- Konu Sahibi akli_karisik
-
Neden muhatap oluyorsunuz ki eski sevgilinizle?
Bırakın ne derse desin,zaten siz cevap verin diye o kadar kötü söz söylemiştir bence..
Msn şifresini değiştirmek intikam mı bilemem..
O kadar zor değil ki yeni msn adresi almak..
zaten msn şifresini değiştirerek intikam almadım sadece biraz uğraşsın dedim.muhattap oldum çünkü o lafların altında kalamam
Onun msn adresinin şifresini değiştirerek onu geçici olarak sinirlendirebilirsin evet..Ama bu sana bol küfür olarak geri döner, sonunda canı yanan yine sen olursun.Eğer senin için GERÇEKTEN eski ise, bırak eskide kalsın..O yaptı diye senin de yapman gereksiz bence..Onu takmaman, mesajlarına cevap vermemen ona en iyi karşılık olur a.s
Siz bilirsiniz..
Ben olsam zaten bunu altta kalmak olarak değerlendirmezdim..
Yeni msn adresi almak için 1 dakika uğraşır sanırım..gamyoncuiremsu
yeni facebook açmak yeni msn almak 200 arkadaşının msnleri kaydetmek....dediğim gibi bunu öylesine yaptım.ikimiz bir olmadığımız için ben altta kalmayı sevmeyen bir insanım sizse altta kalsanızda olurmuş.ben asla bana kötü söz söyleyene cevap vermeden duramam içim rahat etsin isterim.keşke şunları söyleseydim diye kendimi yemeden söylerim bütün içimdekileri ve rahatlarım.söylediklerim yanlış anlaşılmasın..
peki siz napardınız hiç cevap vermeden dururmuydunuz?
yeni facebook açmak yeni msn almak 200 arkadaşının msnleri kaydetmek....dediğim gibi bunu öylesine yaptım.ikimiz bir olmadığımız için ben altta kalmayı sevmeyen bir insanım sizse altta kalsanızda olurmuş.ben asla bana kötü söz söyleyene cevap vermeden duramam içim rahat etsin isterim.keşke şunları söyleseydim diye kendimi yemeden söylerim bütün içimdekileri ve rahatlarım.söylediklerim yanlış anlaşılmasın..
peki siz napardınız hiç cevap vermeden dururmuydunuz?
ben cevap verebilir miyim Lalişin yerine.
evet cevap vermeden dururdum ben. bazen sükunet en büyük erdemdir.
edepsize edebimle ders veririm ben, seviyesine inerek değil.
hem bana şifre değiştirmek falan da intikam değil.
arayıp gene küfür edecek, hoş bir şey mi bunları duymak..
Ben cevap vermem..
Her zaman derim; kötü söz sahibine aittir..
Ayrıca bana hakaret eden adamı kavga edecek kadar değerli bulmam ben..:umursamaz:
Zaten sen benim yerime geçmesen şaşardım..alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?