi takip ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.O fotoğraf kendisi için değildi diyeyim ben size ..kim içindi bilmiyorum belki arkadaşlık dışında görüştüğünüzü ortak tanıdığınız birisine ispatlayacaktı belki anasına kardeşine gösterecekti..ama kendisi için değil bil

Öyleyse daha da berbat ya neyse. Var böyle sığırlar, bir kız arkadaşıma başka bir kız gel sana birini tanıştırayım demiş. Adam doktormuş üstelik, boydan fotonu at yüzünün açıkça görüldüğü fotonu at demiş. Bizim kız da sg demiş kibarca .. Doktordur, eğitimlidir şudur budur demeyin ayılık bazılarının hamurunda.

Son düzenleme:
Ayyy oğlanın biriyle anneler sayesinde tanışıp ilk kez çay içmeye çıkmıştık. Kış vaktiydi ve uzun palto vardı haliyle. Fiziğini görmek istiyorum diye ısrarcı olunca inat ettim ve göstermedim. Paltonun önünü aç, yok paltoyu çıkar, ayağa kalk bi bakayım vs vs her neyse evin önüne geldik arabada sohbet etmeye başladık. Bu birden farları açtı ve sizi piste alalım dedi. Anlamadım dedim. İn aşağı arabanın önüne geç paltonuda çıkar bi bakayım fiziğine dedi 😳😳 hahahaha ayy ne münasebet dedim ya 😆😆 düşünsenize arabanın önünde hazırol duruşunda durduğumu :D bir dahaki görüşme olmadı Allah'tan 😳😆😆

Buluşmamalısınız. Yalnızca arkadasınız ama foto istyor siz atıyorsunuz ve beğenmeyip eleştiriyor kıyafetinizi. Yeterince itici bir durum. Bir de haddi değil buluşmaya böyle gelmiceksin demi diyip sizi ezer tavırlar sergilemesi

Ben arkadaş vasitasıyla İstanbul’da görev yapan bir subayla messengerda (eski jenerasyon bilir) sohbet etmiştim. Sonra faceden ekleyelim, görelim birbirimizi dedi. Ekleştik. Benim orada çeşit çeşit fotolarım var doğal olarak. Yazın esmer, kışın kazaklı, bir düğünde makyajlı, bazıları fönlü bazıları permalı… bana dedi ki bunların hepsi sen misin 😳 nasıl yani dedim. “Başkalarının da mı fotoları var burda hiçbiri birbirine benzemiyor” dedi. “Evet onları ben zannet de beğen diye güzel kız fotolarından seçki hazırladım ,dün sabahtan beri uğraşıyorum” dedim. “Hepsi birbirinden güzel” falan dese de kurtarmadı. Başka da uzaktan tanışmam olmadı zaten sonra 😂

Üniversiteye geldim. Aynı üniversitede okuduğum bir arkadaşım var. Erkek bu kişi. Bugün buluşmak istiyor. Dün benden boydan fotoğraf isteyince ben de attım ama yorgundum v e üzerimde pantolon ile tişört vardı. Kendisi dedi ki böyle buluşmaya gelmeyeceksin demi? Ben alındım dün yorgundum yol yorgunuyudum kendisinin dediği lafa bak şu anda özür diliyor ama bne buluşmak istemiyorum sizce affedeyim mi? (linç eden gelmesin)
"Tabi ki boyle gelmeyecegim, cirilciplak gelecegim" de ve bas engeli.

Biraz fazla kacmis olabilir yorum 🙊🙉🙈kissadan hisse, bulusma o Boy posa Gore hareket Eden, skor pesinde olan veletle

Üniversiteye geldim. Aynı üniversitede okuduğum bir arkadaşım var. Erkek bu kişi. Bugün buluşmak istiyor. Dün benden boydan fotoğraf isteyince ben de attım ama yorgundum v e üzerimde pantolon ile tişört vardı. Kendisi dedi ki böyle buluşmaya gelmeyeceksin demi? Ben alındım dün yorgundum yol yorgunuyudum kendisinin dediği lafa bak şu anda özür diliyor ama bne buluşmak istemiyorum sizce affedeyim mi? (linç eden gelmesin)
Ben olsam bulusmazdım

Neden bilmiyorum ama foto isteyen erkekler bana aşşşşırı itici ve güvenilmez geliyor. Şekilci,sadece tipe önem veren,kendi tipine bakmadan karşısındakine laf etme hakkını kendinde bulan vasat tayfadan hiç haz etmiyorum. Abiye mi giyecekmişsiniz buluşmaya giderken?

Taşlı tuşlu pullu uzun bir abiye giymek varken tişört pantolon ne alaka 🤔😅😅😅

Normal bir arkadaş boydan fotoğraf istemez.
E bu insan üniversiteden arkadaşınızmış yani sizi biliyor, aranızda henüz bir ilişki başlamadıysa fotoğraf istemesi de saçma.
Ayrıca eşimle arkadaşken de sevgiliyken de senelerce kot sweat buluştum. Ne var ki? Tarzımı mı değiştirecektim?

Back
X