Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aldım sonunda bu üründen gerçekten kullanışlı ve güzel bir ürün tavsiye ederim kızlar

Bende Türkiyede bulamayınca yurt dışından siperiş verdim geçen ay geldi ve baya kullanışlı
Uzun gür ve dalgalı saçlarım var ekstra krepe yapmadan ve spresiz kullandım ben ne kayd ne bozuldu bütün gün ama fönlü saçımda durmadı büyük boy olanı saçlarım ağır geldi sanırım ama krepeye bayılan birisi olarak çok hoşuma gitti krepe yapıp sonra kremle açmak hem zor hem yıpratıcı olduğu için uğraşamıyordum
bu çözüm oldu

bununla uğraşana kadar tarakla şipşak yapılır benceee :) bir de pek doğal durmaz bence.

bende aldım ggden umarım becerebilirim ayyyy heyecanlandım

ben yakaladınyakaladın dan almıştım. çok güzel ama sıkıca toplamak lazım saçı önce tarakla hafşf ters tarayıp geçirmek lazım ince alınırsa tepeden parlıyo rengi

arkadaşlar ben ankara bahçeli 7. caddeden 3 tlye aldım, orda bir ucuzluk dükkanı var ordan, kaçırmayın. aradım aradım büyük yerlerde orda tesadüfen buldum.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bundan dün bı hevesle aldım ama olmuyor...öncelikle sacı yine krepe yapar gibi ince tarakla tiftik yapmak lazım eeee onu yaptıktan sonra buna ne gerek...

Sacın icine koydunmu garip duruyor guzel bı bombe olmuyor ve sacın icinden görünüyor ..ki sacım gür olmasına rağmen hiç beğenmedim almain bosuna

Son düzenleme:
Şuan limangoda acaba kafada durabilicek mi ya aldım ama emin değilim saçlarım uzun ve kalın telli kaymıcağına emin misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…