buna bi çözüm bulunmalı..

[Q"aysima64, post: , member: 158371"]arada geyik oluyor gülüyoruz ama konusu gerçek olup fake damgası yiyenlere haksızlık oluyor.. çünkü ister istemez paranoyak olduk[/QUOTE]

Bugunku konu mesela o küfürler neydi dondum kaldim

Bir sey olmali kesin

hatta ekşiden ggelip konu açıyorlar sonra kendisi gidip orda açtığı konuyu bakın kadınlar klübünde açılan konular vs vs diye dalga geçiliyor.. dediğim gibi eski üyelerde artık kaçacak ortalık ergenuslara kalacak..

Tek çözümü var konu açmak için mesaj sınırlaması yapmak örneğin 50 mesajı doldurmayan üyeler konu acamayacak yoksa siteye dalan sahte konuyla cosacak bizde küfürler hakaretler yiyip sisecegiz
50 az bence. En azından bdv'ye konu açmak için mutlaka bir sınır getirilmeli. Deneme tahtası vs bölümlerde doldurmaması içinse bdvde yazma şartı olmalı o elli mesajı da.

kesinlikle iyice çoluk çocuk mekanına dönecek bir süre sonra kesinlikle şu sahte üyelik olayına bir çözüm bulmak gerekiyor. örneğin BDV'ye mesaj sınırı getirebilirler en kötü. bilemiyorum ama bir çözüm yolu muhakkak bulunmalı.

50 az bence. En azından bdv'ye konu açmak için mutlaka bir sınır getirilmeli. Deneme tahtası vs bölümlerde doldurmaması içinse bdvde yazma şartı olmalı o elli mesajı da.
örneğin tüp bebek, jinekoloji vs yeni üyeye açılabilir, ödül puanlarından belli bir seviyeye ulaşan ve örneğin 150 mesajı bulunan üye BDV'ye yorum yazabilmeli, başlık açabilmeli. bu 150 diyet, spor, geyik başlıklarında değil ( bu başlıklarda sohbet mesajıyla doldurulabilir çünkü) tüp bebek, kısırlık gibi konularda olmalı. bilemiyorum çok keskin bir önlem olur kabul ediyorum ama benim aklıma daha uzlaşmacı bir yöntem gelmiyor. tabii bu yöntem üye sayısını düşürecektir

aynen çoluk çocuğa kalacak.. tamam bazen eğleniyoruz ama sonuçta bu platfform birbirine yardım platformu bi anlamda.. bdv bölümü yol geçen hanına döndü..ben buraya güvenip derdimi anlatamıyorum artık

Fake konular konusunda uzmanlastim. Anladigimda yazmıyorum. Kimse yazmazsa zaten "eeglenecekleri" bir sey kalmiyor gerzeklerin

bence üye olmadan okunması iyi değil keşke sadece üyeler görebilse evet bugünkü durum hiç hoş değildi anaaaam neydi o küfürler öyle :))

Bu da aklımıza nitelik mi nicelik mi sorusunu getiriyor. Buna cevap verecek olanlar da adminler olacak.

az önce sormalı mıyım konusunu gördüm,yaaaa kızlar o kadar kaynana görümcelere takıksınız ki hemen atlıyorsunuz.
konu buram buram sahte kokuyor .böyle prim verdikçe daha çoookkk konular açılır

derdine çare arayan her şekilde üye olur aslında.. birde üye sayısı artacak ama kadınlar klübünün artık prestiji düşecek.. eski üyeler belkide yavaş yavaş kaçacak.. geri çekilecek.. sonra toparlamak daha zor olur.. benimde aklıma öyle muhteşem fikirler gelmiyor ama artık beyinsiz insanlar için harcadığım zamanıma üzülüyorum..

Ben 2008 den beri üyeyim bu siteye bi dönem girmedim artık buralardayım üye olduğum dönem hiç bilmem böyle fake make yok ikinci üyelik bizler burdaki insanlara güvenip buluşmalar yapdık dostluklar kurduk birden çok arkadaşım var KK dan ama zaman nasıl değişiyorsa KK da değişiyor çok takılmamalı beğenmediğim inanmadığım konulara yorum yapmıyorum sizlerde çok takmayın kafanıza.Ben bu siteye niye üye oldum bilseniz ay aklıma geldi

Bencede birde actigimiz konuları ve sayfamizda yer alan yaptigimiz yorumları görmelerinden de çok rahatsız oluyorum

Ben daha yeniyim ama her BDV yi okuduğumda son yorumlara bakıyorum hemen fake olduğu ortaya çıkmışmı diye.Hocam.com diye bir siteye üye olmuştum.sadece öğrencileri üye yapıyolar o siteye. TC yi girmiştim.Bence burdada böyle bişey olmalı.

Bende üyeyim. Çok fazla yorumum ve konum yok. Şimdi mesaj sınırlaması gelirse ben üzülürüm. Sonuçta işlerimin yoğunluğundan yazamıyorum sadece okuyorum ama sabahtan akşama kadar ekranımda açık. Aklıma takılan herşeyi burada bulabiliyorum. Sınırlamadan öte bu tip fake hesaplara adli çözüm bulunmalı. Bir kaç kişiye dava açılıp buda ana sayfada bilgilendirme amaçlı gösterilirse belki caydırıcı olabilir.

Derdini anlatmaya zaten çekinen, psikolojisi bozuk veya sorunlu kadınlarımız var, mesaj veya yorum sınırlamasıyla onlara yardımı önlemiş olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…