bunaldım artık

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
333
benim derdim buradaki insanlarla ilgili. bu siteye çok eskiden beri üyeyim, bazen sık sık bazen de arada bir takip ediyorum açılan konuları yapılan yorumları vesaire.. insanlarla konuşmaya çalışıyorum, ben kendim kişilik olarak kibar biriyim, konuşurken karşımdakine göre konuşurum. ve pozitif ve yapıcı biri olduğumu söylerler. AMA,
ne kadar çok manyak insan var VE BEN BUNDAN ÇOK RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
rahatsız oluyorsan girme konuşma diyeceksiniz ama bir problemi yok saymak onu ortadan kaldırmıyor. bir yandan da üzülüyorum kadınlarımızın haline.. insanların bu kadar kafayı yemiş olması ve bir de üstüne kafayı yediklerinden bir haber olmaları beni çok tedirgin ediyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyor acaba ne içiyorlar da bu kafalara geliyorlar merak ediyorum
sizce de öyle değil mi siz de benim gibi yaşıyor musunuz böyle durumlar?
(buradaki herkesi kastetmiyorum, ama bunaldım artık o yüzden yazmak istedim)

Siteye yorum yapmaya gerek yok... global olarak zaten insanlar çıldırmış... 21.ci yüzyıl.

Yani şaşırmaya gerek yok bence.

Akıllanmak yerine, teknolojiyi iyi kullanmak yerine tam tersi toplumlar daha da cehalet e sürükleniyor.... bu da benim şikayetim.

Çağın vebası gibi klasik bir cümle kurmak istemiyorum ama sosyal medya bize bu cüreti verdi. Normalde karşısında önünüzü iliklemeniz gereken insanlara internette çok rahat hakaret hatta küfür edebiliyorsunuz. Ve bunun bir yaptırımı yok. Kişi sadece kendine olan özsaygisiyla başbaşa.
Diğer yandan, bir sosyal medya hesabınız olmazsa ya da bu tarz paylaşım sitelerinde dert tasa yazmazsanız, kimse gelip de sizin mailinize hadsiz şeyler yazamaz.
Hem şikayet ediyoruz, hem de aslında buna fırsat veren bizzat biziz

haklısınız ama insan bazen yazmak konuşmak istiyor ve bu aslında çok doğal bir durum,
ama negatif insanlar ve anormal tutumlar bize kendimizin normal davranışlarını bile sorgulatıyor

katılıyorum hem de çok. ama yine de çok çok değerli insanlar da var burada,haklarını yemeyelim :)

Reactions: Den
hee bacım ona geldim : )
Ben şahsım adına çok akıl fışkıran bi deha olmadığımı kabul edenlerdenim, hatta az çatlak bile sayılırım ama senin tarif ettiğin manyaklar daha farklı.. Onlarada manyak demeyelim, kendini beğenmiş, çok bilmiş ukala sınıfı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…