Ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki. Ben de geçen erkek bir üye gördüm çok rahatsız oldum :S Gerçi rahatsız olunacak çok şey var da neyse :)malum bir kaç gündür fake konular havada uçuşuyor.. bazen bu konular yüzünden siteden soğusamda yinede çok seviyorum burayı.. bence artık üye olmak isteyen gerçekten bayan olduğunu kanıtlasın.. sonuçta birçok siteye hiç düşünmeden kimlik bilgilerimizi veriyoruz ama hergün girdiğimiz siteyee sadece mail ile üye olabiliyoruz..
yöneticiler buna bi çözüm yolu bulmalı.. herkes kendi kimliğini vermek istemeybilir ama en azından telefon numarası vermek yada ne bileyim bir şekilde kendi olduğunu kanıtlayacak bilgiler vermek mecburi olsun..
ne bileyim katılan var mı yada kimse vermemeli mi.. bende ikilemdeyim ama soğuyorum artık böyle olunca
Aaa evet bak. Bu fikir harika. KAç senedir dışardan takip ediyordum ben. Üye olunca dışardakilerin okumasından çok rahatsız oldum. Sonuçta özelimizi paylaşıyoruz burada. Biri okur mokur. Ya da tanır. KAldıracam resmimiKesinlikle haklısın heleki haftasonları boş insan çok olunca fake konular alıp başını gidiyor.Buna bir çözüm getirilmeli birde üye olmayan kişiler dışarıdan konuyu okumasa daha da iyi olacağı kanaatindeyim.
Ne gibi bir sorunla karşılaştınız ki. Ben de geçen erkek bir üye gördüm çok rahatsız oldum :S Gerçi rahatsız olunacak çok şey var da neyse :)
aynen en azından bazı bölümler için jinekoloji ve bdv olabilir gizli kalmalı...Kesinlikle haklısın heleki haftasonları boş insan çok olunca fake konular alıp başını gidiyor.Buna bir çözüm getirilmeli birde üye olmayan kişiler dışarıdan konuyu okumasa daha da iyi olacağı kanaatindeyim.
o kadar acınacak durumda olduklarını düşünüyorum.. hayatları bir hiçten ibaretHepsini gectim de sahte konu acmaktan ne anlıyorlar?Gercekten ne anlıyorlar merak ediyorum yani.
Anlamadım dördüz konusu sahte miymismesela şu dördüz konusuna yorum yaptık hepimiz ama sonra çıktı biri öküz dedi.. bu bile çok geçerli bi sebep bence..
Gerçekten çok iyi bir site bana en zor günlerimi atlatacak burdan çok iyi arkadaşlar dostlar edindim bu site sayesinde... sadece üyelerin okuyabileceği şekilde olursa dahada süper olacak.Aaa evet bak. Bu fikir harika. KAç senedir dışardan takip ediyordum ben. Üye olunca dışardakilerin okumasından çok rahatsız oldum. Sonuçta özelimizi paylaşıyoruz burada. Biri okur mokur. Ya da tanır. KAldıracam resmimi
Anlamadım dördüz konusu sahte miymis
Aynen dördüz konusu tamamen kurmaca ve dalga geçmek amacıyla açılmış ve bizlere de hakarete varıncaya kadarda devam etmiş..Anlamadım dördüz konusu sahte miymis
Ayyy onu hiç deme yaaa. Ben gerçekten anlayamıyorum yaaa. Kimi sahte konu açıyor, kimi üstüne vazife olmayana karışıp, yorum yapana saldırıyor. Sanki herkes aynı düşünmek zorunda. Millet buraya varsa bir sıkıntısını çözmeye geliyor, herkes köstek oluyor. Stres oldum valla.mesela şu dördüz konusuna yorum yaptık hepimiz ama sonra çıktı biri öküz dedi.. bu bile çok geçerli bi sebep bence..
Gerçekten çok iyi bir site bana en zor günlerimi atlatacak burdan çok iyi arkadaşlar dostlar edindim bu site sayesinde...Üye girişi olmadan sadece üyelerin okuyabileceği şekilde olursa dahada süper olacak.
Aynen değil mi ? bence de hatta yılların üyesi insanlar bile uydurma konular açabilir , sanal alem neticede sahte konu açmak hiç zor değil .kadın olup gene fakekonu açabilir ki
kadın olup gene fakekonu açabilir ki
Ben onu okuyup yorum yapmamıştım. KArman çorman bişeydi. Zaten ilginç olan o ayda cinsiyetin kız olmasıydı. Ben 5 ay 1 haftalık hamileyim benimkini bulamadılar. En erken 4. ayda belli oluyor zatenmalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?