• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna cimrilik denir mi?

Bana normal geldi. Hesap yapmasi gelecege yonelik planlar yapmasi bence gayet hos bisey. Benim hosuma giderdi sahsen

Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
1. Uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır. Tecrübe etmis bir hanım kardeş beyani.
2. Ilk bulusmalarda para konusunu açan erkek pişmanlıktır. Buda tecrübe edilmiş, onaylanmıştır.

Ben istemezdim, para para diyen erkekten hayır gelmiyor cimri oluyor. Adam daha evlenmeden hesap yapmaya çift mayış demeye başlamış, inan bana senin gelirini ve işini beğenmese seninle olmazdı. Sevgi böyle bir şey değil bence, bu aç erkek tipi kadar iticisi yok. Ben olsam kaçardım.
Turk olmasaydi dogru degil derdim ama bizim turk erkeklerinde oyle oluyo biraz sanirim 😬

Nasıl buldunuz😊 uzak mesafe iliskisi mi hangi ülkedesiniz? Merak ettim
Yasadigim ulkede
Yillardir burnumun dibindeymis haberimiz yokmus birbirimizden
En samimi arkadasimin annesi babasinin aklina geldi😬
En samimi derken gunde 2 saat telefonde konustugum onlara gidip orda kaldigim veya onun bende kaldigi sekilde samimi 🥰

Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz daha yeni yeni. Uzak mesafe ilişkisi. Buluştuğumuzda hesabı bi o bi ben ödüyoruz. Parasal mevzuları biraz fazla dile getiriyor gibi işte şu kadar kenara koyuyorum filan. Evlenirsek iki maaşlar şu kadar ödeyerek ev alırız vs. Bunlar cimrilik mi? Ben sanırım daha cömert birini istiyormuşum. Hediye olarak da parfüm aldı. İyi bir marka. Ben ona birşey almadım henüz.
cimrilik degilse bile uyaniklik. boyle para hesabi yapan insanlardan uzak durun.

Ay aynen, yabancı erkeklerde hiç yasamadim bu durumu. Nerde paragöz varsa, hepsi türktü :KK43:

Yani bilemedim bizim toplum öyle para para para diyen insanlardan oluşmuyor(du), bu erkeklere ne oldu ki böyle aç oldular :KK51: Hayat zorsa kadınlara da zor ama hiç böyle aç kadın tanımıyorum, tonla bekar kadın tanıyorum hiçbiri ilk görüşte mayışın kaç para diye sormuyor:KK51:Türk kadınları erkeklerden çok daha karakterli, kaliteli ve sağlam.

Yani bilemedim bizim toplum öyle para para para diyen insanlardan oluşmuyor(du), bu erkeklere ne oldu ki böyle aç oldular :KK51: Hayat zorsa kadınlara da zor ama hiç böyle aç kadın tanımıyorum, tonla bekar kadın tanıyorum hiçbiri ilk görüşte mayışın kaç para diye sormuyor:KK51:Türk kadınları erkeklerden çok daha karakterli, kaliteli ve sağlam.
Son cümlenin altına imzami atarim. Almanyada dogup büyümüş Türk erkeklerin bi çoğunda karakter problemi var gibi, en azindan tanidiklarimda veya tanıstiklarimda 🤷

Back
X