BULUŞMAYA AZ KALDI !! Fikirleriniz çok önemli kızlar

Ben de ortada güzel bir aşk var da buluşacaksınız sandım başlığa bakınca.
Seni zaten görmüş ama sallamamış hiç bu yıllar içinde.
Hala ne buluşmasından söz ediyorsun ki ?
Bir şeyler hissetse zaten karşılık verirdi sen her şeyi itiraf ettiğinde.
Bu işe bu kadar kafa patlatacağına karşına seni sevecek , senin de seveceğin başka bir insanın çıkması için dua et bence.
İlle de tavsiye dersen, süslen püslen, gülümseyerek yürü, ona hiç bakma falan derim.
Ama işe yarayacağını hiç sanmıyorum. :s

Olayı okadar detaylı anlatamıyorum ama bu kadar zamanında arkamdan gelmiş adam hiç mi merak etmedi ya haklısın belkide boşa hevesleniyorum . En ufak bi değer verseydi merak eder arardı köprüleri yıkmama izin vermezdi.

hz mevlananın sözü yardımcı olacaktır "ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" :)

aslında çok sevecen sempatik biriyim ama onun yanında böyle bi uyuzlaşıyorum görünce selam vermediğimi bilirim aptallaşıyorum kendim değilde başkası yönetiyo sanki beni

Kızların yaptığı en büyük yanlışlardan biri işte. :D Tebrikler.!
Hoşlandığın insanı görünce selam bile vermediğin oluyorsa dengesiz bir imaj çizersin.
Senden etkilenmez, uzaklaşır aksine.
Bir erkeği böyle hareketlerle değil sevecenlikle, flört ederek, kendine çok güvendiğini belirtip gözlerinin içine aşkla bakarak etkilersin.
Eğer fiziğini, tipini beğenmişse geçerli bunlar tabi. Sana ilgisi varsa böyle yapman lazım.
Triplere girince olmuyor bu işler. :ssz:

Son düzenleme:
Çok haklısın aslında onu gördüğümde bile kendime güvenip gülümseyerek sanki o günler geride kaldı der gibi '' nasılsın'' demeyi düşünüyorum. Ondan kaçtıkça hislerimin değişmediğini düşünecek çünkü, en iyisi herşeyi unutmuş gibi başı dik özgüveni yerinde karşısında durmak. Daha çok karşılaşıcaz aynı ortamda bulunmak zorunda kalıcaz çünkü..

bencede kendin ol, seni sevseydi cokdan arardi seni..:S sevmiyormus gibi davran, ne demisler kacan hep kovalanir... :) sevmedigini düsünürse belki hirs yapar asik olur ...

bencede kendin ol, seni sevseydi cokdan arardi seni..:S sevmiyormus gibi davran, ne demisler kacan hep kovalanir... :) sevmedigini düsünürse belki hirs yapar asik olur ...

Kimse hırs yaparak aşık olmaz.
O durumda elde edinceye kadar peşinde koşabilir sadece. Sonra da bırakır gider.
Aşkta hırs olur mu hiç ya. Bu nasıl bir tavsiye. :D

Ben 3 sene önce biriyle tanıştım. Ben onu biraz tanıyordum o beni hiç tanımadığı için ilk adımı ben atmıştım. Ama o bütün adımları kendisi atarak aramızdaki arkadaşlığı ilerletti ve herşey çok güzelken tam bir ilişkiye başlayabilecekken birden değişti daha arkadaş gibi davranmaya başladı. Ben çoktan aşık olmuştum ama onun için neler yaptım ben biliyorum. Ama gururum yüzünden hiç birini o bilmiyor. Hiç bi zaman onu sevdiğimi belli edemedim, hep uzak duruyordum onun gelmesini bekliyordum. O her yaz aynı ilişkiye başlama şeklinde bana yaklaşıyor sonunda arkadaşlığa dönüyordu. Bende geçen sene ona bütün içimdekileri anlattım ve birdaha asla arkadaş olmayacağımızı söyleyip bütün bağlarımızı söküp attım, beni sakın arama bu söylediklerimden sonra dedim. O aptalda aramadı hiç sormadı. Onu sevmemin bir merak uyandıracak kadar değeri yokmuydu anlamıyorum. Yine aynı yere gidiyorum. 1 senedir hiç konuşmadık yan yana aynı ortamda oturduk ama yinede konuşmadık. Onu görünce ne yapmalıyım onu geri döndürmek beni arayıp sormadığına pişman etmek istiyorum. Yardım edin kızlar siz anlarsınız..

bir erkeği zorla elde etmeye çalışmanın manası nedir?

seni arayıp sormadığına pişman nasıl edebilirsin ki? seni sevmiyor bile!.

kendı kendıne girmişsin bir yola kendince yaşıyorsun.

seninle arkadaşlıktan öte bir şey düşünmüyor; aşk zorla elde edilebilen bir kavram değil..
dünyayı onun başına yıksan bile, ona koyacağınıı sanmıyorum.

ayrıca geri döndürmekte nedir? sevgili bile değilsiniz.

Son düzenleme:
Back
X