- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
benim derdim buradaki insanlarla ilgili. bu siteye çok eskiden beri üyeyim, bazen sık sık bazen de arada bir takip ediyorum açılan konuları yapılan yorumları vesaire.. insanlarla konuşmaya çalışıyorum, ben kendim kişilik olarak kibar biriyim, konuşurken karşımdakine göre konuşurum. ve pozitif ve yapıcı biri olduğumu söylerler. AMA,
ne kadar çok manyak insan var VE BEN BUNDAN ÇOK RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
rahatsız oluyorsan girme konuşma diyeceksiniz ama bir problemi yok saymak onu ortadan kaldırmıyor. bir yandan da üzülüyorum kadınlarımızın haline.. insanların bu kadar kafayı yemiş olması ve bir de üstüne kafayı yediklerinden bir haber olmaları beni çok tedirgin ediyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyor acaba ne içiyorlar da bu kafalara geliyorlar merak ediyorum
sizce de öyle değil mi siz de benim gibi yaşıyor musunuz böyle durumlar?
(buradaki herkesi kastetmiyorum, ama bunaldım artık o yüzden yazmak istedim)
ne kadar çok manyak insan var VE BEN BUNDAN ÇOK RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
rahatsız oluyorsan girme konuşma diyeceksiniz ama bir problemi yok saymak onu ortadan kaldırmıyor. bir yandan da üzülüyorum kadınlarımızın haline.. insanların bu kadar kafayı yemiş olması ve bir de üstüne kafayı yediklerinden bir haber olmaları beni çok tedirgin ediyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyor acaba ne içiyorlar da bu kafalara geliyorlar merak ediyorum
sizce de öyle değil mi siz de benim gibi yaşıyor musunuz böyle durumlar?
(buradaki herkesi kastetmiyorum, ama bunaldım artık o yüzden yazmak istedim)