Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaşım nerden aldın burdan deişssin ??

dusmezmiki sactan?

ilk sayfalarda okudum düşmüyormuş
bende 13.90tl+3.90tl kargo ücreti -gördüm .4 tl ye nerede satılıyor ki aceba

selam kızlar Ben Türkiyede değilim...Bizizm burada da Mr Pound diye bir yer var...Ne alırsan 4TL. Bende oradan aldım....Ve iki üç defa kullandım asla düşmedi çok da güzel oldu...

bu üründen bende dün aldım çok ünlü bir alışveriş sitesinden açık sarı renk aldım sert plastikten esnek plastik olsa bende daha ii olurdu.neyse iş yerine geldi kargom ve sabırsızlıktan hemen denemek istedim yaptım da güzel oldu çok kötü durmadı sipreyle daha hoş duracağını düşünüyorum. ürünü elime aldığımdan ben buna mı para verdim der gibi oldum D ama bence iyi salık saçta denemedim ama hiç onuda şöyle düşünüyorum saçtan kaymaması için tel tokayla tutturabilirm

kızlar bence 2 gün önce aldım ve ilk basta yapabilirmiyim dedim. acelemde vardı açıkçası . bi risk aldım ve kongre yemeğine yeni krepemle gittiö. saçımı düzleştirdim ve bumpits i taktım. yarım topladım. spry sıkmamama ve hiç yerimde durmamama rağmen hiç yerinden oynamadı. iyiki almışım kise farketmedi bilee:90::90::90: bnm saçlarım ince telli olduğundan dolayı biraz kalın bi parçanın altına koydum. gür saçlılarda daha iyi durur bencee

izmirde bi yerde var mı kızlar bildiğiniz uygun fiyata?

saçımı pek krepe yapmam bu tarzda o yüzden nası durcağına emiin olmadığım bişeye 20 milyon vermek istemiyorum.
şöle bi 5 milyona fln var mıdır acaba
pazarda fln var mıdır acaba ya yıllardır hiç çıkıp bakmadım sırf bu tarz şeyler için çıkıcam bi ara :)

Kızlarrr ben almanyada kalıyorum claires mağazasında satılıyo bunlardan.. Claires sanırım türkiyede de var bakın biiii

bende gitti gidiyordan aldım.. gelmesini bekliyorum.. gelince yorumlarımı yazarım :92:

Arkadaşlar bumpits im biraz önce elime ulaştı.. hemen denedim.. gayet başarılı.. ben memnun kaldım .. bilginiz olsun :)

arkadaşlar 2 küçük parçanın ne işe yaradığını bi türlü çözemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…