BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

hemen sorduğuna göre ya bekarete çok önem veriyo (ki bunu da ilerki konuşmalarınız da benim için bu konu önemlidir yoksa o insanla evlenemem şeklinde sorup senin açıklama yapmanı beklemeliydi) ya da bakire değilse rahat davranırım oh ne güzel kafasını yaşayan bi tip.. ilkini düşünen türk erkeği malesef fazla, gerçi ikincisi de fazla ya neyse :işsiz:

o sorunun cevabı evet olunca inan ki hiç bir erkek masum yaklaşmıyor. ajda pekkan doğru söylemiş vitrinime değil iklimime diye :) iklime gelen erkeklerin sayısının artması diledğiyle :KK66:
hayır su var sonuçta dedıgım gibi bakıre olup herşeti
hemen sorduğuna göre ya bekarete çok önem veriyo (ki bunu da ilerki konuşmalarınız da benim için bu konu önemlidir yoksa o insanla evlenemem şeklinde sorup senin açıklama yapmanı beklemeliydi) ya da bakire değilse rahat davranırım oh ne güzel kafasını yaşayan bi tip.. ilkini düşünen türk erkeği malesef fazla, gerçi ikincisi de fazla ya neyse :işsiz:
daha oncekı kız arkadaşlarınla da beraberlık yaşamamış.

Namus iki damla kan sanan avanaklardan herhalde ebe yim inan bıktım bu zihniyetten valla bu yüzen bir kıza tokat attım sonra pişman oldum ama :( toplumu tümden degistirmeli ama zor

Namus iki damla kan sanan avanaklardan herhalde ebe yim inan bıktım bu zihniyetten valla bu yüzen bir kıza tokat attım sonra pişman oldum ama :KK43: toplumu tümden degistirmeli ama zor
yetişme tarzı ıle alakalı bıraz da .Yanı erkekler de şu var ben ıstedıgımı yapayıp ama evlendıgım kısı bakıre olsun.yada bakıre değilse namussuzdur.

Sen bilirsin de bildigim tek sey var basta problemliyse iliski sonra daha da pruzler cikiyor. O yuzden hazir kapilmamisken adama bitir gitsin.

Back
X