- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
50 az bence. En azından bdv'ye konu açmak için mutlaka bir sınır getirilmeli. Deneme tahtası vs bölümlerde doldurmaması içinse bdvde yazma şartı olmalı o elli mesajı da.Tek çözümü var konu açmak için mesaj sınırlaması yapmak örneğin 50 mesajı doldurmayan üyeler konu acamayacak yoksa siteye dalan sahte konuyla cosacak bizde küfürler hakaretler yiyip sisecegiz
kesinlikle iyice çoluk çocuk mekanına dönecek bir süre sonra kesinlikle şu sahte üyelik olayına bir çözüm bulmak gerekiyor. örneğin BDV'ye mesaj sınırı getirebilirler en kötü. bilemiyorum ama bir çözüm yolu muhakkak bulunmalı.Bende ilk tüp bebek tedavisi için üye olmuştum ama o zaman böyle değildi bu site
Dediklerin doğru olabilir ama bu sahte konular kk nin itibarını düşürüyor bence ve kadınları kk dan uzaklastiriyor
Zaten msj atmak için üye olma zorunluluğu var
örneğin tüp bebek, jinekoloji vs yeni üyeye açılabilir, ödül puanlarından belli bir seviyeye ulaşan ve örneğin 150 mesajı bulunan üye BDV'ye yorum yazabilmeli, başlık açabilmeli. bu 150 diyet, spor, geyik başlıklarında değil ( bu başlıklarda sohbet mesajıyla doldurulabilir çünkü) tüp bebek, kısırlık gibi konularda olmalı. bilemiyorum çok keskin bir önlem olur kabul ediyorum ama benim aklıma daha uzlaşmacı bir yöntem gelmiyor. tabii bu yöntem üye sayısını düşürecektir50 az bence. En azından bdv'ye konu açmak için mutlaka bir sınır getirilmeli. Deneme tahtası vs bölümlerde doldurmaması içinse bdvde yazma şartı olmalı o elli mesajı da.
kesinlikle iyice çoluk çocuk mekanına dönecek bir süre sonra kesinlikle şu sahte üyelik olayına bir çözüm bulmak gerekiyor. örneğin BDV'ye mesaj sınırı getirebilirler en kötü. bilemiyorum ama bir çözüm yolu muhakkak bulunmalı.
Bu da aklımıza nitelik mi nicelik mi sorusunu getiriyor. Buna cevap verecek olanlar da adminler olacak.örneğin tüp bebek, jinekoloji vs yeni üyeye açılabilir, ödül puanlarından belli bir seviyeye ulaşan ve örneğin 150 mesajı bulunan üye BDV'ye yorum yazabilmeli, başlık açabilmeli. bu 150 diyet, spor, geyik başlıklarında değil ( bu başlıklarda sohbet mesajıyla doldurulabilir çünkü) tüp bebek, kısırlık gibi konularda olmalı. bilemiyorum çok keskin bir önlem olur kabul ediyorum ama benim aklıma daha uzlaşmacı bir yöntem gelmiyor. tabii bu yöntem üye sayısını düşürecektir
örneğin tüp bebek, jinekoloji vs yeni üyeye açılabilir, ödül puanlarından belli bir seviyeye ulaşan ve örneğin 150 mesajı bulunan üye BDV'ye yorum yazabilmeli, başlık açabilmeli. bu 150 diyet, spor, geyik başlıklarında değil ( bu başlıklarda sohbet mesajıyla doldurulabilir çünkü) tüp bebek, kısırlık gibi konularda olmalı. bilemiyorum çok keskin bir önlem olur kabul ediyorum ama benim aklıma daha uzlaşmacı bir yöntem gelmiyor. tabii bu yöntem üye sayısını düşürecektir
Bu da aklımıza nitelik mi nicelik mi sorusunu getiriyor. Buna cevap verecek olanlar da adminler olacak.
Dun konu acanin ikinci uyeligmis buda var tekiyle yetinmeyenler hatta bir çok üyelik alanlar var
Yorumlarınızı ve bakış acınız hep yüzümde bir tebessüm uyandırıyor çok yaşayın emi
O hangisi dördüz konusu mu
Bencede birde actigimiz konuları ve sayfamizda yer alan yaptigimiz yorumları görmelerinden de çok rahatsız oluyorumKesinlikle haklısın heleki haftasonları boş insan çok olunca fake konular alıp başını gidiyor.Buna bir çözüm getirilmeli birde üye olmayan kişiler dışarıdan konuyu okumasa daha da iyi olacağı kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?