Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende artık bir internet sitesinden alırım ne yapalım inşallah aldığımada değer. saçlarım ince ve az bombeli olunca hoşuma gidiyor bakalım ne olacak??

İzmir'de bu ürünü satan mağaza varmı nerden alabilirim, bilen varsa yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar :44:

nerde bulabilirim bunuuu netten alışveriş yapmıyorumm...
açık saçta kullanmam riske atamam rüzgar falan olunca görünür düşer :) ama at kuyrugunda yada topuz yaparken daha güzel göterir netten baktımda videolara baya hoş:)

Arkadaşlar ürünü satın aldım ve denedim.Saçtan kayma yapmıyor gayet rahat ancak benim saçlarım ince telli olduğundanmıdır bilemem gözükmeyecek şekilde iyice kapamak lazım ve spreyin şart oldugunu düşünüyorum çünkü ben sprey kullanmadan yaptım bumpitsin üstüne attığım saclar yana doğru kaydı ve saçın yanlarına falan krepe kesinlikle yapılması gerekiyor yani krepe yapmadan sadece onu koymak çok biçimsiz gösteriyor tek yararının saçtaki krepenin inmesini engellediğini düşünüyorum.

merhaba kızlar.ürünü çok beğendim ama benim saçlarım da ince telli.onu taktığımda saçlarımdan kayar gider tokayla tuttursam dahada belirgin olacak.içim gitti.arayıpta bulamadığım şeydi ama hiç böyle olabileceğini düşünmemiştim :83:

e-bay'den 2 hafta önce sipariş vermiştim, bugün geldi. 2.68 dolara aldım yani 4.5 TL gibi bir rakama. fazla paralar vermeyin, aklınızda bulunsun diye yazıyım dedim. kullanışına gelince, bu konularda becerikli olmamama rağmen kullanışlı buldum ve bence (benim gibi) saçı kafasının üzerine bastırılmış gibi yapışanlar için bulunmaz bir nimet. basit ama güzel :)

kızlar ben bu tokalardan gitti gidiyordan aldım..
saclarınızın cok gür olması gerekiyor cunku tokayı başınıza yerleştirdiginiz zaman toka sac aralarından gorunuyor. aslında kullanımı cok basit ancak sizi yine de ugrastırıyor.

ben de aldım şu anda malum yabancı alışveriş sitesinden 4 dolara kargo bedava
inşallah elime ulaşır

kızlar bende almak istiyorumda yakında tüm takıcılarda falan cıkarsa ucuza o zaman napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…