Ben 3 sene önce biriyle tanıştım. Ben onu biraz tanıyordum o beni hiç tanımadığı için ilk adımı ben atmıştım. Ama o bütün adımları kendisi atarak aramızdaki arkadaşlığı ilerletti ve herşey çok güzelken tam bir ilişkiye başlayabilecekken birden değişti daha arkadaş gibi davranmaya başladı. Ben çoktan aşık olmuştum ama onun için neler yaptım ben biliyorum. Ama gururum yüzünden hiç birini o bilmiyor. Hiç bi zaman onu sevdiğimi belli edemedim, hep uzak duruyordum onun gelmesini bekliyordum. O her yaz aynı ilişkiye başlama şeklinde bana yaklaşıyor sonunda arkadaşlığa dönüyordu. Bende geçen sene ona bütün içimdekileri anlattım ve birdaha asla arkadaş olmayacağımızı söyleyip bütün bağlarımızı söküp attım, beni sakın arama bu söylediklerimden sonra dedim. O aptalda aramadı hiç sormadı. Onu sevmemin bir merak uyandıracak kadar değeri yokmuydu anlamıyorum. Yine aynı yere gidiyorum. 1 senedir hiç konuşmadık yan yana aynı ortamda oturduk ama yinede konuşmadık. Onu görünce ne yapmalıyım onu geri döndürmek beni arayıp sormadığına pişman etmek istiyorum. Yardım edin kızlar siz anlarsınız..