- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
evet ama en azından kendi kimliğiyle fake konu açması daha az bir ihtimal.. göze alamayabilir.. bu kadar fazla kandırılmayız belkide.. bilmiyorum.. bi çözüm yolu olmalı.. bdv laçka oldu iyice
Dördüz konusunda hortlayan gulden okypete bizi şikayet etmiş...
Dördüzten sonra nişanlı yari çıplak nnişanlısının kizkardesi sutyeni yok yatakta sarılmış gören biri daha vardı ikinci üyeliğimis.mune onu yok etti..
Bugün küfür yedik önceden beddualar
Oooo daha neler neler.
Elbette tel yada cam görüşmesi yapılıp üye olunmalı bunu hep söylüyorum
Kimlik fotokopisi falan verirmişiz
Kimlik fotokopisi falan verirmişiz
50 mesaj doldurmak kolay ama bir saatte dolacak bir rakam , daha yüksek olursa belki ..Tek çözümü var konu açmak için mesaj sınırlaması yapmak örneğin 50 mesajı doldurmayan üyeler konu acamayacak yoksa siteye dalan sahte konuyla cosacak bizde küfürler hakaretler yiyip sisecegiz
Tek çözümü var konu açmak için mesaj sınırlaması yapmak örneğin 50 mesajı doldurmayan üyeler konu acamayacak yoksa siteye dalan sahte konuyla cosacak bizde küfürler hakaretler yiyip sisecegiz
Ayrıca fake konularda keklene keklene uzmanlaşıyorsunuz. Mesela ben şu sahte zengin öğretmenden sonra baya level atladım.Bu kişiler kendilerini bir şekilde belli ediyor.
50 mesaj doldurmak kolay ama bir saatte dolacak bir rakam , daha yüksek olursa belki ..
Evet o durumlarda varDun konu acanin ikinci uyeligmis buda var tekiyle yetinmeyenler hatta bir çok üyelik alanlar var
Kesinlikle TC istenmeli ya da cep telefonu. Hatta onay kodu mesajla gönderilsin,siteye girip doğrulanması istenmeli.
Üye olmayanların okumaması çok iyi olurdu ama biraz düşük ihtimal.
Anlamadım dördüz konusu sahte miymis
bazı forumlarda moderatör onayı getiriyorlar mesela ilk 30 mesaja. kafasına göre yazamıyor o ilk mesajları ama burada olur mu bilmiyorum.Tek çözümü var konu açmak için mesaj sınırlaması yapmak örneğin 50 mesajı doldurmayan üyeler konu acamayacak yoksa siteye dalan sahte konuyla cosacak bizde küfürler hakaretler yiyip sisecegiz
Ben 50 dedim siz 150 anlayın onu
Örnek olarak verdim o rakamı ama her üye olan hemen konu açmasin belki sahte sayısı azalır
Gerci ben çok takılmıyorum sahteye hatta bir çoğu komik bile ancak şu dorduz konusu fenaydi igrencti
bazı forumlarda moderatör onayı getiriyorlar mesela ilk 30 mesaja. kafasına göre yazamıyor o ilk mesajları ama burada olur mu bilmiyorum.
mesaj sayısındansa yorum yapmak için değil ama konu açmak için belli bir süre örneğin 1 ay, 2 ay bir üyelik +x mesaj sayısı getirebilirler ya da üyelerden belli bir sayıda beğeni alma.
böylece forum içi bir otokontrol geliştirilir. biz de beğeneceğimiz mesajları seçerek üyenin fake olma ihtimaline göre beğeniriz, leblebi gibi dağıtmayız beğenileri elbette böyle bir sistem getirilebiliryorsa
ama mesajları dışarı kapatmak mümkün değil bence. bu forumun en önemli işlevi zaten tüp bebek vb konularda kadınlara yol gösterici olan en büyük platform olması eğer dışarıdan okunmaya kapanırsa hit sayısı bıçakla kesilir gibi düşer, mümkün değil. Kazen buna yanaşmaz ki bence de kapanmamalı zaten. 3-5 ergen canı sıkıldıkça oyun oynuyor diye bebeğinde gelişim geriliği görülen bir annenin doğru ve yaşanmış ilk ağızdan bilgi alabileceği yegane yerlerden birinin dışarı kapanması bence çok manalı değil.
kadın o panikle bir de oturup üye olmakla mı uğraşsın?
Ben 50 dedim siz150 anlayın onu
Örnek olarak verdim o rakamı ama her üye olan hemen konu açmasin belki sahte sayısı azalır
Gerci ben çok takılmıyorum sahteye hatta bir çoğu komik bile ancak şu dorduz konusu fenaydi igrencti
Bende ilk tüp bebek tedavisi için üye olmuştum ama o zaman böyle değildi bu sitebazı forumlarda moderatör onayı getiriyorlar mesela ilk 30 mesaja. kafasına göre yazamıyor o ilk mesajları ama burada olur mu bilmiyorum.
mesaj sayısındansa yorum yapmak için değil ama konu açmak için belli bir süre örneğin 1 ay, 2 ay bir üyelik +x mesaj sayısı getirebilirler ya da üyelerden belli bir sayıda beğeni alma.
böylece forum içi bir otokontrol geliştirilir. biz de beğeneceğimiz mesajları seçerek üyenin fake olma ihtimaline göre beğeniriz, leblebi gibi dağıtmayız beğenileri elbette böyle bir sistem getirilebiliryorsa
ama mesajları dışarı kapatmak mümkün değil bence. bu forumun en önemli işlevi zaten tüp bebek vb konularda kadınlara yol gösterici olan en büyük platform olması eğer dışarıdan okunmaya kapanırsa hit sayısı bıçakla kesilir gibi düşer, mümkün değil. Kazen buna yanaşmaz ki bence de kapanmamalı zaten. 3-5 ergen canı sıkıldıkça oyun oynuyor diye bebeğinde gelişim geriliği görülen bir annenin doğru ve yaşanmış ilk ağızdan bilgi alabileceği yegane yerlerden birinin dışarı kapanması bence çok manalı değil.
kadın o panikle bir de oturup üye olmakla mı uğraşsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?